Тут справа навіть не в тому. Любов до ближнього є досконала, а любов до хлопа в смислі збочення - теж любов свого роду(не невисть ж, правильно), але ота друга любов хоть і є любов, вона є збочена, недосконала. Як цифра 7 має повноту, а шість - немає. Я про що хотів сказати? Досконала любов немає антиподу. Тобто немає абсолютного зла. Злом ми називаємо недосконале, зіпсуте добро. Якщо припустити, що добро є 100 балів, то найгірше зло ніколи не матиме -100. В якісному відношенні воно завжди буде менше, хоть з іншим знаком. Тому нема потреби шукати "протилежне", як ви пишете. Якісно ті величини завжди будуть різними: зло - менше, любов - більше. ---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ---------- Левко, ви хоть згори, але брешете, як простий смертний. Де я казав, що Бог вражає хворобою? Ви ж були грекокатоликом, хіба так церква вчить? Ви були двійочником і ним залишилися. Бог не посилає і не вражає хворобою і не карає. Бог просто допускає. Яким чином? Кожна людна має захист від Бога. Бог її оберігає. Богу досить послабити захист і людина стає беззахисною перед хворобами, перед впливами і т.д. А стається це тоді, коли людина першою відмовляється від Бога своєми діями. От як блудний син. Захотів піти від батька. Батько не перечив. А біди, які потім син назбирав батько йому дав? Ні ! Батько допустив це, бо не вламував його зостатися дома. Хочеш? - Прошу! Спробуй як то без батька. Отак само з хворобами. Живе собі людина і горя не знає. Їй здається, що все добро - то її заслуга, виростають крила. Нащо їй Бог? Ну раз так - зменшився захист. Людина захворіла. А як захворіла - починає мозок працювати: за що мені таке? Так, як блудний син, ївши зі свинями, думав: мені з батьком було добре, за що мені таке життя? От тоді починає доходити. І от, Левку, в цей момент, коли ще до людини не дійшло чому і що, ви приходите, чи не ви і починаєте лікувати ту людину. Вона ще не навернулася... це якби почати фінансувати блудного сина, коли він ще нічого не зрозумів. Повернеться блудний син до Батька, читай хворий - до Бога? Жизнь удалась, нє?
з таким підходом ніхто не проти зцілення))... коли його нема, то і нема про шо говорити) хвороби і незгоди потрібні?
антиподом до досконалої любові буде недосконала любов... можна умовно розкласти на осі координат.... -8(недосконала любов)-0(просто любов)-(досконала любов)+8 звичайно шо швидкість зближення до нескінченності в різних випадках буде різною..... можу даже навести приклад однієї досконалої любові))) в давні часи, коли населення було мало - то цінністю було життя людей, тобто кількість людей, щоб вижити але з часом кількість людей почала збільшуватися, постало питання про перенаселення...от і після досліджень сказали шо для оптимального проживання потрібно не більше 1 мільярда людей....а решта...не зовсім потрібні.... отак досконала любов переросла в протилежну їй... а на рахунок кількісної величини, то я незгідний....по-перше порахувати любов навряд чи можливо....а якщо якісно оцінити то і добро і зло є як сильні так і слабкі...
Я і не говорив, що ви сказали, що Бог вражає людину хворобами. Ви просто поставили під сумнів те, що можуть бути хвороби не від диявола, що не всі хвороби від диявола. Якщо можуть бути не від диявола, то від кого ж тоді? Ви знову як свідок- коли нема що сказати, то можна на іншу тему перейти... Правда? Ми не говоримо, за, що хвороба, чи через що, ми говоримо про те звідки походять хвороби. Якщо від Бога не може бути хвороби, (ви також кажете, що вірите в це), то від кого ж тоді як не від диявола вони приходять? Хто як не диявол вражає людину хворобами і немочами?
Не згідний. Ісус ніколи не чекав чи до людини дійшло, чи не дійшло за що їй ця хвороба. Ісус зціляв УСІХ, хто до Нього приходив: Мар.1:32 А як вечір настав, коли сонце зайшло, то стали приносити до Нього недужих усіх та біснуватих. Я ніколи не молюся за людину проти її волі. Я тільки пропоную помолитися і завжди вказую на Бога, що Він любить її і хоче, щоб людина була зцілена. Якщо людина дає згоду, то це і є її особистий акт довіри Богу, смирення перед Ним. Так як блудний син, про якого ви писали вище... Людина, коли бачить зцілення своє, розуміє, що Бог її дійсно любить і навертається до Нього усім серцем ще більше. Таким чином милість Божа і міняє людину зсередини.
Дуже міняє. Якщо не диявол, то Бог. Тому, ті хто говорять, що хвороби є не завжди від диявола, практично говорять, що хвороби можуть бути і від Бога. Але Бог не дає хвороби!
Левку, в вас якось все виходить неприродньо і схематично. Ви не задумувались над таким питанням: якщо і хвороби від диявола, то чому Бог це дозволяє? Хіба він вже не всемогутній. А відповідь криється в маленькому віршику на початку Біблії: 17. І до Адама сказав Він: За те, що ти послухав голосу жінки своєї та їв з того дерева, що Я наказав був тобі, говорячи: Від нього не їж, проклята через тебе земля! Ти в скорботі будеш їсти від неї всі дні свойого життя. (Буття 3:17) А хвороби - це тільки невелика частина світового зла. Бо ми живемо не вдома а на території ворога, на яку Бог вигнав нас через непослух Адама і нашу гріховну природу. Включіть новини по ТБ чи радіо, прочитайте будь-яку газету. Смерть, нещастя, хвороби, війни... зло панує. Ми живемо на проклятій Богом Землі. І треба з цим змиритися і жити по тій інструкції, що Бог дав в своєму слові. І не спокушати Бога, наказуючи нозі витягнутися,коли та нога не є коротшою. Подумайте над цим, Левку.
Так і намагаюся жити, Педро, як ви кажете. В Слові написано, що віруючі будуть класти руки на хворих і хворі будуть зцілятися. Хіба не так написано в Інструкції?
Левко - лєкарь, нашо йому думати? ---------- Додано в 02:01 ---------- Попередній допис був написаний в 01:59 ---------- ага, тільки приходили ті, до котрих дійшло, а до котрих не дійшло - не приходили. ---------- Додано в 02:02 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ---------- Тоді нащо ви взагалі щодругий пост про це пишите?
Я просто відповідаю на ваші дивні пости, в котрих ви говорите, що хвороби може може посилати хтось інший, ніж диявол... Спочатку самі сказали таку думку, а потім з неї і посміялися: Але нічого. Головне що дійшло!
А ще в Писанні написано, що Бог не потребує служіння людських рук. Малися на увазі молитви. Левку, ви вчепились чомусь за частинку речення. Чому не йдете там де є змії чи не спробуєте ціаністого калію? І я вірю, що при деяких обставинах і це може проявитись яскраво. Але ви пишете цей уривок знову і знову. І оздоровлюють не руки, а Бог. І Його воля кого оздоровити, а для кого є інший план. А якщо ви особисто чи ваша церква є такі чудотворці, то Україна в стані війни, тисячі поранених. Та й рак непереможений! В Африці від вірусу Ебола померло мабуть 10000. Вперед, оздоровлюйте... Бо говорити легко, як рівно ж витягувати ногу яка не була коротшою...
Це в контексті написано про інше, а не про покладання рук на хворих... В самі це добре знаєте... Я уже писав вам чому. Тому, що тоді я буду тим, хто спокушє Бога. А написано, що цього не можна робити... 100%, що Бог оздоровлює через руки! Неправда! Його воля усіх оздоровити! Ісус УСІХ уздоровив, хто приходив до Нього. Не було ні одного випадку, щоб Ісус комусь відмовив! Ви про що? Я таких випадків не знаю... Рак переможений Ісусом!
Ви забули про чищення зубів, дотримання гігієни хоча би... ---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ---------- Левко, нема з вашої сторони жодного прикладу лікування. Рівняння ніг - шарлатанство. Тим більше, коли людина не знає, що у неї проблема, а її лікують... - готовий сюжет на 95 квартал. То є дуже зручно "лікувати" такі "хвороби". Я зрозумів так, що якщо до ваших цілителів потрапить дійсно хвора людина, вони безсилі. Жодного з кульпарківської ваші не вилікують. Так само, як онкохворих з реальним діагнозом. Левко, Ісус Христос з учнями не вибирали хворіб. Ви згідні? А вас ноги рівняють, як під конвеєром... І то не просто випадковість. Ще один цікавий момент. Ви писали, що людина навіть не знала, що у неї різні за довжиною ноги. Я от не розумію процесу. Якщо не знала, то й не зверталася. Як той цілитель лікує хворобу, якщо пацієнт навіть не знає і не просить про це? Дивні історії, правда? Я думаю, отой чоловік з відео, що ви даєте працює на свою популярність. ---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ---------- Ісус - так, а з вашої громади цілителів - ромкому дочку - кинули запросто.
Ви забули, що я уже відповідав вам на це... Якщо людина не чистить зуби, то вона поступає немудро і тим самим підставляє своє тіло для того, щоб воно було поражене хворобою, котра є від диявола... Але Бог все одно завжди є на стороні людини. Якщо така людина визнає свою помилку і звертається до Нього по допомогу- Бог її ЗАВЖДИ готовий і хоче зцілити... Але часто хвороби чіпляються не через те, що людина щось неправильно робить, а просто так. Бог також є на стороні людини і ЗАВЖДИ хоче її зцілити! Часто ноги вирівнюються тому що вирівнюється хребет. А рівний хребет є запорукою багатьох хворіб. Тому коли Бог вирівнює хребет зникають багато з хворіб. Я уже писав про приклад зі зціленням моєї дитини... Зайдіть на сторінку того чоловіка з Ютубу, там є море свідчень людей в тому числі людей, котрі зцілилися від раку і від інших важких хворіб... ---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ---------- А хто забороняє думати... Але чомусь усі хто зціляються віддають усю славу Богу, а не йому... Даю вам гарантію, що якщо би ви підійшли до будь-якої людини, котра була зціленою через того чоловіка з Ютубу і запитали хто її зцілив, то кожен би не задумуючись відповів, що Бог її зцілив, а не людина! ---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ---------- Вони не кинули, просто не змогли її зцілити... Учні Ісусові, котрі до того зціляли багатьох людей, також одного разу не змогли зцілити хлопчика і "кинули його", як ви кажете... І що? Ісус їх змішував з болотом? Я так само, коли за когось молюся, то не всі і не зразу зціляються, але це мене не зупиняє, я продовжую і далі молитися за хворих і класти на них руки, зростаючи у вірі, як і написано в Інструкції(як каже Педро)...
Бленд-а-мед перемагає диявола. ---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ---------- Ми хочемо, Бог хоче, а диявол робить своє і досить успішно. Ну і логіка... А ви згадайте про Йову. Сатана просив Бога, щоб дозволив наслати хворобу на Йову. ---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ---------- А хто не зцілявся? ---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ---------- Не змішував. Але ж хлопець хіба залишився хворим? Ні! ---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ---------- У випадку з Ромковою дочкою ви сильно зросли у вірі? І факт, що ви їй дали спокій є для Божої слави, чи ні? Я розумію, коли люди кажуть "хай буде воля Твоя", але по-ваших науках яка воля? Написано - оздоровляйся. ---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ---------- Левко, будь-який вірус створений Творцем. Диявол не є творцем.
Бог і через блендамед зціляє... Логіка на місці, Миху. Диявол робить свою чорну роботу і досить успішно, бо він поки що є "князем віку цього". Бог хоче зцілити і Він уже все зробив для того, щоб ми могли отримати зцілення, бо "ранами Його ми є зцілені"! А нам залишається вибір- або повірити, що Ісус переміг диявола(хворобу) на хресті і що ранами його ми уже є зцілені і прийняти це зцілення, або ж відкинути. Хочете сказати, що він(сатана) так і зараз робить? ? Уявляю собі картину- підходить сатана до Ісуса і питає Його дозволу чи можна, наприклад, осліпити людину, чи вразити грипом... І це після того, як Ісус його переміг його на хресті! І це після того, як Ісус всюди перемагав диявола, зціляючи кожного, виганяючи його з кожного тіла! І це після того, як Ісус роззброїв усі влади і начальства і вивів диявола і його слуг на посміховище: Кол.2:15 роззброївши влади й начальства, сміливо їх вивів на посміховисько, перемігши їх на хресті! Ну і логіка, Миху...
То ж чому ромкова дочка досі хвора, а вам від того смішно? Напевно тому, що ваша логіка ніякого відношення не має з тим, що сказано в Письмі, але власне ЕГО не дає вам спокою - Я ж з гори! Нє? Ви з гори (спеціально пишу окремо), а ромкова дочка досі хвора, але ви все одно герой в очах "непросвічених".
Продовжують уповати на Бога... Не залишився, бо батько дитини сам звернувся до Ісуса. Я уже вам писав про це... До чого тут я? Уже не раз писав вам, що не молився, а просто заходив в гості... Бог створює віруси!!!! Ну тут ви уже перегнули палицю остаточно ... Навіть коментувати не хочеться таке богохульство... ---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ---------- Мені смішно, з того що в говорите... Пишете уже окремо, бо Оля колись вас виправила...