Відповідь: Зброя сучасні міста це не українські ліси, це африканські джунглі але скільки тих джунглів щоб добре сховатися в них? :D
Відповідь: Зброя Якщо би людина вільно могла би придбати зброю нічого страшного не трапилося крім більшоі поваги між людьми.
Відповідь: Зброя Однозначно. Людей, які поселяються влісах швидко знаходять і показують по телевізору, а в Києві знаю приклади коли люди досить довго не могли знайти своїх знайомих:bazar: та достатньо: Київ, Дніпропетровськ, Донецьк-Макіївка, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Одеса Ну, Львів до цих джунглів записувати не буду, бо у Львові, якщо хочеш зустріти знайомих - то достатньо пройтися 100-метрівкою:radist:
Відповідь: Зброя А Ви впевнені? Мабуть, най краще бандюки мають, а ми захищатимися груддю... Абсолютно згідний :y: :y: :y:
Відповідь: Зброя Зброю продавати треба. Але різну і для різного віку і з різними вимогами до реєстрації. Дітям до 18 дозволити носити газові балончики. 18-25 - газові пістолети, на дозвіл - мінімум - довідка від психіатра, нарколога, з міліції. Можливо ще гумові - якщо довести необхідність - але вже з реєстрацією, перевіркою умов зберігання, і т.п. 25 і старше - гумову для самозахисту, травматичну для охорони, мисливську, малокаліберну та ін. Ввести окрему категорію - охоронну-посадову - якщо в ларьку під прилавком помпа 12 калібру з травматичним патроном... Гоп-стоп не пройде. Чіткі закони про зберігання і носіння. Бо якщо зброя для самозахисту але "пістолет окремо обойма окремо патрони в сейфі..." Визначення самозахисту. На мене напали. Решта - їх проблеми. Врівноважити недоторканість ліцензією на відстріл!!!
Відповідь: Зброя То нас би вже ще на Майдані донецькі перестріляли. Додано через 5 хвилин Я гадаю, що в нас би почалися дуелі. Особливо враховуючи потяг нашого населення до спиртного. І в перестрілках можуть загинути безвинні люди. А для гопників - повний рай. А ще багаті почали б своїм дітям і собі купляти. А вони ващє без гальм бувають:bazar: Зброя має бути у вільному продажу тільки мисливська або спортивна. А більшої поваги не буде, особливо знахабніли б ті, хто добре стріляє Якщо зброя просто лежить у хаті, то нема гарантії, що до неї хтось не потягнеться в гарчці при якомусь конфлікті.
Відповідь: Зброя Ну Ви знаєте, як у нас можна дістати довідку. Закони є. Виконання годі й чекати! Самозахист - слизька стаття. Його ще треба довести... Певен. Якщо дозволити вільно носити зброю - одразу почнуться понти:bazar: Додано через 4 хвилини Як в анекдоті про старого галичанина, коли в його питають - А правда, що у Вас під ліжком стоїть ящик з гранатами? - Та брешуть люди. - А правда, що у Вас під подушкою револьвер? - Та ну брешуть люди. - А правда, що у Вас з криниці вхід у криївку? - Та то все плітки. - А правда, що у Вас у клуні під сіном Т-34? - От чого нема, того нема!
Відповідь: Зброя Як і зброю... А якщо довідки номерні? Пішов в міліцію, взяв обхідний, там - підпис і прізвище. Будь-яка подія - зразу видно, хто видав довідку. Не тільки виконання. Затримали з пістолетом - хтось підкинув на поріг, несу здавати. Пневматика в багажнику - де дозвіл? хто вам сказав що дозвіл непотрібен? Де документи на придбання сертифікацію, членський квиток на стрільбище і т.п. на суму від 100 гривень і вище. Чітко вказаного від і до немає. Пістолет в кобурі з дозволом - перевірили, відкозиряли, пішли дальше. А ще краще - як у царські часи - дозвіл на зберігання, дозвіл на носіння в спорядженому вигляді, застосування - тільки для самооборони в належних випадках. Чи багато захоче вимахувати зброєю якщо буде знати - любий міліціонер побачивши зброю має право стріляти? Без пострілів в повітря а зразу - руки вгору кидай зброю поки я пістолет витягну... В темному провулку один з пістолетом, троє поранені... Довести самозахист можна. Набагато важче довести що не було перевищення мір самозахисту. правила зберігання. Поки сейф відкриєш - або опонент втече, або сам передумаєш. А якщо дозвола видаватимуть по дійсно довідках, а не покупних папірцях - випивохам, наркошам, гопникам нічого не світить. Статистика свідчить, що сама смертоносна цивільна зброя - кухонний ніж. А вбити можна і вилкою (при домашніх сварках що тільки під руку не попадає...) Як би не боялися - то арматурою та битками обійшлися.
Відповідь: Зброя Я проти легалізації. Для самозахисту - досить і балончик чи пневматику. Пістолет невідомо чи допоможе, навіть якщо і буде. А до зброї ми ще не готові. От я ніби і здорова психічно, але бувають моменти, коли важко себе контролювати - і можна наробити біди.
Відповідь: Зброя А чому почались би? Вони і так відбуваються серед людей з певними нахилами. В 90-х того було багато, з того часу кількість дуелянтів значно зменшилася, народ став більш врівноваженим. Для гопників настали б скрутні часи, їх би просто відстрілювали, професія стала б дуже небезпечною. А чому тільки багаті? Будь-хто зміг би придбати зброю, і багато синків-без-гальм були б загальмовані влучним пострілом в упор.
Відповідь: Зброя хто хоче мати зброю - той має, а іншим закон не дозволяє. Тому дозвіл нічого гіршого не дасть.
Відповідь: Зброя Ви тримали коли небуть зброю в руках? БО мені як трапляється нагода - то зовсім інше відчуття. З перепалу не бабахнеш межи очі. Але то ж ми з вами, хорих в світі не бракує, нє? жорстко, але певно що правда. Є маленьке "але", чи серед "синків" не буде мого сина?
Відповідь: Зброя Ага, відчуваєте, що зброя підвищує відповідальність за свою поведінку? так воно і є. І нам того трохи бракує, багато людей поводяться просто як дикуни - одне хамство. У мене також росте син, але я сподіваюся, що виховаю його таким щоб він не був синком-без-тормозів.
Відповідь: Зброя У міліції значно побільшало би справ. Це однозначно призвело би до збільшення вбивств. Як навмисних, так і випадкових. А як хтось загубить зброю і вона потрапить до дітей? Що потім, металошукачі у школах ставити?
Відповідь: Зброя Вважаю, що до 30 років взагалі нікому ніякої зброї не продавати, навіть газової. В такому віці декому в голові ще горобці цвірінкають, а після 30 можливо більшість і сама не захоче.
Відповідь: Зброя Звичайно, довелось би працювати набагато відповідальніше і коректніше, а то повдягали хлопці з середньою освітою міліцейську форму і права качають. На чому базуються такі аргументи? Штраф повинен заплатити в значних розмірах. Скоїти вбивство діти можуть і кухонним ножем - був би намір. Тому і цвірінькають в 30-річних горобці в голові, що їм нічого серйозного з дитинства не довіряли. А довіряти треба, бо інакше не відбувається соціальне дозрівання особи. Це прекрасно розуміють в провідних країнах світу. І у нашій країні колись розуміли - всі вільні люди мали зброю.
Відповідь: Зброя Дати можливість тримати зброю багатьом нашим співвітчизникам все одно, що посадити мавпу біля ядерної кнопки.
Відповідь: Зброя Дуже просто. Зброя - для застосування. Чим більше людей мають зброю, тим більше ймовірність, що вони її застосують, ну і звичайно ж буде більше вбивств. Не можу зрозуміти: Вам треба зброю, щоб носити з собою для самозахисту, чи щоб вона лежала вдома у сейфі?