пацифіст за пред"явленням медичної довідки від психіатра може звільнятися від цього обов"язку. сектант - за пред"явленням довідки від керівництва секти
А довідка про що? Про здоровий, чи не дуже? Ні. А Ви кажете гугль... Зброю треба знати досконало, а не тільки гашетку тиснути. Тому я і проти дозволу на безперешкодне придбання нарізної зброї.
доведіть ... (на всяк випадок бойова пружина то - одна) тоді в Вас негайно тре забрати пральну машину бо Ви не знаєте скіко в ній гвинтів ... ---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ---------- до речі, в мене то як раз зброя є )
ги ... 1. зворотня 2. бойова 3. скоба 4. запобіжник 5. викидач 6. шептало 7. подпруж. кільце в рукоятці 8. один магазин 9. другий магазин ---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ---------- це збочення
??? ??? ---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ---------- Це Вірпул...
Похвально, Артем. Тільки в нашому випадку це помилка. В запобіжнику зя загогуліна називається фіксатор, а в рукоятці - втулка гвинта. Залишається п''ять.
це гне моя логіка - це механіка, так - карабін то пружина - 10 бо він складається з напівкольця та підпружиненого язичка ... фіглі, чай не гуманітарії ))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Карабіне - де в Вас що підпружинене???? бляха йа валяюсь )))) шомпол та гачок не використовють потенційну енергію напруженого металу (чай не гуманітарії!) ---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ---------- 10!
ні ) я взагалі не розумію як можна битися з тим ким 5 років чи не кожен день, тому завжди не розумію тих то переходе на особистості, навіть того ж Самойловича я б при зустрічі привітав би та зрадів (приманні до того як він мене усіляким падлом проназивав) ... ---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ---------- ? це шо ?