зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Я саме про цю цитату в Письмі багато разів і намагався поговорити з вами, а ви все зводили до псевдоцілителів Кашпіровських...

Спілкуючись з вами, (та й не тільки з вами), коли тільки мова заходить про те, що християни можуть класти руки на хворих і хворі будуть зцілятися як написано в Марка 16.17, то всі відразу приводять в приклад різних шарлатанів. Таке враження, що якщо тільки християнин молиться за чиєсь оздоровлення, то все - це не від Бога, він шарлатан. Люди, котрі таке говорять навіть не бачать що псевдоцілителі ніколи не моляться в Ім"я Ісуса, вони або дають установку, або воду заряджають, або амулети якісь, або "святі іконки", або ще якісь прибомбаси, але ніхто з них не молиться в Ім"я Ісуса Христа... От скажіть, чи ви чули, щоб колись Кашпіровський, чи Чумак, чи ще хтось там з тих псевдоцілителів молився, чи назвав хоч раз Ім"я Ісуса, чи проповідували людям про спасіння, про Боже царство? Звичайно, що не чули. То чому прирівнюєте всіх до них?
    Коли людина кладе руки на хворого і каже, в Ім"я Ісуса Христа будь зцілений, вона не може бути шарлатаном! Диявол боїться Імені Ісуса, тому його слуги ніколи не будуть вживати цього Імені.
    Диявол сам від себе не може придумати чогось, він тільки може брати Божі речі і спотворювати їх. От як ви думаєте, звідки взялися ті рок концерти, на котрих явно прославляється сатана? Думаєте він сам таке придумав? Я переконаний, що він це бачив на небі, де безліч ангелів поклоняються і співають для Бога Творця. Диявол це просто скопіював і спотворив тут на землі на зло людині. Так само зі зціленням, звідки він взяв ті форми, котрі використовують у своїх практиках його слуги? Він їх скопіював з того як це робив Ісус і Його учні. Ісус збирав багатотисячні натовпи людей, де говорив про Боже царство, а після того йшов і зціляв хвороби, виганяв демонів. Так само й до апостолів сходилось море людей, вони їм говорили про Бога, про спасіння, а потім зціляли, часом навіть не молилися за зцілення, а просто тінь падала на хворих, чи прикладали речі з їх тіл до хворих і вони ставали здоровими. Просто диявол спотворив це все на зло людині.
    Тому нам дуже важливо розуміти, розрізняти ці речі, що є від Бога, а що від диявола і не скидати все в один котел, змішуючи праведне з грішним.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А у мене таке враження, що ніколи в церкві не були і за здоровя не давали.

Чи то повинно бути під відео?

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

Та я вас прошу - запросто. І образок поставлять і свячену воду і в Імя Ісуса Христа скажуть. Все. як хоче пацієнт.

3. Levko

Levko Well-Known Member

Молитва в церкві- це одне, я нічого не маю проти...
    Я вам писав, про такі ситуації, коли людина християнин особисто молиться за хворого, кладе руки на нього і хворий зціляється... в Марка 16.17 написано саме про це.
    Чомусь завжди про таких людей говорять зі сторони, що це не може бути від Бога...:)

Так, образок поставлять, і свячену воду і віск злиють і через плече плюнуть і яйця будуть котити, а сказати"в Ім"я Ісуса Христа будь зцілений!"- ніколи не скажуть цього. Чому? Бо ті, хто робить ці всі речі з образками, водою, воском і т.п. вони зовсім не Божим Духом і зовсім не Божою силою свої псевдозцлення роблять.:)

Знаєте як відрізнити цілителів від Бога і псевдоцілителів?
    Я для себе в Писанні знайшов відповідь на це і завжди цим користуюся:

Тобто якщо хтось приходить і не несе з собою науки про те, що Ісус є Господь і що Він помер для того, щоб спасти грішних, то такий чоловік не є від Бога.
    Якщо він несе з собою науку Христову, про Його спасіння, то і зцілення через нього також буде від Бога.
    Все решта - від лукавого:)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, вони зовсім не Божим Духом і зовсім не Божою силою свої псевдозцлення роблять. Все це правда, лише одне запитання. Хто їм заважає сказати? Язик без костей, а клієнт завжди правий.
    Як сказано: не кожен,хто каже Господи, Господи ввійде в царство Небесне.

Такі люди, щоб мати довіру до клієнтури, скажуть все, що клієнт захоче почути, лиш би викликати довіру.

Є ті, котрі принциново не скажуть, є ті, які несвідомо нескажуть, всякі бувають люди, є ї ті, що скажуть що завгодно.

5. Levko

Levko Well-Known Member

Ніхто не заважає, але чомусь не кажуть...:)
    Ви чули, щоб Кашпіровський чи Чумак, чи ще хтось там з їхньої братії проповідували про Ісуса, про Боже царство, про те, що Бог є добрий? Звичайно що не чули.
    А люди християни, котрі моляться за зцілення завжди перед тим вам Будуть говорити про Ісуса і про Боже царство. Вони завжди будуть віддавати всю честь і всю славу Богові! По цьому і можна легко визначити і розрізнити Божих цілителів і шарлатанів:) До речі, ще одна з ознак, що такі люди від Бога- вони ніколи не будуть брати грошей з тих за кого вони моляться, вони це будуть робити безплатно, бо розуміють, що це не вони зціляють, а Бог через них...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

... а вони себе ніколи й не позиціонували, шо вони від Бога.

Оті слова "завжди" і "ніколи" інколи вводять мене в штопор. Ви багатьох знаєте?

От вам приклад - Солонка. Там все чин-чинарьом. Все, як ви хочете - в Спасителя батюшка згадує і все як має бути. Єдине, що неправдиве - "хорі". Правда, Трупа аритистів майже не міняється. Нові люди приїжджають, щелепи відвисають... так то все реально.

Ше приклад. Підгорецький монастир. Самі розумієте, там теж закликають Боже Імя і лікують всіх пачками. Особливо справа пішла на "ура", як керівник нової церкви - бувший комуніст, працівник КГБ наклав анафему, тобто виключив з церкви папу Римського. Отаке лікування.

Людина завжди має вибір. Можливо дух не може брехати, а людина... Щоб поглузувати з християн, нечистий через грішну людину скаже вам шо завгодно.

7. ovod

ovod Well-Known Member

просто прекрасні дві цитати...які показують, що крутити словами можна так як хочеш.....чи точніше як потрібно...
    людина може прожити без зла?
    поза часом, як я це розумію, все - і майбутнє і минуле, присутнє одночасно, і можливо у всіх варіантах(якшо враховувати всемогутність)...

8. Levko

Levko Well-Known Member

То для чого порівнюєте до них усіх без розбору, навіть тих, котрі моляться за хворих і зціляють їх в Ім"я Ісуса? Для чого скидаєте все в один котел передчасно?
    Багатьох.
    Не знаю нічого про них, тому не можу щось казати передчасно..., як дехто говорить про інших...;)

9. ovod

ovod Well-Known Member

а мені більше подобається - по вірі дасться вам...
    все можливе і залежить тільки від сили віри....

і на рахунок тих цілителів з левкових відео...я більше схильний до гіпнозу(коли хвороба насправді не факт шо вилікувана)...або ж до ефекту пустишки....коли самонавіюванняможе вилікувати 5-10% легких хвороб, що і так само по собі є досить хорошим результатом...
    і так званий автотренінг для стимуляції позитиву.....але більше серйозні хвороби я невпевнений, що це може лікувати...точніше це залежить від рівня самонавіювання....ті ж самі йоги чи моржі кардинально мають інший вплив на свою фізіологію ніж більшість людей...
    п.с. це релігійних людей зара багато...а віруючих одиниці думаю......

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ж підіть і перевірте, чи краще голову в пісок? Або не йдіть, "краще" приємна неправда, ніж дошкульна правда.

До речі, тут на форумі є свідок тих лікувань і навіть не те, що свідок, приймав в тому участь... пошукайте його сповідь....

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Я додам вам певності. Ромкову дочку не вилікували. Шоу не вдалося... як на мене, це можна було передбачити...

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, прочитайте все Євангеліє і ви не знайдете і натяку на шоу. І Христос і апостоли оздоровляли людей з двох причин - милосердя і щоб показати, що прийшов новий час і чудесами привернути людей до віри в Христа. Ніякого шоу! Є такий харизмат-"цілитель", Бенні Гінн. Дивився я кілька разів по ТБ. Це шаманство - незрозумілі рухи, вигуки, люди падають...
    Хіба це Христове зцілення???

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не про Євангелію, а про Левкові ютуби.

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Власне я про те і кажу.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви би знали, як легко таких людей лікувати!
    Спочатку внушаєш людині, що вона хвора, а потім "лікуєш" і внушаєш, що людина вже здорова і всі задоволені. Це класика шарлатанства.

Левко, якщо в людини одна нога довша, а інша коротша, то вона того просто не може не помітити, бо буде кульгавити.

Левко, як би ви не старалися отаке "врачєваніє" до Письма пришити - не виходить, все воно білими нитками...

15. Levko

Levko Well-Known Member

То помітно якщо дуже коротша, а якщо трошки, то людина того навіть не помітить.

Розкажу вам свій досвід, хоча розумію, що то для вас то ніякий не доказ і усвідомлюю, що ви це можете використати проти мене, понасміхатися, але все ж розкажу для Його слави.
    Моя старша дочка дуже довгий час мала одну проблему- енорез, чи як там називається, одним словом десь з двох років до приблизно шести років кожен ранок прокидалася мокрою. Ми з дружиною уже так замучилися були від того...:sad: Молилися... Але якось були в гостях в Тернополі в тієї сім"ї з Ютубу і розказали їм про свою проблему. Вони відразу посадили нашу дочку на стілець і кажуть- дивіться, в неї одна нога коротша за іншу. Вони помолилися і нога праямо на очах вирівнялася.
    На другий день наша дитина встала зранку сухою. Проблема різко зникла, більше вона не пісяла в ліжко. Слава Богу!
    А те, що нога дійсно була коротшою, то точно, я це бачив візуально тоді під час молитви і також коли ми потім подивилися на колготи дитин, то одна ножка на всіх колготах була більше сходжена за іншу. І при тому дитина не кульгавила...
    Людина не завжди може знати про корінь проблеми, але Бог завжди знає!

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко.

Якщо вже бути принциповим чистоплюєм, то скажу наступне. Двох одинакових ніг в людині небуває. І це буде правда. Нехай на йоту, на мікрометр... Теоретично то є правда.

З іншої сторони, якщо взяти калсичні хлопські меншти. З класичним обцасом. І взяти всього півобцаса відрізати по висоті, дати людині походити з три місяці, то вона вкалічіє.

То про що ми говоримо? Про який варіант?

Дитячий енурез, як правило сам проходить. Дуже рідко залишається. Це також відомо. Ну як сам? Все в Божих Руках.

Є чимало онкохворих дітей... От би де продемонструвати своє лікування...

17. Levko

Levko Well-Known Member

Таке враження, що з атеїстом спілкуюся...
    Тільки атеїсти говорять, що само собою все проходить, що само собою з"явилося життя на землі, після вибуху, що само собою все відбувається і т.п. ... :)
    Який Бог? Це все само собою відбулося? Само собою в дитини на очах нога виросла. Само собою, дитина, яка чотири роки прокидалася зранку в мокрому ліжку раптово на другий день після молитви перестала пісяти... Нехай для вас буде само собою... Для мене- це Бог. Він зробив мою дитину здоровою!!!:) І це не мале чудо, для мене як для батька- це було дійсно чудо від Бога...
    Нам треба навчитися довіряти Богу в малих речах, бачити Його руку в малих зціленнях, тоді зможемо побачити Його і у великих:) Якщо ви не вірите, що Бог зціляє від енурезу, то ви і не повірите, коли Бог зцілить людину від раку. Скажете, що це також само собою проходить часто...:mocking:
    В Писанні фарисеї після стількох чуд і зцілень, що Ісус був вчинив не змогли цим задовольнитися і повірити, що Ісус є Богом, їм завжди треба було чогось більшого, вони хотіли від Ісуса якоїсь ознаки з неба, тоді повірять в Нього як в Сина Божого, тоді повірять, що це Божа рука робить такі чуда серед людей. Але Ісус відповів, що такому роду ознака не буде дана:

Не вподобляйтеся таким людям, Миху. Ви ж християнин!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, ви тормоз? Читаєте лише початок речення? Ну гальмуйте далі... щасливим бути не заборониш....

19. Levko

Levko Well-Known Member

Так сам проходить, чи все в Божих руках, Миху?:)
    Ви якось визначтеся може ...:)

До речі, помітив таку особливість. Одним людям розказуєш, ділишся якимись хорошими речами зі свого життя, котрі Бог зробив, то одні говорять - "слава Богу, я радий за тебе!", а інші, таке враження, що зляться... І чого то так є....?

А як це назвати якщо не шоу?
    Коли я читаю, як прямо серед вщент набитого людьми дому раптом з даху спускають паралізовану людину прямо перед Ісуса і раптом після слів Ісуса паралітик встає, то це хіба не шоу? Це шоу в хорошому розумінні слова, це Боже шоу, де Бог прославляється. А ви кажете, що в Євангелії і натяку на шоу немає...:) Я вам тільки один випадок привів, а їх багато, також і з апостолами подібні шоу відбувалися уже після воскресіння Ісуса...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніяк не знімається з ручника... то є трудно.

а де твій аватар? :)