Зброя.

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Hyligan, 23 січ 2014.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

брехня

• Подобається Подобається x 1
  2. avatarwin

позывной ЗАЯЦ выходи на связь

3. artobstrel

МАЗАЙ свинтил болты, слоны ушли на запад ... :)))

4. coolzak

coolzak Well-Known Member

Нова каска класу 3А з Ізраїлю 200 дол.Калаша 7.62 кулю не втримає,5.45 може.Зайди на EBAY і шукай Kevlar helmet.На німецькому ебеї -60 євро десь.КАски які тримають великі кулі не роблять-як така попаде то шию зламає.Протиосколочних окулярів не буває-відламки гранати щоб тримати треба куленепробивне скло товщиною десь міліметрів 6-7.Тільки забрало.Куленепробивний жилет що тримає СВД буде кілограм 12.Не побігаєш.Зброя люба вимагає постійного тренування.Мати в шафі чи сейфі і витягати раз на рік кумові показати то купувати нема сенсу.а постійно стріляти кошти значні.Тому бідному закон про зброю не поможе.

• Подобається Подобається x 7
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Від "Макарова" до 20 метрів теж зламає. Звичайна фізика.

Куля не пробиває, але забезпечене пошкодження внутрішніх органів від удару. Невідомо що краще.

В Чечні по два бронежилета натягали на себе, потім мали проблеми з спиною. Одним словом дурниці це все, від долі не втечеш.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Офіційна заява Української асоціації власників зброї

Сьогодні кожен українець зрозумів для чого в країні існують сотні тисяч міліціонерів. Останні ілюзії були розбиті гумовими кийками та чоботами спецпризначенців на Майдані Незалежності.

Тепер нам буде недостатньо ухвалити тільки Закон України “Про зброю”.
    Від сьогодні, Українська асоціація власників зброї розпочинає роботу по підготовці та внесенню змін до Конституції України, які забезпечать беззаперечне право громадян України на володіння зброєю.

Народ повинен мати право на зброю, яке буде зафіксоване на Конституційному рівні.

Влада не може бути і не буде сильнішою за народ.

З озброєним народом поводяться ввічливо!

• Подобається Подобається x 5
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Захист від військової (бойової) зброї відкидаємо зразу, якщо хтось почне шмаляти з кулемета, то ніякий захист того не витримає...
    Розглядаємо варіант захисту від поліцейської зброї яку по закону можна використовувати для розгону мітингів, + привязані до гранат гайки, цвяхи, стрільба дробом ітп....Помоїму це все може витримати легкий бронежилет, і шльомик з окулярами (можливо навіть лижні).

8. artobstrel

панове аговтесь, зараз Крим щось чудить, в Харкові якась мишина возня, в Донецьку, вам потрібні титушкі чи набухані мажори з пістолями???? будь хто може придбати нарізну мисливську зброю, серед якої є навіть калаш, в якому запилено можливість автоматичного вогню - озброюйтесь будь ласка, на відміну від пістоля його у кишеню не покладеш, відразу видно - йде озброєна людина, це стосовно хто сильніший влада чи народ, а скритно таскати то гумострлу за глаза ...

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Гумостріл працює на тих хто його злякається...Реально ефект може бути коли пульнути в око з близької відстані...Краще вже штиль від лопати...надійніше :mocking:

10. artobstrel

якщо у Вас буде зброя - Вас вбиватимуть хоча б заради зброї, хз я по людях не стріляв - але те що ви кажете то вбивство а не "ефект" ... таскайте карабина - х хто докалупається ...

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не тре мене таскати....

• Подобається Подобається x 7
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Краще помпову рушницю, алеж закон вимагає в розібраному вигляді і розряджену...

13. artobstrel

ну то да - але з ким зібралися воювати? куди дівати ружжо коли виникла потреба на трасі до кустів ? і т.і. )

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я думаю в Україні потрібно зробити армію на зразок швейцарської, роздати людям зброю, і проводити навчання час від часу. Я переконався що наш народ може воювати і без зброї і без знань, а якщо йому щей дати і те і те то питання захисту країни буде вирішене, а за одно і злочинності...

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Станом на зараз возня тільки в Севастополі.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Голосую за Дмитра Яроша на пост міністра оборони (як мінімум).

• Подобається Подобається x 2
  17. artobstrel

я не про то - я про вільний продаж зброї .. сильно в нас дебілів на волі багато ...

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Думаю собі записатися до адвоката/нотаріуса щоб компетентна людина розповіла все що стосується зброї, що як де і коли можна купувати, як зберігати і яка відповідальність.
    З того що чув - ніби-то можна легально придбати АКМ, але він не буде стріляти чергами, тільки одиночними. Правда чи ні?

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

На день їм вирубити на електрику в Криму, вмить захочуть до конструктивного діалогу. А дебіли - ну дебіли і без зброї небезпечні.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Фактично, той кому зброя потрібна для незаконного використання і так може легко її купити, а з легальної зброї вбити когось і залишитись незнайденим не можливо...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю чи правда, але одиночними ще краще, хороша кучність.

а де твій аватар? :)