Тоді виходить, що Бог є руйнівником Своїх же планів... Дякую! Навзаєм! Згідний. Але написано, що Ісус дав нам перемогу. Тому ми маємо владу перемагати ворога на його ж території, тому що Ісус уже його переміг. І ми перемагаємо Його Ім"ям.
Для чого Бог допустив, щоб чоловік народився сліпим? Щоб слава Бога на ньому була. Як будуть сумніви що до "доаустив", згадайте місце, де сказано, що все волосся на голові пораховане і жодне не впаде без Його волі.
Левку, зло для нас буде переможене, коли Бог витре останню сльозу. Коли не буде ні хвороб ні смерті. Але ніде не було обіцяно, що ми позбудемось всяких проблем після прийняття Христа. В тому числі хворіб і смерті. Памятаєте слова Христа - "мене гнали, будуть гнати і вас", або " в світі будете мати скорботи...". Ми живемо в гріховному світі. На жаль ми маємо гріховне тіло, яке іноді дає непотрібні відрижки старого. А що ви скажете (не дай Бог), коли хтось з вас захворіє? Я так вірив Богу, а він виявився не тим? Тому будемо сприймати все, що трапляється з нами і надіятись на нього, що це його воля.
Зіркова хвороба вас не спалить, пане переможцю всіх і вся (ну крім хвороби ромкової дочки, але то пусте) ?
Миху, я уже замучився спілкуватися з вами як зі свідками, коли говориш, доводиш, чи запитуєш про щось одне, а вони, не пояснивши чи згідні, чи не згідні, просто ігнорують і плавно сповзають на інше... Правда свідки хоч не хамлять так як ви майже в кожному дописі... Згідний! Також згідний! І з цим згідний, що будуть гнати за Христове Ім"я! І з цим згідний! Але також написано, що Бог нас озброїв як воїнів усім чим тільки можливо, щоб ми могли протистояти усім атакам лукавого: 13 Через це візьміть повну Божу зброю, щоб могли ви дати опір дня злого, і, все виконавши, витримати. 14 Отже, стійте, підперезавши стегна свої правдою, і зодягнувшись у броню праведности, 15 і взувши ноги в готовість Євангелії миру. 16 А найбільш над усе візьміть щита віри, яким зможете погасити всі огненні стріли лукавого. 17 Візьміть і шолома спасіння, і меча духовного, який є Слово Боже. 18 Усякою молитвою й благанням кожного часу моліться духом, а для того пильнуйте з повною витривалістю та молитвою за всіх святих Еф.6 Я так і намагаюся робити . От наприклад, коли відчуваю, що приходять якісь симптоми, то першим ділом беру Слово Боже і ще раз перечитую усі місця де написано про те, що здоров"я належить мені, що Ісусове тіло було ламане, щоб моє тіло було цілісне і т.п... Я це роблю кожного дня і коли навіть немає ніяких симптомів, просто укріпляю сам себе в вірі, що ні мені, ні моїм діткам не належить ніяка хвороба...
Я та й я.... ---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ---------- наприклад? Ви в майже кожному дописі себе возносите... Не помітили? Ви вже й не помічаєте як воно у вас вкорінилося....
Чому гидких гусениць? Хіба Божа дитина, в котрій живе Сам Бог має відчувати, чи поводитися так як гидка гусениця, котру будь-хто(хвороба, наприклад) може розтоптати? Гусениці не можуть наступати на змій і скорпіонів, і на всяку силу ворожу, до речі... Педро, я розумію вас чому ви так говорите, бо вас так навчили. Я люблю баптистів, у них дуже сильне вчення про покаяння і спасіння через віру в Ісуса Христа. Але вони на цьому чомусь так і зупинилися, не бачать себе тим новим переможним створінням у Христі Ісусі... ---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:38 ---------- А що маю казати ви та й ви? То вам так здається, Миху. Насправді я не себе, Бога підношу, а не себе...
Левку, мене ніхто не вчив і я себе баптистом назвати не можу. Так, я вчуся, читаю Біблію, читаю літературу різних деномінацій, я апріорі не відкидаю нічого, правда дивлюся чи воно відповідає біблійним істинам. І ще... Левку, не робіть з себе супермена. Памятаєте слова апостола - не думайте про себе більше ніж це потрібно. Апостол Павло був новим створінням. Але не переможним в фізичному розумінні. І щоб вам не напихали в голову, його слова про жало сатани - це хвороба, Левку. Не треба видумувати, як єговісти. Переважна більшість теологів скажуть вам про це. Ну а про інші "здобутки", що йому прийшлося пережити, ви можете прочитати. Єдине, чим він хвалиться, що був взятий на короткий час до неба, мабуть в стані клінічної смерті після побиття камінням. А своє тіло, тобто гусеницю, він характеризує як тимчасовий намет, з якого він бажав би вийти і поселитись в місці, на короткий час яке йому дозволили відвідати.
Я розумію, що це виглядає для вас зухвало дуже. Напевне, більшість, хто прочитав це подумав так як ви... Але то тільки так виглядає. Якщо подивитися трохи з іншої сторони, то все нормально буде... Є така історія. Один цирковий канатоходець оголосив, що зможе провезти на тачці людину по канату, котрий буде натягнутий над прірвою. Ніхто навіть не насмілювався, щоб сісти в тачку того канатоходця. Але один хлопчик сміливо вийшов і без вагання сказав, що він сяде в цю тачку. Усі відразу подумали, що він якийсь ненормальний і занадто безпечний... І ось він сідає в тачку, канатоходець успішно провозить його по канату через прірву на другий бік. Всі почали питати того хлопчика, чи не страшно було йому сідати в ту тачку. На що хлопчик відповідає: "Зовсім не страшно, бо то ж був мій тато! Висновки уже робіть самі, Миху, Педро, хто кіборг, хто термінатор і хто супермен...
Хвалився кіт, що він у брід Дніпро перебреде І як пішов - нема кота ніде... Отож ніколи не хвались, Коди не можеш - не берись. (Платон Воронько) обо народна мудрість: Не кажи "гоп", поки не перескочиш.
Неправильні висновки, Миху.. Ця ілюстрація показує, що якщо Бог є твоїм Татом, то ти впевнений не в собі, а в Татові. Тому, коли я кажу, що не захворію, то я не собою хвалюся, а хвалюся Тим в кого вірю, хвалюся Тим, Хто мене любить і оберігає. Моє діло тільки не виходити з під Його захисту, а завжди перебувати в Ньому. До речі, знаєте, є такі слова в посланні Петра: 1Петр.5:8 Будьте тверезі, пильнуйте! Ваш супротивник диявол ходить, ричучи, як лев, що шукає пожерти кого. Мені колись Бог звернув увагу на те що "диявол шукає". І відазу згадалося інше місце: Кол.3:3 Бож ви вмерли, а життя ваше сховане в Бозі з Христом. Отже, якщо моє життя сховане в Бозі, то диявол його не бачить раз шукає! Хіба якщо я сам виходжу із того того сховку Божого, то тоді він може мене вразити.
Ви цим показуєте, що Бог повинен виконувати вашу волю. Якось воно вверх ногами виглядає. Бог виконує ваші ХОЧУ. Хай буде воля Левкова.
Чому верх ногами? Це ж Він перший хоче! Це Його воля, щоб я був здоровий! Матв.8:2-3 І ось підійшов прокажений, уклонився Йому та й сказав: Коли, Господи, хочеш, Ти можеш очистити мене! А Ісус простяг руку, і доторкнувся до нього, говорячи: Хочу, будь чистий! І тієї хвилини очистився той від своєї прокази.
Супер цитата. Тут можна сказати: хай буде воля Твоя. Прокажений віддав своє прохання на розсуд Господеві. У вашому випадку: Бацили, рівняйсь, струнко, з мого організму.... кроком руш! А то я татові скажу! Теж мені... начальник вірусів знайшовся....
Так! І Господь сказав ХОЧУ! Ви десь читали, щоб Він комусь сказав "не хочу", "чи Я подумаю"? Смішні ви, Миху... А, до речі, щось в тому є...