Так певеошніки ж, нема чого дивуватись... На відборі у військоматах завжди дотримуються правил розподілу: розумним здорових, а певеошнікам - те, що лишиться, зі степінню обмеження СО-4.
то черговий совковоармійський дебілізм: коли представники одного виду військ сміються над представника інших рід військ.
Ну, туй є варунки : - якщо порівнюються вояки з : ментами, нацгвардією (ну, тіпо, також менти), сбушніками, пожарніками і т.п. - то вояки полюбасу наймудріші-найпотрібніші-найморальніші тощо... - якщо ж порівнюються вояки з вояками, тоді... Ги))) нерідний рід військ - то ше гірше мєнтів)))))))))
Не сміються. Констатують факт. ПВО-шніки набирались за залишковим принципом. Рівень залізничних і будівельних військ. На тобі, небоже, що мені не гоже...
Так так. СО-5 . Нічого не поробиш. Розумних до розумних, а решту в , - Остальные части Вооруженных Сил СССР, военно-строительные части (отряды), железнодорожные част... Але не переймайтесь, нашими, українськими нормами лишили те саме. Мудрих до мудрих, а решта...
З армійським ні але зі своїм можуть. Залежить від місцевості і які там закони. Військовим тим більше офіцерам легше отримати дозвіл навіть там де його складніше отримати. У великих містах з часів ФДР дозвіл на ношення отримати досить тяжко. Щоб дома тримати недавно зробили легше але і раніше це не було аж такою проблемою для мисливської зброї. Полегшили дозволи на пістолети. Поза великими містами звичайно залежить від штату але придбати і перевозити досить легко майже усюди. Носити відкрито або закрито це залежить від місцевого законодавства. Десь потрібні дозволи, десь ні. Були колись федеральні закони які обмежували автоматичну зброю. Заставляли забивати місце на магазин щоб можна біло стріляти тільки поодиноко. На мисливські карабіни або пістолети це не розповсюджувалось. Тільки автомати або армійські гвинтівки і подібне. Потім воно закінчилось. На скільки знаю тепер цього вже немає.
щось я не дуже розумію шо то в нас тут за фішка нова, обзивати одне одного свинарями, жерти сало курва всі люблять, шо нє, а до свинарів ставлення як до нищої касти прям . Я так розумію наші форумні пі##уни всі поголовно королівської крові, або як мінімум супер успішні люди з кількома вищими освітами
Вам тикають і хамлять свинарі той на кого ви натякаєте має таке ж відношення до свинарства як до астрономії чи чи вирощування орхідей... завязуйте вже з тим справді, люди ж реально корисну справу роблять на відміну від багатьох "сидячих тута" а ви ними прозиваєтесь як якимось путіном
Це така метафора. До реальних свинопасів відношення не має. Porcus більш науковий але менш зрозумілий термін.