зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

а коли не виходить зцілити?

2. Levko

Levko Well-Known Member

Ну то шо не так?!
    Ви молитеся за хворих- радієте коли людина одужує.
    Я молюся за хворих, також тішуся що зціляються...
    В чому ж проблема?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як там Дзеко? Як Зоряна?

А-а, ви про свої проблеми? У вас, напевно, з вашої точки зору нема проблем.

4. Levko

Levko Well-Known Member

Ні не про свої.
    Ми говорили про відчуття, котрі приходять коли людина зціляється. Виявилося, що вони у нас однакові.
    Я тому і спитав у вас в чому проблема, що вам не подобається в тому що я моюся за зцілення людей?:)

До речі, ви писали що відчуваєте радість, коли людина зціляється навіть якщо і не ви молитеся за неї, але мене таке враження що кожен приклад зціленя людей, котрий я приводив зі свого досвіду чомусь вас дратує дуже, принаймні радості у ваших дописах я не відчув, навпаки, сама злість... Чому так? Щось не можу зрозуміти вас...

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зоряну не вилівкували, Дзека не вилікували. Пишите історії нікому невідомі і більше нічого.

6. Levko

Levko Well-Known Member

Чому невідомі? Люди реальні і історії реальні.
    А казали шо радієте за тих хто зціляється...:sad:
    лукавили:sad:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, я знаю Зоряну. Ви її не можете вилікувати. Я знаю Дзека, ви йому теж не допомогли.

Це є мій реальний досвід.

Тепер ви можете розповідати про зцілення цьоток та вуйків скільки завгодно. Це виглядає просто як самопіарство і не більше. З боку то виглядає на тих людей, що називають себе Напалеоном, Гітлером, ще там кимось.

8. Levko

Levko Well-Known Member

Я нікого не можу вилікувати своєю силою...
    Зрештою за Зоряну я не молився навіть, а ви мені постійно- не можете і не можете...
    То ви так сприймаєте просто.
    Я собою не хвалюся, тільки Ісусом.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви взагалі не можете лікувати.

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

ясно чому.

11. Levko

Levko Well-Known Member

Я радий шо нарешті це до вас дійшло!!!!:good:
    Якщо не можу лікувати, то виходить, що хвалитися не можу, бо не я лікую, а Ісус лікує. Нє?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я радий, що ви зрозуміли, що займаєтеся безкорисною справою.

13. Levko

Levko Well-Known Member

Хочете сказати, що молитися за хворих- то безкорислива, непотрібна справа?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хочу сказати, що нема змісту робити з того піар. На ЛФ чимало людей моляться за здоровя інших, але не роблять з цього шоу.

Останнє редагування: 13 чер 2016
  15. Levko

Levko Well-Known Member

І я не роблю шоу.
    Хіба це зле щоб засвідчити про Божу силу?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лікування Дзека - ні. От ви кажете то не я лікую, то Бог. Даєте команду нежеті. А їй - нежеті до лямпочки ваші накази. Хто винуватий? Виходить, що Бог, бо ви зробили все, що можете, а Бог ніби й нічого не зробив. Яка то прослава Бога? Ясно, що від того Дзеко віруючим не стане. Мало того, він утвердиться у своїй невірі. А все через те, що ви несете неправду про зцілення і намагаєтесь ту неправду приписати Богові. Левко, Бог не є у вас на службі. І не буде такого ніколи, щоб ви наказували хворобі, а Бог, як слуга виконував ваш наказ. Ваша молитва про зцілення не є чимось ціннішим, ніж молитва когось іншого.

17. Levko

Levko Well-Known Member

Я так зрозумів, вас сильно спокушає така "наказова хворобі" форма молитви?
    Ок.
    От ви, наприклад, помолилися звичною і прийнятною для вас молитвою проханням і також нічого не відбулося. Хто винуватий? Виходить, що Бог, бо ви зробили все, що можете, а Бог ніби й нічого не зробив. Яка то прослава Бога?
    Чи у вас завжди хворий зціляється?:)
    Далі не розумієте!:crazy:

Є таке місце, де Ісус заборонив гарячці, котру мала Петрова теща.
    Якщо мій вчитель Ісус так робив, то чого я маю якось по-іншому робити? Я роблю так як Він вчив.
    Ісус сам сказав, що ті, хто в Нього увірує будуть робити такі самі діла як Він і ще й більші...

Я і не казав що є ціннішою..

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мене? Чого мене має спокушати? Я її не вживаю і відношуся до цього байдуже.

Зразу видно, що ви давно не були в церкві. Моя церква не вчить, що зцілення має бути однозначно і ви про це знаєте, тому мені не приходиться викручуватися, як оце вам.

Це все одно, що сказати:

Мій вчитель Мухамед Алі був тричі чемпіоном світу з боксу, то чому я не можу бути? Якщо тренуватися.... всього лиш...:)))

От я пішов на ринг і ... винесли.

Ну а ще Бог каже: Мої дороги - не ваші дороги.

Тоді чому оцей чоловік не каже: моліться один за одного і зцілюйтеся, а сам то робить, на відео записує, нумерує... кому це потрібно?

19. Levko

Levko Well-Known Member

Порівняли Бога з людиною...

• Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Браво!

То я, виходить, як Мухамед Алі не зможу, а Левко, як Бог - прошу дуже.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)