Я теж вірю що скоро буде кінець. Тому треба готуватися. Розкаятися в гріхах і молитися. А вам Ромко, треба розкаятися в вашій нелюбові до деяких людей - росіян, міліціонерів і т.д. навіть якщо вони колись зробили вам боляче. Можливо саме це мішає зціленню вашої дочки. Якщо ви хочете отримати любов виражену в ділі від Бога, то самі маєте проявляти любов до інших людей.
Ромко ви перестаралися . Не буду вдаватися у політику, скажу тільки що нема влади не від Бога . Згадайте про історію записану в біблії про євреїв. Вони тішилися і пишатися що вони вибраний народ. Вони були по своєму націоналістичні. І тут приходять римляни. Завойовують їх землю. Підпалюють їх святиню!!! Євреї стають людьми другого сорту у своїй країні. Подивіться як ведуть себе Ісус та апостоли. Ісус не знищує римлян, хоча може.апостоли йдуть проповідувати Євангеліє до загарбників. Тому й вам слід розкаятися у ненависті. Якщо тяжко просіть Ісуса забрати ненависть з серця. ---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ---------- Ще один приклад прощення-християнка, що отримала звільнення з концтабору фашистів одного разу після війни на якомусь конгресі зустрічає колишнього коменданта, який знущався з багатьох людей і зламав руку її сестрі. Він слухає її проповідь про Божу любов і прощення. Він підходить до неї і просить вибачення за все зло що спричинив їй і іі сестрі. Вона спочатку не могла відмежуватися від спогадів, але вона зрозуміла, що Господь простив їй набагато більше гріхів,ніж ця людина завинила перед нею. Вона сказала німцю, що прощає його. В її серці запанував мир і прощення.
На Батьківщину таким,як ви - насрати. Тому,мені насрати на отаких - "побожних",що закликають любити сатану.
Я вас не закликаю любити сатану, я вас закликаю не ненавидіти людей. Прощайте і простіться вам. А не будете прощати, то й вам не проститься.
Пані Пластикова, звичайно, ми повинні прощати і любити людей. Але прощення без покаяння не буває. Зрозумійте, Україна в стані війни. З Імперією зла, керованою дияволом. І слуги диявола збираються прийти до вас, знищити вашу країну, вашу сімю. Будете далі волати до них як ви їх любите? Чи потрібно захистити народ, вашу сімю. А дивитися, як біснуватий ворог плюндрує вашу сімю і мовчати в бездіяльності - це гріх. Великий гріх.
В це відео повірити не просто Левко, емітувати одну руку довшу, а іншу коротшу - просто, так само і ногу. І то буде цілком прадоподібно. Я думаю, такі відео підривають довіру до християнства.
Доречі, Левко, а чому той чоловік, коли хлопає в долоні, мікрофон продовжує втримувати в руці? Якщо дівчинка чула, але погано, то через мікрофон і колонки дитя могло чути і без слухового апарату, нє?
Жінка молилася за зуб, а зцілилося спочатку коліно! Хіба Бог не має почуття гумору...?! http://youtu.be/xMJ2FQoI0N4
Такого гумору в Біблії я щось не помітив. Бачу з відео, що зцілення без мікрофону і сцени не обходяться. Символічно... Їм би в лікарню піти - ціни б не було, наприклад, на Броньову... але там реальні хворі з реальними хворобами, а не з різними довжинами рук, чи ніг і хворим зубом...
http://youtu.be/xCL3Iqn8sqM Опубліковано – 4 лют. 2014 "Жінка дивилася передачу Добра новина з Богданом Демборинським через інтернет у себе вдома. Перед молитвою, пастор розповів, як перевірити, чи рівні у вас ноги та руки. Сестра зробила все, як було сказано, і на її очах, нога почала рости та вирівнялася до рівня здорової кінцівки. Господь зцілив її від хвороби, яка турбувала її з самого дитинства."
Для Ісуса просто не було різниці між евреями, римлянами, чи будь яким іншим народом (притча про самаритянина дуже показова в цьому плані) Але саме Ісус вигнав торгашів із храму, розломавши особисто їх лотки та клітки з голубами. Він це зробив особисто, бо не хотів, щоб храм зробили місцем торгу. Не хотів щоб віру продавали, чи вірою торгували... так ось, до чого я веду, шановний...коли в країні навідь вірою торгують в храмах, задля прибутку - така влада не може бути від Бога...хочь у час римлян, хочь у наш час от коли брати наші попросять вибачення та покаються за те, що зараз роблять сестрі своїй, Україні - можливо ми теж знайдем в собі сили пробачити їм... Але щось не видно, щоб путін каявся в тому що робить...навідь навпаки, московський патріархат підтримуе ту по суті братовбивчу війну, яку саме Путін і розпочав... П.С. я дуже прошу вас не сприймати Ісуса як такого собі всетерпеливого слабкого та смиренного дурника, терпимого до будь якого свавілля. Це син Божий, який не лише вистояв перед спокусами сатани в пустелі, але собою іскупив гріхи людства. подумайте і скажіть мені, хіба могла бути від Бога та влада - влада Риму, та влада фарисеїв (верховного духовенства еврейського народу) які розпяли його сина - сина Божого?
Сподобалася цитата: "Ні одна армія не принесла слави своєму генералу знаходячись в поразці, страждаючи, чи показуючи як багато страждань вони можуть перенести. Ми приносимо славу через перемогу! Все дуже просто!"- Каррі Блейк
http://youtu.be/7uvbpCwSXYg?list=UUTmgfIDpsXhP9NlyMGgjMnA http://youtu.be/tU1QXkgbqwg?list=UUTmgfIDpsXhP9NlyMGgjMnA