То тільки так виглядає... Насправді Бог зціляє і без наших рук, але чомусь він захотів, щоб ми були Його співробітниками... Вам кожен, хто молиться за хворих може скаже про те дивне відчуття, яке виникає після того, як хтось зціляється. Це відчуття того, що від тебе нічого не залежить! Це відчуття завжди приходить дуже сильно після кожного зцілення, часом аж сльози навертаються на очі. Завжди приходить розуміння який є великий Бог і який малий є я... Якось воно так є, кажу щиро, що відчуваю..
Левко, ви з'їжджаєте з теми. Хіба тема про те, чи Бог великий? Мова йде про ваше псевдолікування і про ваші прелесті.
Я не з"їжджаю з теми. Просто описав які відчуття приходять після того, як бачиш, коли хтось зціляється після твоєї молитви... Якщо би це було псевдолікування, як ви кажете, тобто лікування не від Бога, то приходили напевне би інші відчуття, протилежні тим, які я вище описав- відчуття власної значимості, гордості і т.п....
Сподобалось слово: Поэтому бывает так, что вы молитесь за исцеление и оно происходит так легко и так быстро, вы исцелены. Молитесь за ребёнка и он исцеляется. Но иногда за исцеление надо сражаться. И приказывать духу держащему часть вашего тела. Освободить его во Имя Иисуса. Вы так делали? Почему? Потому что одно искупление платы, в этом случае одной платы достаточно. А иногда незаконный жилец бес, отказывается освободить площадь не принадлежащею ему. Но не услышав правильное учение люди не знают как сражаться, они не знают, что у них есть документ на право собственности. Итак, если вы молитесь за исцеление, но ничего не происходит, многие учения говорят вам "Возможно ваше исцеление не воля Божья" - ерунда! У вас есть документ на право собственности, если искупление платы не достаточно для избавления от этой болезни, я добьюсь исцеление через искупление силы во Имя Иисуса, "Убирайся из моего тела во Имя Иисуса! Убирайся из тела моего сына во Имя Господа Иисуса Христа!", поэтому беса надо изгонять, а не говорить "Ну пожалуйста выйди, между прочим как тебя зовут?", "Я дух лжи", "Ты мне правду говоришь?", "А что ты хочешь знать?" Не ведите переговоры с дьяволом, говорить с ним не о чем! У него нет права подавлять ваше тело! Болезнь не имеет права находится в нём! Для того я и проповедую, чтобы вы знали об искуплении. Когда принимаете причастие, не говорите "Надеюсь, что получу исцеление", нет, у вас есть документ подтверждающий право собственности. Открытые раны Иисуса свидетельствуют - заплачено. © Джозеф Принс
А це у проповідника добре розвинута фантазія. Ніколи такого не чув. Але для людей, які люблять байки сойдьот.
Знаєте для чого колеться наркоман? Бо тоді у нього класні відчуття. Алкоголік випив - класні відчуття... Відчуття - справа оманлива.
Ага. Порівняли... А які по-вашому, мають бути відчуття, коли бачиш як хворий зцілився після твоєї молитви? У вас, наприклад, які відчуття виникають після того як ви помолились за людину і вона отримала зцілення?
Це не макарони, Миху. Може Левко не знає, хто такий добродій Прінс. Це є один з найбагатших і найбільш оплачуваних пасторів в світі. In October 2014, a list published by entertainment website richestlifestyle.com placed Prince as the 10th richest pastor in the world, with a reported net worth of S$6.4 million (£3.13 million) Так що він цілитель не зовсім безоплатний. А за ці гроші можна вішати будь-які макарони. Гроші, як сказано, не пахнуть.
А саме? Напевне ви вдячні Богу тішитеся з того, що людина одужала, ви захоплені Божою величчю, Його любов"яю і Його силою? Правда ж?
Тобто також радієте? Класно! Це ж здорові почуття! А ви казали, що почуття справа оманлива. Я так само радію коли людина зціляється, незалежно від того, чи я помолився за неї, чи хтось інший... То уже нездорове бажання, відчуття... В мене того нема, коли я молюся за хворих.