тобто віра зараз менше даже гірчичного зерна?...тобто зараз немає віруючих фактично)).. ---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ---------- не звертайте увагу...є і невіруючі віруючі.... ---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ---------- величини зерна не хватає.... ---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ---------- тупість людини....і чим більше тим більше вона хворіє.....простуда, протяги, нерви, неуважність, заздрість, впертість..... низький рівень самоусвідомленості за те що вона робить.....можете як завгодно називати....низький рівень освідченості...віри.....сили духу.....хотя це все в комплексі тоже дасть непоганий ефект.... і чим більший тим менше хвороб....і тоді зовсім непотрібно впутувати Бога і диявола в звичайну людську лінь і тупість.... чим краще людина розвинута...тим менше її може вразити хвороба....навіть від випадковових травм менше залежить....бо більше звертає увагу на дрібниці....ніж баран який вперто пре вперед.... чим кращий імунітет тим менша(не 100 залежність від вірусних інфекцій.... чим краще фізичне здоровя тим менше причин для хвороби... ну і віри тоже велику роль грає....... людину з депресією швидше вражає якись вірус.... вперта людина швидше посадить нерви...і отримає або травму, якщо це фізична робота або нервовий зрив...а там і до враження вірусом недалеко..... все досить логічно....тільки без наїжджань на Бога і диявола....якщо прикинути ймовірності, то всередньому 70% залежить від людини....30% від випадковостей, які вона просто не в змозі подолати або прорахувати.... і від рівня людини(віри, рівня позитиву, сили духу, впевненості, тренованості організму) залежить зміна даного співвідношення в ту чи іншу сторону..... є ті, що 10% залежить від них...а 90% часу хворіють....а є ті, що 90% часу не хворіють..... згідний хвороба це зло....АЛЕ... деколи вона потрібна для набору імунітету....для тренованості організму..... і причиною хвороби на 60-90% є сама людина....точніше її слабкість....і тут без Бога, віри ніяк.... п.с. кожному по вірі дається.... ---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ---------- в буддизмі є тоже два шляхи для просвітління....це аналог в християнстві....перший це довгий і марудний шлях тренувань.....а другий це моментальний стрибок через прірву за одну ніч.....
Але все одно першопочатком і автором хвороби в людському тілі завжди є диявол. Тільки він приносить прокляття в життя людини. Хвороба- це також прокляття. Від людини самої не може приходити прокляття та ще й на себе саму. Адам відділив себе від Бога- прийшло прокляття в його життя. Та й не тільки в його життя, усі хто почав народжуватися після нього успадковували від Адама ту грішну природу, котра є відділеність від Бога. Він став своєрідним мостиком, по котрому людина може прийти в Божу присутність. Кожен, хто зараз народжується, усі народжуються з грішною природою, з котрою є неможливо наблизитися до Бога. Тобто, через ОДНУ людину у світ прийшло прокляття на ВСІХ. Тому і прийшов Ісус, Котрий заплатив Своїм життям ціну, за грішну людську душу, щоб кожна людина знову змогла мати доступ до Бога. Тобто, як через одну людину Адама, прийшло прокляття на всіх, так само і через Одну Людину Ісуса прийшло прощення і примирення з Богом на всіх людей. Хто приймає цю Жертву, той отримує нову праведну природу, вільну від прокляття, в тому числі і від хвороб... Хто приймає Ісуса, той через Нього має прямий доступ до Отця, подібно як мав Адам до свого відділення від Бога... Плюс до цього всього і вічне життя з Богом... Оце у двох словах вся Євангелія. Це основна ідея всього Писання...
Чомусь я того не помітив. А, забув... вас тре лише гладити. Все добре, все чітко, пане Левко. Ми - внизу, спіть спокійно. Я абсолютно не злюся, я просто виклав своє бачення, або бачення зі сторони, які жодним чином не говорить, що ваша організація (називайте як завгодно), має спільне з християнством, хіба така сабі маска і то не переконлива. Шо тут злитися?
Добре, добре... не злитеся... Сам колись був таким як ви, тому дуже добре розумію вас, розумію той стан, коли ти не знаєш чому і за що, але тебе нервують люди, котрі говорять про Бога якось по-особливому, з особливою близькістю, не так як всі, розумію коли тебе нервують коли ці люди наводять цитати з Писання... Я все це переживав у своєму житті колись... Але прийшов день, коли Божа любов до мене проявилася настільки сильно, що я просто не встояв перед нею, я здався. І тоді вся та моя злість і надутість просто лопнула як булька, кудись ділася... І слава Богу! Вірю, що і вас Його любов міняє і змінить повністю! Вірю, тому що знаю, що був час, коли Ісус уже торкався вас, ви уже мали нагоду відчути і побачити Його любов і добрість у своєму житті. Головне не закривайтеся. Бог живий!
От, Миху, знайшов свідчення однієї жінки на сайті того "дядька з Ютубу", як ви називаєте його, де вона пише про те як Бог зцілив її недавно від туберкульозу. Зверніть увагу, кому ця жінка віддає славу за своє зцілення: ИСЦЕЛЕНИЕ ТУБЕРКУЛЕЗА 24.11.2014 Просмотров: 114 | Оценили: 10 "Приветствую вас, пастор Богдан. Хочу вам засвидетельствовать о том, что Господь исцелил меня от туберкулеза. 7 месяцев назад у меня обнаружили туберкулез. От лечения и от стационара я отказалась, стояли в вере молились, но в течении этого времени анализы приходили еще хуже, чем в первый раз. Господь верный. Аллилуйя! Где-то месяц назад вы молились за меня в Днепропетровске., а 20 ноября я пришла в больницу на проверку. Анализы показали,что у меня в мокроте нет палочек Коха, а было +3. Слава Нашему Господу!" Ольга Федоренко
Та ну, Миху... Який Бог? То шарлатан зціляє! З організації, котра не має нічого спільного з християнством.... для своєї слави нібито зціляє Я жартую звичайно А якщо серйозно, то приємно вражений дуже, бо ви вперше не почали цинічно насміхатися зі свідчення людини котра зцілилася і навіть визнали, що то Бог зціляє... Супер!
тупість людини не варто скидати на диявола......саму хворобу можна вважати злом....і за неї відповідає диявол......але причиною є тупість людини....в більшості випадків...
Згідний. Я про це і кажу, що хвороба походить завжди від диявола... Але диявол часто і без тупості людини успішно робить чорну свою роботу. От їде людина в маршрутці собі і як їй фізичним способом вберегтися від якогось вірусу, якщо вона і не знає, що хтось з вірусом може стоїть поряд неї? В чому є тупість цієї людини? Ні в чому... Я до речі, колись пережив Божий захист від вірусу грипу по-особливому. Бог мене вчив як стояти у вірі. То було десь наприкінці зими, коли вірус грипу особливо сильно гуляє по людях. Пам"ятаю, йду я на роботу і переживаю, щоб не захворіти грипом. Але тут раптом почав молитися і просити Ісуса, щоб Він зберіг мене від цієї інфекції. Коли почав молитися прийшло видіння, побачив як Бог мене накриває великим скляним ковпаком, я втішився і почав просити також за свою дружину, діток... Це було дійсно Божим захистом і відповіддю на молитву, бо тієї весни ніхто з нас не захворів грипом! Слава Богу! Зараз я уже просто проголошую у своє життя у життя моєї сім"ї, що ранами Ісуса ми є зцілені і що ніяка зараза немає права чіплятися наших тіл! Тобто постійно намагаюся жити вірою в те, що Ісус відкупив мене від всякого прокляття хвороби!!!
коли достатньо сильний імунітет....то не захворіє.....а якщо слабкий....плюс в депресії..то 100% підчепить якись вірус і не обовязково в маршрутці.... наприклад.....я знаю, в які моменти я схильний до застуди....а в які моменти набагато(не 100 менше... а не тієї весни?
На жаль не всіх, Миху. Я вже кілька разів згадував мого батька, який помер від раку підшлункової залози. І він молився і церква молилась. Молився і апостол Павло, який терпів на дошкульну хворобу. Добре, ті люди не були пятидесятниками, то Левко може сказати що в них віри не було... А ось ще приклад. Мій син навчався в Австралії з одним хлопцем в одному класі. Брат того хлопця навчався на рік вище і почав вже випускний рік. Їх батько був одним з пасторів Аделаїдської Assembly of God, тобто пятидесятницької величезної церкви, яка має своє представництво в Києві. Отже брат однокласника мого сина почув болі в спині, звернувся до лікарів. Ті поставили діагноз раку кишечника, який дав метастази по всьому тілі. Хлопець жив не більше двох місяців. Також всі молилися, молилася і церква... Якщо бути чесним, я не чув про оті масові "чудеса". А те, що Бог може оздоровити людину від будь-якої хвороби, я вірю. Але ми повинні сприймати як добре так і недобре, з нашої точки зору. Бо Божі плани для кожного з нас - є якнайкращими.
Якщо часто повторяти неправду, то вона від того правдою все одно не стане... Павло не терпів на дошкульну хворобу! Це вигадки. В Писанні такого немає, Педро! В апостолів була віра, бо вони не хворіли і зціляли інших, а на рахунок вашого батька, чи того хлопця, ні ви ні я не можемо сказати чи була в них віра, навіть не можемо сказати чи була віра в тих хто молився за того хлопця... ---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ---------- В Божих планах щодо нас немає хвороби! Якщо би в Божих планах були хвороби, то Ісус під час свого земного служіння, зціляючи людей, називався би руйнівником Божих планів... Навпаки Божі плани для людини- це життя в перемозі над всякими хворобами. "Ісус взяв на себе усі наші немочі і хвороби і ранами Його ми є зцілені". Не будемо зцілені, а же є зцілені. Просто часом не віримо в ці слова Божі, тому і хворіємо!
Імунітет також Божих рук витвір... Зараз я просто стою у вірі, що жодна хвороба не має права володіти ні моїм тілом, ні тілом моїх діток. Якщо і приходять якісь симптоми, то я просто починаю ще більше читати і проголошувати ті місця з Писання де написано, що "ранами Ісуса я і мої дітки є зцілені"! І це працює...
Левку, нехай Бог оберігає вас і вашу сімю від усякого лиха. Але будьте готові коли воно може до вас прийти. Повторюю, ми проживаємо на ворожій території, проклятій Богом за гріх Адама. І ще. Я знаю багато чудових віруючих християн, членів вашої деномінації в Австралії. Одна відмінна риса - вони реалісти. Не фанатики. Ще Левку... Наше тутешнє короткотривале життя не є самоціллю. І не за це життя Христос постраждав на хресті. Ми тут нагадуємо гидких гусениць. З яких згодом виростуть цілковито інші істоти - чудової краси метелики! Може про це подумаємо?
То навряд чи жарти. Це чергове вивищення себе улюбленого, "досконалого", народженого з гори і зверхнє ставлення до оточуючих. ---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:56 ---------- але тупо... а Ісус - не Бог? ---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ---------- А кіко вам років?
Пане Педро, ну ви не рівняйте себе, батька, церкву і Левко.... Ви ж бачите, хлопця понесло. Такі симптоми у католицькій церкві називають прелесті. Тим хворіє чимало фанатиків, які думають, що вони вже ноги до хмар витирають.