Зцілення- це частина Євангелії спасіння. Люди проповідують про спасіння через Ісуса, а Бог підтверджує проповідь чудесами і знаменами. Так рухалася рання церква. Пізніше воно втратилося, на жаль... Зараз, слава Богу, все повертається... До речі є цікавий момент в Діях Апостолів, коли Павло проповідував, то його проповідь слухав один каліка. І, написано, що коли Павло побачив, що той кривий має віру на зцілення, він сказав йому- встань і ходи. Я собі подумав, а звідки той кривий взяв віру на зцілення? Очевидно, він слухав, як Павло проповідував про зцілення. Отже, апостоли проповідували як і про спасіння душі, так і про зцілення тіла... 8 А в Лістрі сидів один чоловік, безвладний на ноги, що кривий був з утроби своєї матері, і ніколи ходити не міг. 9 Він слухав, як Павло говорив, який пильно на нього споглянув, і побачив, що має він віру вздоровленим бути, 10 то голосом гучним промовив: Устань просто на ноги свої! А той скочив, і ходити почав.. А що саме вас "смущає"?
Смущає мене способи їх поклоніння тобто танці. По друге святий сміх. По третє коли люди падають ніби то під дією Духа. Потім теорія процвітання.акцент робиться на говорінні язиками у харизматів. Такі люди як Бері Хін ---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ---------- Я згадую слова Христа -багато хто скаже Мені в той день-Господи, від Твого імені ми бісів виганяли, пророкували. ......А Я скажу їм -відійдійть від Мене всі хто чинить беззаконня. МатвіЯ 7/23 ---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ---------- В харизматів береться до уваги частина поклоніння. От це мене смущає більше всього.
мене смущає не чудо, завдяки якому той хлопчина почав чути, а будучи все життя глухим, він досить непогано говорить. А відомо, що людина, яка все життя була глухою, не буде говорити, особливо так чітко.
А чому танці, як поклоніння смущають вас? Згадайте, як Давид танцював перед Божим ковчегом. Та й багато в Псалмах говориться пише про те, щоб хвалити Бога піснями, на інструментах, танцями... Це дія Духа Святого, коли людину переповняє внутрішня радість від того, що Бог її спас, тоді хочеться якось виражати цю радість... А цим переповнена просто книга Дії Апостолів... Та й в Коринтян багато Павло говорить про цей дар Духа Святого... Що значить "частина поклоніння"? Я щось не зрозумів що ви маєте на увазі... ---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ---------- Я також згадую слова Христа: Мар.16:17 А тих, хто ввірує, супроводити будуть ознаки такі: у Ім'я Моє демонів будуть вигонити, говоритимуть мовами новими, братимуть змій; а коли смертодійне що вип'ють, не буде їм шкодити; кластимуть руки на хворих, і добре їм буде!
Ов, Левко... ви скромна людина... що гостро - пропускаєте крізь вуха... (зцілення необхідно) Знаєте що мене ще здивувало? 48 лет глухая исцелилась №197 Я бачу у вас там і облік видеться - №197... а кажете рай не відпрацьовуєте... ще й як відпрацьовуєте. Чи може то не обліковий номер?
Мене цікавить чому більше в ніякій церкві нема такої кількості чудес як у харизматів.Чим баптисти гірші? Або православні чи католики?. Я не розумію танці в церкві як поклоніння на офіціальній частині поклоніння, бо все має бути пристойно. Але якщо Богу подобаєтьсятаке поклоніння, то і я можу звикнути до цього. ---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ---------- Говоріння на язиках це добре, просто це не основне. ---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ---------- Я дивилася виступ харизматичного лідера, здається бені хіна. Він вів себе так, що я була в шоці.махнув рукою -впало 5людей, махнув ще впало ще декілька і т.д. Не думаю що Ісус Христос зціляв так. Потімдивилася передачу в інтернеті про вілли та літаки деяких лідерів, які явно не пішли за Христос в Його бідності. ---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ---------- Про частину поклоніння . Я маю на увазі що основний акцент робиться на говорінні мовами, пророцтвах, зцілення, прославлені в піснях, танцях і все. А де мова про те, що необхідно далі освячення людини, виконання далі заповідей, а не життя як хочеш, бо ми нібито звільнені від закону. ---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ---------- Для мене це виглядає якось поверхово. Ісус Христос сказав щоб від Нього відійшли всі ,хто робив дива і бісів виганяв, але чинили беззаконня. Тобто гріх. Тобто порушували закон, що є незмінним. Виходить можна робити чудеса, але почути від Ісуса Христа-Я не знаю вас, відійдіть! ---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ---------- Тобто робити дива не так вірно перед Христом, як виконання волі Отця.
Баптисти, православні, католик не гірші! Думаю, так навіть не можна питання ставити... А на рахунок, чому в інших церквах немає , то я переконаний, що тільки через те, що люди відкинули і не вірять в чудеса і зцілення Божі. Відкинули цю Божу волю для себе. А як Бог може щось робити ігноруючи волю людини...? Подобається... Якщо Йому подобалося коли сам цар Давид, відкинувши всяку пристойність, скинув свій царський одяг і перед всіма людьми танцював перед Господом в нижній білизні. Дружина царя спокусилася була цим його вчинком і почала дорікати Давиду за його вчинок, за що поплатилася бездітністю. Думаю ви знаєте цю історію... Гм... Я би так не сказав... Звичайно, що головне - це прийняти Ісуса як Свого Господа, тобто спастися, але після цього, я вважаю, що мови, тобто хрещення Духом Святим це найголовніше для спасенної людини. Згадайте, як Ісус наказав апостолам не йти нікуди, поки не зодягнуться силою згори. тільки після того, як апостоли були хрещені Духом, вони пішли проповідувати Євангеліє в силі. Не спокушайтеся цими речами. Дивіться на Ісуса краще...
Так, я звернула увагу на слова Христа, що тих, хто увірує будуть супроводжувати різні знамення. І я би дуже хотіла щоб вони були в кожній церкві. На протязі двох тисячоліть.але чому їх не було так довго? А з'явилися знамення тільки недавно?
Виходить, що можна. Але це не виключає того, що всі, хто робить чудеса почують такі слова від Ісуса, а як ви правильно сказали, тільки ті, хто чинить при тому беззаконня... 100%! Хоча чудеса і зцілення- це також Воля Отця... ---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ---------- Думаю тому, що останні часи наблизилися... Я вірю, що ще більші чудеса ми побачимо, що церква в останні часи буде ходити у ще більшій силі Духа Святого, ніж рання церква...
Я теж вірю, що останні час. Що скоро Ісус Христос повернеться.Але перед тим будуть ще важкіші часи. ---------- Додано в 08:05 ---------- Попередній допис був написаний в 07:59 ---------- Я вірю що в скоро серед християн почнеться пробудження і мені дуже хотілося що б в церкві було так само як у першоапостольській церкві. Але думаю це буде можливо коли люди будуть сповнені Духом Святим і під час гонінь. Хоча звичайно не хочеться гонінь. Але без сили Духа Святого люди не витримають у час переслідувань. ---------- Додано в 08:10 ---------- Попередній допис був написаний в 08:05 ---------- Дивлячісь на харизматів я думаю що християнам треба більше славити і прославляти Бога за Його любов. Що християнам треба бути ревними до дарів Духа Святого. Про це писав апостол Павло. Просити у Бога хрещення Духом Святим. ---------- Додано в 08:18 ---------- Попередній допис був написаний в 08:10 ---------- Згадайте учні Христа теж не могли зцілити хлопчика.Ісус Христос сказав їм тоді, що цей род виганяється через молитву і піст. У учнів було невіря. І хоч вони раніше і зціляли хворих , на цей раз не змогли. Я читала в одній книжці , що інколи було потрібно декілька раз молитися над людиною, декілька раз скласти руки на людину щоб вона зцілилася. І тут не має місця невір'ю. Як тої людини що кладе руки, так і батьків. Батько хлопця не мав сильної віри. Він просто сказав Ісусу-Господи , поможи мому невір'ю! І Його син був вилікуваний.
Христос сказав, що ті, хто увірує будуть зціляти хворих, виганяти бісів, говорити на інших мовах. Але тих людей дуже мало. Невже всі інші по справжньому не увірували?
Я вірю що в останні дні будуть люди, сповнені Духом Святим, що будуть і зціляти і пророкувати і бачити видіння. І вониє вже зараз. Питання в тому що треба відлічити де пшениця а де бур'яни