зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Важливо в яке Ім"я ви вірите, а не як ви його вимовляєте.

Якщо ви є народжені згори і вірите, що Ісус поніс наші немочі і хвороби, то зцілення обов"язково будуть ставатися у вашому тілі і в тілах тих людей, на котрих ви будете класти руки, бо написано, що віруючі будуть класти руки на хворих і хворі будуть зцілятися.(Мр.16.17)

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зневага Божого Імені.

3. Levko

Levko Well-Known Member

Хтось говорить Ісус, хтось Иисус, а ще хтось Єшуа, чи Jesus.
    Хто з них зневажає Боже Ім"я?:)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ніхто не каже "неважливо як Його вимовляти". Це брєд.

5. Levko

Levko Well-Known Member

Ім"я Ісус на кожній мові по-іншому вимовляється...:) Хіба ні?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ніхто не каже "неважливо як Його вимовляти". Це брєд.

7. Levko

Levko Well-Known Member

Я пояснив, що мав на увазі...
    Брєдкайте собі далі, якщо вам так подобається це слово:)

8. Levko

Levko Well-Known Member

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

От я і не здаюся.
    Все більше то нагадує лохотрончик.
    Перше, що вразило, "цілитель" наказує іменем Ісуса Христа... Спаситель тут, як медбрат, а "цілитель" - основний - наказує. Ну а далі пішло-поїхало, як в Еллана Чумака - по телефону раз-раз і все окей.

Смішно говорить та цьоця (вона не винувата - так, написали їй напевно). Страшна аварія - руль в голові і далі: лікарі дали три дні жити. Анекдот!!!

10. Levko

Levko Well-Known Member

:)
    То не анекдот, Миху. То реальність життя з Богом...
    Ви просто такого не переживали ніколи у власному житті, тому і говорите так цинічно. Дай Бог щоб і не переживали ніколи...

Моїй мам колись лікарі після перелому шиї давали трохи більше- казали, що якщо шість днів проживе, то добре буде. Але якщо і проживе, то буде на все життя паралізованою...
    Але Бог є живий! З того часу пройшло уже 16 років, а моя мама не те, що не залишилася паралізованою і прикутою до ліжка, а сама ходить своїми ногами, працює в домі і на городі на грядках... Слава Богу!!

Хоча зовсім не здивуюся, якщо ви і з цього "анекдоту" посмієтеся...:)
    Дивно дуже, що вас таке вражає...
    Напевне не читали книгу Дії Апостолів.
    Дiї.3:6
    Та промовив Петро: Срібла й золота в мене
    нема, але що я маю, даю тобі: У Ім'я Ісуса
    Христа Назарянина устань та й ходи!

;)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, то ви не читали те, що я написав. Вірніше, напевно почитали, "непотрібне" замінили трьома точками.

Левко, не замилюйте очі загальними гарними правильними фразами.

Після того, як руль заліз в мозок, як каже та жінка, жодний нормальний, адекватний лікар не скаже скільки ще залишилося жити.
    Є хвороби у певній стадії, тоді, згідно досвіду, статистики лікар може таке видати, але в даній ситуації... то є цілком неперебачувано.

12. Levko

Levko Well-Known Member

Ви лікарем працюєте, чи працювали колись?:)
    Мою маму лікував дуже нормальний і адекватний лікар -головний нейрохірург області... І ти не менше сказав. що їй залишилося жити шість днів...
    Я не замилюю, пишу те, що пережив сам...
    То ви не змішуйте правильні речі з болотом....
    Я прочитав, що вас вражає(в поганому значенні слова), коли люди зціляють в Ім"я Ісуса Христа.
    Тому і навів цитату з Писання на цю тему...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

вибравши з цитати кусочки....

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

і шо? збулося пророцтво супер адекватного лікаря?:)))

а "головний лікар області"... то лікар, який ближче до завгоспу, ніж до лікування, я вас прошу....

14. Levko

Levko Well-Known Member

На щастя, не збулося!:)

Якщо чесно, не розумію я вашого тону...

15. Levko

Levko Well-Known Member

Які кусочки?
    Добре, наведу вашу цитату повністю:
    А тепер наведу цитату з Дій апостолів:
    Дiї.3:6
    Та промовив Петро: Срібла й золота в мене
    нема, але що я маю, даю тобі: У Ім'я Ісуса
    Христа Назарянина устань та й ходи!

Тут, по-вашому, Петро також основний "цілитель", а Ісус як "медбрат" ?:mocking:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не рівняйте апостола Петра з чоловіком з ютубу.
    апостол Петро, як й інші апостоли мали особливі дари. І мови розуміли і багато чого іншого. Вони мали владу від Бога. Ми можемо лиш просити.

А той чоловік владно так: наказую тобі... хто ти такий, щоб наказувати, чоловіче? Без Бога ти ніхто - проси.

І ще... чому я не вірю тому чоловікові? Дуже вже часто він ноги рівняє... Таке відчуття, що у нього це улюблений фокус. Дуже просто показати здоровій людині, що у неї ноги різної довжини, як і просто їх потім вирівняти. Все робиться за допомогою тазу. Спробуйте, не складно. Доречі, реальне вирівнювання ніг мало б супроводжуватися ну хоть якимись болісними відчуттями. Ви це йому, тому чоловікові скажіть, бо нереалістично якось так - "нога росте на очах", а в малої повна байдужість на личку... що під час процесу, що після. Хоть би скривилося... або пораділо... неймовірна байдужість...

17. Levko

Levko Well-Known Member

Ви праві. Ненароджені згори люди можуть тільки просити, вони не мають сили і влади від Бога наказувати хворобам і духам нечистим.
    А про тих хто ввірує Ісус сказав, що будуть чинити такі діла як Він і ще більші учинять...

Також згідний. Якщо ноги вирівнює лікар ортопед, чи травматолог, то це супроводжується болісними відчуттями.
    А коли це робить Бог то це абсолютно безболісний процес! :)
    До речі, можете навести хоч один приклад з Писання, коли Ісус зціляв людей і в них при цьому були якісь болісні відчуття?:)

Пробував. Дійсно не складно...:)
    Просто тримаєш ноги людини у своїх руках, не тягнеш нічого, просто тримаєш і спостерігаєш як коротша нога починає рости, доки ноги не стають однакової довжини...:)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вилікуйте Ромкову малу, клоуни.

19. Levko

Levko Well-Known Member

Як там в Анноун написано:
    "Те, що ми говоримо про інших людей більше розповідає про нас самих"

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Клоуни з гори, коли ви наказуєте хворобі вийти з ромкової малої, хвороба має вас десь.:))) Запамятайте це, може тоді буде у вас менше пафосу і прилисті. Бог не любить високомірних, Бог любить дітей.

а де твій аватар? :)