Важливо в яке Ім"я ви вірите, а не як ви його вимовляєте. Якщо ви є народжені згори і вірите, що Ісус поніс наші немочі і хвороби, то зцілення обов"язково будуть ставатися у вашому тілі і в тілах тих людей, на котрих ви будете класти руки, бо написано, що віруючі будуть класти руки на хворих і хворі будуть зцілятися.(Мр.16.17)
От я і не здаюся. Все більше то нагадує лохотрончик. Перше, що вразило, "цілитель" наказує іменем Ісуса Христа... Спаситель тут, як медбрат, а "цілитель" - основний - наказує. Ну а далі пішло-поїхало, як в Еллана Чумака - по телефону раз-раз і все окей. Смішно говорить та цьоця (вона не винувата - так, написали їй напевно). Страшна аварія - руль в голові і далі: лікарі дали три дні жити. Анекдот!!!
То не анекдот, Миху. То реальність життя з Богом... Ви просто такого не переживали ніколи у власному житті, тому і говорите так цинічно. Дай Бог щоб і не переживали ніколи... Моїй мам колись лікарі після перелому шиї давали трохи більше- казали, що якщо шість днів проживе, то добре буде. Але якщо і проживе, то буде на все життя паралізованою... Але Бог є живий! З того часу пройшло уже 16 років, а моя мама не те, що не залишилася паралізованою і прикутою до ліжка, а сама ходить своїми ногами, працює в домі і на городі на грядках... Слава Богу!! Хоча зовсім не здивуюся, якщо ви і з цього "анекдоту" посмієтеся... Дивно дуже, що вас таке вражає... Напевне не читали книгу Дії Апостолів. Дiї.3:6 Та промовив Петро: Срібла й золота в мене нема, але що я маю, даю тобі: У Ім'я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи!
Ні, то ви не читали те, що я написав. Вірніше, напевно почитали, "непотрібне" замінили трьома точками. Левко, не замилюйте очі загальними гарними правильними фразами. Після того, як руль заліз в мозок, як каже та жінка, жодний нормальний, адекватний лікар не скаже скільки ще залишилося жити. Є хвороби у певній стадії, тоді, згідно досвіду, статистики лікар може таке видати, але в даній ситуації... то є цілком неперебачувано.
Ви лікарем працюєте, чи працювали колись? Мою маму лікував дуже нормальний і адекватний лікар -головний нейрохірург області... І ти не менше сказав. що їй залишилося жити шість днів... Я не замилюю, пишу те, що пережив сам... То ви не змішуйте правильні речі з болотом.... Я прочитав, що вас вражає(в поганому значенні слова), коли люди зціляють в Ім"я Ісуса Христа. Тому і навів цитату з Писання на цю тему...
вибравши з цитати кусочки.... ---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ---------- і шо? збулося пророцтво супер адекватного лікаря? а "головний лікар області"... то лікар, який ближче до завгоспу, ніж до лікування, я вас прошу....
Які кусочки? Добре, наведу вашу цитату повністю: А тепер наведу цитату з Дій апостолів: Дiї.3:6 Та промовив Петро: Срібла й золота в мене нема, але що я маю, даю тобі: У Ім'я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи! Тут, по-вашому, Петро також основний "цілитель", а Ісус як "медбрат" ?
Не рівняйте апостола Петра з чоловіком з ютубу. апостол Петро, як й інші апостоли мали особливі дари. І мови розуміли і багато чого іншого. Вони мали владу від Бога. Ми можемо лиш просити. А той чоловік владно так: наказую тобі... хто ти такий, щоб наказувати, чоловіче? Без Бога ти ніхто - проси. І ще... чому я не вірю тому чоловікові? Дуже вже часто він ноги рівняє... Таке відчуття, що у нього це улюблений фокус. Дуже просто показати здоровій людині, що у неї ноги різної довжини, як і просто їх потім вирівняти. Все робиться за допомогою тазу. Спробуйте, не складно. Доречі, реальне вирівнювання ніг мало б супроводжуватися ну хоть якимись болісними відчуттями. Ви це йому, тому чоловікові скажіть, бо нереалістично якось так - "нога росте на очах", а в малої повна байдужість на личку... що під час процесу, що після. Хоть би скривилося... або пораділо... неймовірна байдужість...
Ви праві. Ненароджені згори люди можуть тільки просити, вони не мають сили і влади від Бога наказувати хворобам і духам нечистим. А про тих хто ввірує Ісус сказав, що будуть чинити такі діла як Він і ще більші учинять... Також згідний. Якщо ноги вирівнює лікар ортопед, чи травматолог, то це супроводжується болісними відчуттями. А коли це робить Бог то це абсолютно безболісний процес! До речі, можете навести хоч один приклад з Писання, коли Ісус зціляв людей і в них при цьому були якісь болісні відчуття? Пробував. Дійсно не складно... Просто тримаєш ноги людини у своїх руках, не тягнеш нічого, просто тримаєш і спостерігаєш як коротша нога починає рости, доки ноги не стають однакової довжини...
Клоуни з гори, коли ви наказуєте хворобі вийти з ромкової малої, хвороба має вас десь. Запамятайте це, може тоді буде у вас менше пафосу і прилисті. Бог не любить високомірних, Бог любить дітей.