зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Він сам робить і каже це це робити іншим, ви просто не звернули увагу, бо сприймаєте його з упередженням.:) Він постійно наголошує, що молитися за хворих може КОЖЕН віруючий і що потрібно це робити завжди. І сам це показує своїм прикладом...

2. Levko

Levko Well-Known Member

Роздумував про те як Ісус молився за зцілення людей.
    Побачив, що Він ніколи за зцілення не молився молитвою-"нехай буде воля Твоя".
    Чому?
    Напевне тому що точно знав, що воля Отця є завжди на зцілення.
    Зрештою я побачив що Ісус і не молився за зцілення, Він просто говорив як владу маючий і демони його слухалися, хвороби слухалися і покидали людей...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зауважу, Ви, Левко, - не Ісус. Чи ви цього непомітили?

Хто є Ісус? БогоЧоловік.

Чому ми так розуміємо? Тому що інколи Він себе веде, як Бог, а інколи, як людина.
    Коли Ісус у молитві звертається до Отця, Він веде себе, як людина, а коли ходить по воді, зупиняє вітер, зцілює - як Бог.

Коли Ісус говорить: хай буде воля Твоя - це звертання людини до Бога, а коли Його просять показати Отця, Він говорить Я - це Він(Бог).

А хто Ви Левко? Землю відчуваєте під ногами, чи понесло по вітру?

4. Levko

Levko Well-Known Member

Помітив, але я, здається, про себе і не говорив, я про Ісуса писав...:)
    Як людини?!
    Хіба Ісус переставав бути Богом коли говорив ці слова?!

Але мова не про те.
    Я писав про те, що Ісус ніколи, коли виганяв з людей демонів, чи зціляв хворих не молився- "хай буде воля Твоя".
    Ви помітили це, Миху? Ісус ніколи не просив Отця зцілити людину, Він її Сам зціляв.
    А ще, ви помітили, що і Його учні ніколи не молилися "хай буде воля Твоя" коли уздоровляли хворих?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що з того випливає? Що ви тепер можете так само, як Ісус САМІ зціляти?

6. Levko

Levko Well-Known Member

Випливає, що Ісус і далі може САМ зціляти людей як і через мене, так і через будь-якого іншого віруючого...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так чим закінчилась консультація з нежитем? Так і не зрозумів. Наче простий випадок вважається, і бажання у всіх є, а толку нема.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

правильно ви написали: МОЖЕ. Це ключове слово. На все Божа воля, або "нехай буде воля ТВОЯ"

9. Levko

Levko Well-Known Member

Не на все Божа воля!!!!!!
    На хворобу нема Божої волі!
    Я уже писав, що Ісус ніколи, коли молився за людей не молився- нехай буде воля Твоя...
    Учні також так не молилися...
    Тобто в плані зцілення нам з вами відома Його воля повністю- це здоров'я!!!

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

От ви вже пішли проти молитви Отче наш, яку навчав Ісус. Всяка отсєбятіна обовязково призведе до безбожництва.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Правдива церква, Левко, має історію традиції і передання, вона пішла від часів апостолів та учнів Ісуса. Ну а церква, видумана вчора і позавчора немає всього цього, тому вигадує хто що говорив, а хто що не говорив. Це зрозуміла річ, як ясний день. Це, якби ви, Левко, розповідали своєму батькові як було за його молодості. А він, ясне діло, краще знає як було, на відміну від вас, бо він був у ті часи, жив, а вас взагалі ще не було.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ісус розповів як люди повинні молитися. Ну а ви, напевно не людина, ви є вище людини, тому ясна річ де вам до Отче наш?

13. Levko

Levko Well-Known Member

Я не пішов проти молитви Отче наш.
    Навпаки, я тільки за те, щоб на землі була воля Божа як на небі. Через те і молюся за хворих...:)
    А воля Божа - це здоров"я!
    На хворобу нема волі Божої!!!!
    Усі хвороби і немочі Ісус взяв на Себе, поніс замість нас, тому нам уже не треба їх нести.

Поки писав, прийшла така ілюстрація на цю тему.
    Уявіть собі, що вам подарували квартиру. Ви приїжджаєте, а там хтось чужий собі поселився і живе.
    Що ви зробите?
    Будете йти до тієї людини, яка подарувала вам квартиру і казати- якщо твоя воля, то нехай ця квартира буде моєю?
    Думаю той дарувальник вас не зрозуміє зовсім. Він скаже- так я ж тобі її подарував цю хату, для чого ти мене питаєш, чи я хочу тобі її подарувати?
    Ви напевне підете в ту квартиру і зробите все, щоб вигнати тих, хто незаконно туди вселився і будете напевне змагатися до кінця за неї, задієте всі сили, щоб вигнати їх житла, котре по праву вам належить.

Так само і з хворобою. Ісус уже забрав усі ваші хвороби і немочі на Себе, а подарував нам здоров"я.
    Нам не потрібно ще питати Бога чи є Його воля на наше здоров"я!
    Просто є ще ворог людських душ на землі, котрий незаконно вторгається в наші тіла і хоче їх руйнувати. Наша боротьба - це вигнати його словом в Ім"я Ісуса.
    До речі, коли ви приймаєте ліки, то ви ж не питаєте Бога, чи є Його воля на ваше зцілення. Правда?
    Ви нагло і впевнено робите все можливе для того, щоб подолати той недуг, переконаний, що в голову навіть думка не приходить, щоб залишити цю хворобу у вашому тілі...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справжній християнин сприймає від Бога все, що йому Бог дає, що Бог йому допускає і посилає - так, як це зробив Йова. Він був праведним чоловіком в очах Господа і Господь повернув йому більше, ніж він мав.

Праведний Лазар страждав від хворіб і бідував і Господь його забрав до Себе, бо завжди любив його.

Чому багатий жив і хворіб не знав, а бідний Лазар, якого Бог любив - страждав від хворіб?

Ви ніколи цього не поясните. Тому що ваше вчення є шарлатанство. Я це бачу по Дзеку. Ви хочете, щоб він зцілився, про Бога мовчимо, бо ви ж керуєте, ви навіть не звертаєтесь до Нього за ради зцілення. Результат - повний пшик, як і очікувалося. Одні балачки. Ви розумієте, що своїми необдуманими діями ви відвертаєте людей від Бога, забираючи у них будь-яку надію? Ви подумали про те, що подумає Дзеко? А він сприймає ваше шарлатанство, як чисту монету. А подумає він наступне: Левко казав, що Бог мене зцілить, молився, а я далі хворий. Значить Бог нічого не може і віра є порожня. Отакі висновки зробить Дзеко. Скажіть, то ви отак прославляєте Бога? Ви думаєте, таких, як Дзеко мало там у вас, що залишилися нізчим? Вони просто не потрапили у ваші "звитяжні" пронумеровані відеороліки. Вас, Левко, потягнуло, як кота в сторону. Скажіть, ви так і молитесь: хай буде воля Твоя, окрім зцілення? Самі придумали зробити таке виключення з молитви Отче наш? Задумайтесь, хто вам дав право робити таку корективу у молитві, яку дав Сам Ісус? Чим ви, взагалі, думаєте?

• Смішно Смішно x 1
  15. Levko

Levko Well-Known Member

Ну так, сприймає.
    Але ж Бог не дає хвороби. Всі хвороби і весь Божий гнів впали на Ісуса... Він був ранений замість нас, за наші гріхи і ранами Його ми зцілилися!
    Думаю, Бог однаково любив як Лазаря, так і багатого...
    І зовсім не Бог вкрив Лазаря струпами...
    Якщо вчення про Боже зцілення, про те, що ранами Ісус ми є зцілені ви називаєте шарлатанством, то як назвати ваші вигадки про те що Бог посилає хвороби?:)))
    Бог прославляється, коли людина зціляється.
    В хворобі Бог не прославляється.
    До речі, а ви як Його прославляєте?
    Прославляєте тим, що не молитеся за хворих?:mocking: Нехай будуть хворі краще, правда? Думаєте, а раптом я помолюся і Бог не зцілить? Як я буду виглядати перед людьми?
    Повірте я також так колись думав. Але прийшов час, що мені стало байдуже, що подумають про мене люди. Стало важливіше стан і здоров"я людини, ніж власна репутація... Головне, що Бог подумає про тебе, а не люди...
    Я не робив ніякої корективи в молитві "Отче наш".
    Молитися за зцілення- це є Божа воля. Я молюся- нехай буде воля Твоя, як на небі так і на землі. На небі немає хворіб, нехай так буде і на землі!!!!

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хто "ми"?

17. Levko

Levko Well-Known Member

Усі, хто вірить в ці слова.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це все якісь сфери життя перестарілих жінок. Мало спільного з реальністю. В нас поранених - кожен день. Їх в Ізраїль чомусь везуть, в США, в лікарню, а не до церкви молитися. Можна сказати звичайно "Хай лікарі лікують, а ми будем молитися шоб успішно". Це як перед абітурієнтами біля інституту ходять спеціальні люди і пропонують замовити слово "кому треба", за невисоку плату. І нічого не роблять, йдуть додому. Якшо абітурієнт поступає, то думає шо завдяки цьому, хоч насправді поступив сам. Проста технологія.

Єдине шо хорошого в житті релігійних фанатиків - вони щасливі цим жити, так шо можна порадіти за них. Чим би дитя не тішилося як кажуть.

19. Levko

Levko Well-Known Member

А шо мають робити, коли в церкві вірять, що хвороба, то воля Божа?!
    Лікарі -молодці, вони твердо вірять, що хвороба не має бути в тілі людини і роблять для цього все що можуть, на відміну від псевдовіруючих, котрі кажуть, що то Бог дав людині хворобу:bad:!
    Лікарі на відміну від "псевдовіруючих", не переживають що буде, якщо хворий часом не одужає, не переживають що люди скажуть, не переживають за свою репутацію. Вони роблять свою роботу, роблять те до чого покликані.
    Християни покликані класти руки на хворих, але не роблять цього, бо бояться за себе...

Останнє редагування: 23 чер 2016
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

На ніч 10 разів главу про Йову... а вдруг дійде?

а де твій аватар? :)