А я, до речі, Педро користуюся не тільки тією частиною речення, де написано про зцілення через покладання рук, а й тією другою частиною, де написано про смертоносне. Часом не знаєш, що в тих продуктах є, але благословляю і вживаю з вірою, що нічого з того мені не пошкодить. Те що точно знаю, що воно шкідливе, того не вживаю... Знаю одного пастора, котрий мені розповідав як його мала дитина колись наїлася таблеток, бо не впильнували трохи. І нічого тій дитині не пошкодило, хоча, він казав, що доза була смертельною для дитини. Так що і ці обітниці Ісуса працюють, як і працюють про зцілення!
Віруси- це мікроорганізми. Хвороботворні віруси є зло, за цим стоїть прокляття. Але Христос нас викупив від всякого прокляття, як написано!!!! Це знаєте, як, наприклад, леви. До гріхопадіння вони не були хижаками, нікому зла не завдавали, їли траву, але як тільки прийшло прокляття на землю, як тільки диявол став князем цього світу, ці Божі творіння стали хижаками, почали їсти інших тварин, кидатися на людей і т.п... Диявол спотворює все що створене Богом і використовує для своєї користі, щоб губити, вбивати і нищити. Так само і мікроорганізми були створені Богом, але через прокляття вони отримали здатність нищити і нести смерть... Бог ніколи не створював і не створює хвороботворні мікроорганізми, віруси! .
я пояснив нижче ту "філософію" з біблійної точки... А ви також як Мих вважаєте, що Бог є творцем хвороботворних вірусів, ракових пухлин, туберкульозної палички, вірусів грипу і т.п...? ---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ---------- То ж вас Оля виправляла і вчила правопису, а не мене...
Абсолютно! Не можна трактувати Бога як такого собі доброго вуйка. Прочитайте старий заповіт. Бог наказував Ізраїлю винищувати племена страшних ідолопоклонників. Жорстокий? Подивіться на сьогодення. Вчора подібні ідолопоклонники вимордували 134 невинних маленьких дітей в Пакистані в імя свого бога. Ми багато чого не знаємо. Не знаємо чому Бог створив саме такі умови на Землі перед тим, як вигнав нас з раю. Чому він допускає хвороби, війни, смерть і всіляке зло. Так ми повинні молитися і за оздоровлення наших родичів і знайомих, рівно ж і прти будь-якого зла. Але оте "покладання рук" з масовим падінням виглядає як звичайне шаманство.
А без падіння також шаманство? ---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:17 ---------- Для мене Бог не вуйко добрий і не жорстокий дядько. Для мене Він є Татко...
Та чого не авторитет? Авторитет, просто його треба сприймати завжди через призму Нового. Старий Заповіт був тільки тінню Нового, в ньому образно було показано те, що здійснилося в Новому... Коли прийшов Ісус, старий Завіт Став непотрібним: Євр.8:13 Коли ж каже Новий Заповіт, то тим назвав перший старим. А що порохнявіє й старіє, те близьке до зотління.
Так, для нас, християн Бог є добрим Батьком. Але... Ми не в раю. Ми на ворожій території. Візьміть, Левку, 2000 річну історію. Коли найбільше було вбитих християн? Так, ви праві, якщо знаєте, що в нинішній час. Що Бог для них не є добрим Батьком? Чи не гинуть християни від вірусу Ебола? Чи не гинуть від землетрусів і ураганів? Що, Бог для них не є добрим Батьком? Чи не гинуть християни на Донбасі, захищаючи незалежність від біснуватих диких зайд? (Хоч я бачу остання тема вас не цікавить). І ще одне... Коли я пройшов "школу життя" чи повірив в Христа і коли ця віра зміцнилася? Тоді коли було добре і я пупа грів десь на пляжі? Ні, коли я зазнавав невдач, болей, людської зради. А класти на щось руки чи ноги? Концертів не потрібно. Христос сказав - молитвою і постом. Пригадується, колись був такий радіопроповідник - Іван Зінчик, з вашої деномінації. Так він так і казав - якщо маєте хвору ногу, покладіть її на радіо. Нас не врятують руки чергового шарлатана. Тільки молитва, піст. В імя Ісуса Христа. І по Його волі. Бо може в Бога є якісь інші плани щодо нас. Повірмо Йому. І Йому відніше що нам потрібно.
Гинуть, бо як і ви не знають яку мають владу в Ісусі Христі. Гинуть, бо не вірять в те, що Ісус пообіцяв, що ті хто вірить в Нього будуть наступати на змій і скорпіонів і НІЩО НЕ ЗАШКОДИТЬ ЇМ, не вірять, що якщо щось сертоносне вип"ють, то НЕ БУДЕ ЇМ ШКОДИ... Цікавить! Ще й як цікавить! Пам"ятаю... Я тоді ще був щирим католиком і як тільки починалася чергова передача по радіо з цим проповідником, я кидав все і як спраглий слухав живого Божого Слова, де він говорив про спасіння, про Ісуса... Бог стукав в моє серце через ці радіопередачі дуже сильно тоді! Що молитвою і постом? А те що віруючі в Нього будуть класти руки на хворих і хворі будуть зцілятися то не Христос сказав? Так, Педро? ---------- Додано в 09:57 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ---------- Миху, можете ще з цього собі посміятися...
А хто для вас добрий татко? судячи з ваших дописів, виконує всі забаганки дитини. Чи може добрий тато - той, хто виховує дитину? А виховання - то не суцільне гладження по голівці щоби дитина зробила - так як у ваших поняттях: народився з гори і все, що не забажаю по оздоровленню, Бог має давати. Батько виховує дитину і труднощами, як от хвороби, неудачі в житті і т.д. Шлях до досконалості є тернистий, він лежить через самозречення, через зміну самого себе - метаною. А що маємо у вашому випадку? Сказав Левко сам собі: О, я народився згори! Все, я вхопив Бога за бороду. Ясне діло, зразу всі кругом зменшилися до розміру мурах - не більше. Шо-шо, нещасний, ти ще не народився згори? Ну ти... Ми ж тут лікуємо всіх підряд (але вибірково) . Ми то то тобі не хухри-мохри. Ми вже там, нагорі, а ти ще внизу. Отак воно виглядає збоку. Так виглядають "діти" Божі? Якщо Ромко - батько приведе свою дитину до вас вилікувати, ви вилікуєте? Звісно, що ні. Ні ви ні, ваші союзники по вірі. Мало того, не вилікувавши, ви покиниту хвору і забудете про неї і візьметеся за інших... а там, як вийде. Удача - на відео, неудача - вирізали. У вас є нудачне лікування на відео? Напевно нема. Чого скриваєте? Боїтеся підпсувати собі репутацію? Чого скриваєте назву своєї церкви? Боїтеся! Я не вірю тим, хто щось скриває. То не є принцип християнства. У масонів є посвяти і там, відкривають знання для посвячених різних ступенів, у християнстві такого нема. Християнство - це відкрита книга і кожен може глянути на будь-яку сторінку. Вірна ознака відступництва - скривання, утаємничення чогось. Тому ваша церква-організація - звичайне пересіювання слабовірних. Зерно, що впало в терні і не може прорости.
Шкода, Левку, що цього не знав апостол Яків, а за ним всі апостоли крім Івана, які загинули мученицькою смертю. Шкода, що цього не знав ап Павло, який терпів на дошкульну хворобу, а згодом теж був вбитий. Шкода, що цього не знали тисячі і мільйони, світ яких, як пише Павло, був недостойний, а вони терпіли від усього. Бо жили за законами Христа. Зрештою, Христос не знав, бо дозволив, щоб його розіпялию І казав - переслідували мене, будуть переслідувати і вас. Але вони знали щось інше. Вони знали, що їх чекає після смерті. І вони, як і Павло хотіли лишити цей земний тимчасовий намет і бути з Христом. Тому і не робили шаманських концертів з масовим падінням.
А що радості? Перечитайте свій пост, від нього аж іскри летять... Але то і не дивно... Мученицькою смертю, але ж не від хвороби! До чого тут хвороби? Павло не терпів ніяку дошкульну хворобу, я уже вам багато разів писав. Це вигадки! В Писанні про хворобу ні слова немає... Павло терпів переслідування за Ісуса. Педро, скажіть, будь-ласка, як ви спаслися? Хіба не через те, що повірили в слова, що Ісус вмер за ваші гріхи і викупив вас від смерті: Iс.53:5 А Він був ранений за наші гріхи, за наші провини Він мучений був, кара на Ньому була за наш мир, Його ж ранами нас уздоровлено! Ви повірили тільки в першу частину вірша, де написано, що Ісус був ранений за наші гріхи, а другу частину, де написано, що "ранами Його нас уздоровлено" ви наразі не приймаєте чомусь... Але як спасіння так і зцілення приймається вірою!
якшо людина вийде роздітою на двір на годину і застудиться, то звідки піде дана хвороба?.. ---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ---------- а може і не диявол і не Бог? ---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ---------- взагалі-то не всіх....