ит из Укрейн .... ничего вам не будет вообще .... вы не в теме .... я обьяснял для чего он приобретался, для самообороны и охоты по-проще у нас и так два "дрободана" есть ... для кого то и борьба - "обнимание двух мужиков", не все способны к пониманию ...
Ну да, ми ж не такі суворі миколаївські воїни. Даа, хлопці, НАТО - воно страшне звичайно, але ж не настільки
нет, вы лезете рассуждать там где ни черта не смыслите, и ладно бы с вопросами или мнениями - нет мы купаемся в лучах всепонимания, вы не охотник но при этом даете оценку назначению и применению охотничего оружия, да еше с магапафосным тоном, вы не соображаете в процедуре приобретения нарезного оружия - но опять рассуждаете все с тем же пафосом ...
Я вже втомився ваші проповіді слухати, ви цілими днями пояснюєте що ніхто ні чорта ні в чому не смислить (кого нагадує? ну звичайно!), я хрень його знає, лупити по качкам патроном 7,62, тут звичайно треба кмітливість мати розвинуту.
хотя вменяемостью тут и не пахнет, все же попытаюсь ... не на качек, на гусей, осенью перелетные гуси стадами садятся на поля подхарчувтся и отдохнуть. твари эти чрезвычайно хитрые, ближе 100 метров к ним подобраться просто не реально, поэтому стрелять приходится со 150 и больше метров, из гладкостволов на такое расстояние бьют только танковые пушки, поэтому применяется нарезное оружие с оптикой, глушителем, стрельба ведется с упора ... с гладкостволами на таких гусей можно охотится только с чучелами или подсадынми, но там в поле надо окоп рыть и пол дня сидеть в нем накрывшись масксеткой - гемор ... вот вам и гы-гы ...
пару запитань -чи продають в Україні гвинтівки в калібрі .17HMR(в них балістика краща ніж 7.62х39) -глушники можна вживати? -чи можна полювати з армійськими патронами? Щодо СКС то це непоганий карабін до 200м правда оптику важко ставити .В мене 3 є вже і ще одного напевно куплю
Н-да, важка робота. Може все-таки качок пошукати, по яких просто дробом луплять? А навіщо вам 3 однакових? І взагалі навіщо?
один чисто новий 1949 року не стріляний до колекції.на одни поставив діоптричний приціл.на другий поставив колліматорний.два останні використовую дла регулярної стрільби бо не шкода-вони в нас по 200-240 дол штука.раз в місяць витягую людей з роботи постріляти то виходить 4000-5000 тис в рік вистріляного на рушницю .тут СКС називають poor man deer rifle/рушниця для полювання на оленів дпя незаможних.в штатах правда вони десь по 600 дол бо імпортувати не можна.Взагалі зброю як почнеш купувати то тяжко зупинитись-купиш мелкашку просту то потім напівавтомат а потім і хорошу для точної стрільки.купиш дробовик простий помповий то потім і вертикалку хочеться і півавтомат і тд
ууффф, я не настолько в теме ) на охоту мы с ним так и не поехали, потому хотим продать, что касательно боевых патронов - скорее всего да, в магазине их не купить ... ---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ---------- ээххх ...... красотища ...
рівень вбивств не має нічого спільного з поширенністю зброї в руках населення-в Молдові можна в Україні ні-де вище рівень .В швейцарії автомат в кожній хаті а в Мексіці заборонено-де більше вбивають.
Я так думаю шо нелегально купити зброю то не така вже і проблема....Виходить злочинці всерівно озброєні, а законослухняні громадяни ні...
Золотий автомат Калашникова Саддама Хусейна: Золотий Калашников і боєприпаси мексиканського наркобарона Раміро Позоса Гонсалеса: Золотий з діамантами Калашников, вилучений під час поліцейської спецоперації в Гондурасі: Автомат бразильського гангстера Эрісмара Родрігеса Морейри. ---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ---------- В Швейцарии на заводе неизвестный расстрелял нескольких человек и покончил с собой
Україні рівень вбивств вищий ніж у Швейцарії.Пер капіта.В Англії після введення заборони на зброю рівень тяжких злочинів і вбивств виріс.Австралія те саме.Ніде де вводили рестрикції на володіння зброєю для звичайних громадян не було доведено що завдяки цьому рівень злочинності зменшився.Середньостатистичний власник зброї(офіційної) в три рази менше схильний до злочину ніж решта_по Канаді. Скільки чоловік загинуло по Львівщині в автоаваріях і чому ще авто не заборонені? Дзеко так як би каже що люди тупі створіння які не можуть самостійно керувати своїм життям і приймати осмислені рішення.нести відповідальність за свої вчинки.І кримінальна акція одного обмежує права інших.І що мудрий уряд(Янукович з Азаровим)знають краще що манюпасам можна а що ні
Я не просто про вбивства говорю, а про масові демонстративні, це вже окреме явище, по суті соціальний тероризм.
[Володіння зброєю широкими масами населення(звучить замудро) потребує сітки тирів і стрілецьких клубів бо без постійного практикування тримати рушницю в сейфі не має сенсу.В Америці популярно 3 gun shootingколи треба добре володіти карабіном пістолетом і дробовиком.Нижче кліп з 13 років дівчиною http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3f8VmJRuBFY