зцілення

Discussion in 'Християнство' started by plastic, Feb 9, 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Просто не всі народжені згори віруючі вірять в те, що ранами Ісуса вони є уздоровлені...

Але давайте, може продовжимо те, про що ми говорили...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але за вашими словами, оздоровлюються навіть ті, котрі не вірять, хіба вже ні?

3. Levko

Levko Well-Known Member

Оздоровлюються, якщо за них моляться ті що вірять.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це спірне питання, або не вичерпне. Цікаво теологів почути.

5. Levko

Levko Well-Known Member

Для вас спірне, для мене не спірне і живе...

Це десь так, наприклад, якби ми з вами дізналися, що на кожного з нас хтось перерахував по мільярду.
    Гроші лежать в банку, треба просто піти і зняти їх.
    Ви не йдете, бо не вірите, що це правда, сумніваєтеся.
    Я також сумнівався, але все таки наважився і пішов.
    Зняв ті гроші і користуюся ними...
    Для мене це питання уже перестало бути спірним, бо я реально доторкнувся до цих грошей...

Так само і зі зціленням. Я свого часу вирішив випробувати Бога, чи дійсно так є як Він сказав. Виявилося, що дійсно, Бог відповідає і зціляє.... Тепер я уже не сумніваюся в тому, що ранами Ісуса я є зцілений.

Я не кажу, що ви гірші за мене, чи я кращий за вас, просто наразі ви ще просто не спробували, що Його слово працює в цій сфері, а я спробував... Але на все свій час...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Внушити собі можна що завгодно.

Ого, Левко... круто. Самого Бога випробовуєте! :scratch_one-s_head: І як? Бог пройшов у вас випробовування?

Тепер нема сумніву, що Бог за вашим зверненням мусить зціляти. Нема виходу...:suicide:

7. Levko

Levko Well-Known Member

Що внушити?

Все по Писанню, Миху, нехай це вас не спокушають ці слова.
    Бог Сам хоче, щоб ми довірялися більше Йому і випробовували Його:
    Мал.3:10
    Принесіть же ви всю десятину
    до дому скарбниці, щоб страва була в Моїм
    храмі, і тим Мене випробуйте, промовляє
    Господь Саваот: чи небесних отворів вам
    не відчиню, та не виллю вам благословення
    аж надмір?

Тут Бог говорить, щоб випробувати Його десятинами і що Він виллє Своє благословення.
    Так само зі зціленням. Він виконує те слово, котре обіцяв виконати, бо Він є вірний Бог...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Ви приводите Старий Завіт? То мені неможна, а вам....

2.
    Ну так... якщо горобці літають, то чому б слонам не літати? Воно ж так само...

9. Levko

Levko Well-Known Member

Ви про шо?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви про що?

І як? даєте десятини?

Хто сказав, що так само?

Чому ви змішуєте горобців з слонами?

11. Levko

Levko Well-Known Member

А чому не так само?
    Хіба кровоточива жінка, сліпий Вартимей, жінка котра просила за свою одержиму дочку, римський сотник, котрий просив за свого слугу і багато інших персонажів з НЗ хіба не випробовували Бога, коли просили Його про зцілення?

До речі, коли будемо вертатися до тієї теми, котру ви просили відкласти на трохи.
    Чи ми уже там все вияснили ?

12. Vnebo

Vnebo Well-Known Member

Levko сказав-"Просто не всі народжені згори віруючі вірять в те, що ранами Ісуса вони є уздоровлені"
    Скажіть,Levko...(1) Ап.Павло був народжений згори?(2) Ап.Павло вірив Богу? (3) Чи мав Ап.Павло дар зцілення?

13. Levko

Levko Well-Known Member

О!!!
    Пан Внебо з"явився!!!
    Радий вас бачити знову на форумі!!!

Смішні у вас запитання...:)
    Питаєте чи був народжений згори той хто написав половину Нового Завіту, той, котрий в основному і пояснював, що таке народження згори і ким є людина, котра в Христі...:)

14. Vnebo

Vnebo Well-Known Member

Я також радий бачити вас всіх!!!:hi::uanew:
    Доброго здоров"ячка усім вам!!!:drinks:
    Але хотілось би отримати відповіді на свої запитання.:)

• Подобається Подобається x 2
  15. Levko

Levko Well-Known Member

Ок.
    Раз так наполягаєте, то на всі три питання відповідь- так. :)

16. Vnebo

Vnebo Well-Known Member

Тоді,якщо ваша ласка,дайте відповідь ще на такі запитання... (1) Чи хворів(чи мав яку хворобу) Ап.Павло? (2) Якщо Ап.Павло мав дар зцілення,тоді чому він не зміг зцілити Тимофія або Трохима?

17. Vnebo

Vnebo Well-Known Member

І ще третє - якщо Ап.Павло мав віру(що є незаперечним!),тоді чому по його вірі Бог не зцілив його?

18. Levko

Levko Well-Known Member

Прямо як на допиті?

Може ви би спочатку висловили свою думку по цих питаннях, пане Внебо?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, от тут є той момент, коли ви мене найбільше злитЕ. Бог каже про десятину, а ви про зцілення, але для вас то є те саме. Ви вирішили знову прикинутися шлангом?

Я розумію, хочеться робити вам так, як вам хочеться, а Письмо повинно йти і підлаштовуватися за вами.
    Чому використовуєте не визнаний вами ж Старий Завіт? Нема чим крити? Бобік здох? Давайте тоді я апм про Йову приводу приклад, де Бог допустив, щоб Йову вдарив хворобою Сатана. В чому труднощі?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

про два крила?

а де твій аватар? :)