В церкві не лицемірять. А ви лицемірите. Говорите: хай буде воля Твоя, а вірите, що отут нема божої волі. Закликаєте одне, а вірите в протилежне.
Недавно ви писали, що зцілити можна й невіруючого. Ваше вчення, як дишло. З якої ноги встав - так і вийшло.
Левко, якби ж то лікарі все підряд лікували... а так... роблять що можуть, а як на не можуть - на цвинтар. Така Божа воля.
Лікарі чесніші, ніж ви. Бо вони лікують і виліковують, або не виліковують і говорять про це чесно і відкрито. А ви вішаєте макарони про зцілення. На відео жодного незціленого, а в реальності - жодного зціленого з тих, кого знаю.
Я в зцілення вірю. Але не в такій системі координат як ви описуєте. Зціленя у вигляді "чуда" може статися при точній сукупності фізико-психологічних факторів. В різних народів і в різні часи це називалося по-різному. Не має значення як. Робить це сама людина. Йог Станіслав Курилов працював в Канаді вантажником і розпрощався з частиною пальця, притис якимсь вантажем, виробнича травма коротше. То ця фаланга пальця в нього з'явилася знову. Не така як була, трохи крива, але і на таке не кожен здатен. Був би ще кращим йогом - виросла б ще краща. Писанина ваша шо ви цитуєте має суб'єктивне значення. Хто б'є поклони роками - не в процесі справа, а в тому як налаштуватися фізично і морально щоб твій організм запрацював збалансовано і гармонійно.
А що хіба є воля Божа на хворобу?! Скажіть, скільки хворих Ісус не зцілив, коли ходив в людському тілі? НІ ОДНОГО!!!! Правильно! Ісус всіх зцілив! І хто тут з нас перекручує Писання? Хто каже, що воля Божа є на хворобу? Демагогією займаєтеся, Миху, вам наплювати на те, що написано... на жаль... Хто сказав, що на відео жодного незціленого?! Я такого не казав... До речі, ви хіба знаєте когось з тих незцілених хто не потрапив на відео?
Я вам говорю про Йова, а ви мені загальні фрази власного виробництва. Я вам про сліпого з Письма, а ви знову свої вигадки.
Тому що ви кажете, що воно від Бога, але до Бога не звертаєтесь. Тому що ви неправильно розумієте роль Бога в житті людини.
Як не звертаюся!!!??? Ви шо?!? А в чиє Ім"я я то роблю? Ага. А ви правильно!? Цікаві у вас пояснення на рахунок шарлатанства...
Правильно думаєте! Чого тоді так "вознікаєте"? В чому тоді шарлатанство полягає? Шарлатанство ж шкодить ніби...
Ок. Я кладу руки на хворого, молюсь в Ім'я Ісуса і хворий зціляється, стає здоровим. То як мені говорити? Як назвати по-вашому те що сталося?