А звідки ви взнали б, що Пукін говорив про те, кому він що готує? Ну все одно десь в "Гражданской обороне" вискочило б. Ви б сміялися донесхочу... А тут можете подумати)) То от... ВВП бреше. Він перший завдасть удару, але здохне, коли отримає у відповідь. Правда, переможець теж не довго проживе. З одним легше буде розібратися))
Ще раз ви надали фразу: Вчера вечером специальная мониторинговая миссия ОБСЕ на Украине зафиксировала переброску комплексов С-300 в районе Володарского в Донбассе, заявил в четверг постоянный представитель России при ОБСЕ Александр Лукашевич., а посилання дали не на перекидку СЗОО, а на стрічку кацапських новин з явно антиукраїнською тематикою. Совпадєніє? Просіть адміністрацію форуму, адміна @MARTINI , хай за вами прибере, бо будете мали великий гріх і /відповідно/ тяжке покарання?
Не бачу криміналу. На заборонені сайти я не можу увійти, а ви на цей теж увійшли. Претензії не до мене, а до міністерства інформатики та пропаганди.
Судя по всему, США натыкают под хвост мокшанцам.И довольно скоро: США создают гиперзвуковое оружие для сдерживания РФ Американские военно-морские силы приступили к разработке маломощных ядерных боеголовок в ответ на российские разработки. Об этом сообщает Институт ВМС США. Вице-адмирал ВМС США Джонни Вулф заявил, что каждый род войск должен обладать неким гиперзвуковым оружием, чтобы быть способным нанести удар по любой цели на планете в течении часа. ВМС США разрабатывают гиперзвуковой снаряд и ускоритель для него, которым будут вооружены как подводные лодки, так и корабли. По словам Вулфа программе ВМС по стратегическим системам предоставлено финансирование для разработки и размещения небольшого количества маломощных боеголовок "76-2", которые "будут прямым противодействием на то, что Россия считает, что у нее уже есть, чего у нас нет". Как сообщалось, 1 марта в послании Федеральному собранию президент РФ Владимир Путин заявил о создании новейшего оружия, в частности крылатой ракеты с сверхмощной ядерной установкой и гиперзвуковой ракеты. Путин заявил, что не блефует, поэтому не следует раскачивать лодку "по имени планета Земля", вводя против РФ санкции и другие ограничения. Однако, по данным американской разведки, ядерная ракета, которая как заявлял Путин, имеет неограниченный радиус действия, пока провалила все испытания, а для производства гиперзвуковых ракет Россия не может найти источник важнейших компонентов углеродного волокна. При этом Путин уверял, что оружие уже запущено серийное производство.
американские и израильские военные эксперты в ходе визита на Украину с разрешения Киева смогли ознакомиться с тактико-техническими характеристиками зенитно-ракетных комплексов С-300. Издание утверждает, что Киев не только выдал все характеристики зенитно-ракетных комплексов С-300 но и предоставил США и Израилю возможность оценить работу ЗРК в полевых условиях, сообщает «Московский комсомолец». Кінець цитати. @Коммунарец, о чьом Ви шепчете? Тіпо, НАТО до цього не мало можливості ознайомитися з С-300 ??????????? Оператори[ред. | ред. код] Цей розділ потребує доповнення. Дійсні Україна Росія Білорусь Азербайджан Алжир Вірменія Болгарія КНР Казахстан Північна Корея[джерело?] Словаччина Сирія: за неофіційними даними три дивізіони С-300ПМ у складі 8 пускових установок кожен. До кожного дивізіону було передано понад 100 керованих зенітних ракет. Отримано від Росії в жовтні 2018 року на безоплатній основі[41]. Венесуела: перші 12 комплексів С-300ВМ були поставлені 3 квітня 2013 року[42]. В'єтнам Іран: контракт на постачання С-300 підписаний в 2007 році, перші комплекси стали надходити в 2016 році[43][44]. Наприкінці серпня 2017 року державні мас-медіа поширили інтерв'ю одного з командувачів військово-повітряних сил країни в якому він заявив, що ЗРС С-300 «повністю інтегрована» в систему протиповітряної оборони та готова до «практичного застосування»[45]. Самі собі з того списку можете вибрати країни, які з радістю вже давно дали змогу вивчити ті комплекси тим, кому це потрібно )))))
В Украине были "Орлы" (F-15 Eagle)/Желающие могут подумать, почему именно эти тяжелые самолеты прорыва, а не легкие F-16\F-18
Даю подсказку- тяжелый самолет несет мощную станцию РЭБ и противорадиолокационные ракеты большой дальности.
@iso якось була розмова про богів та їх війни. Пропоную почитати занятну історію про те, як Аврам виконував завдання Яхве. Там багато чого інтригуючого, як то про шкіряний одяг Адама, зробленого зі шкіри змія та інші речі. Я сам часто думаю над тим, чого мене носило по Україні? Наче не такий вже був набожний і не молящийся, а тут... Вигадав причину - інспектор монастирів))) Хоча іноді бувало таке дивне, як на горі у Теребовлі. Тоді в парку побачив великого пальця із хмаринок складений. Обігав ту кручу, і знайшов, чого туди вказівним перстом показувало. А було таке, що не знав, що робити, а поки не побачив сліди від ступнів - тому прийняв рішення йти, а не стояти і чекати чогось іншого. Дива й тільки))
@iso , я далі прочитав, а там такий детектива... Ледь зупинився від сміху... Особливо отут)) До речі, коли я знайшов подібну річ у підземеллі (я писав про те, як шукав його за віршами Рериха), то тоді я теж довго сміявся. Потім вже ставало зрозуміло, нащо мені те, шо на мене не налізе. То не для мене)), а для неї... А тут допетрав, чому Хама прокляв Ной... Бо той вкрав один комплект одягу, коли Ной напився і інші його накрили одягом. Тут я вже перестав сміятися(
Боги війни показали, на що здатні українські "урагани": відео Випускає по 16 снарядів, важить більше 20 тонн, обслуговують таку техніку не менше 4-х військових 15:56 15.08 Українські військові у зоні проведення Операції Об'єднаних Сил (ООС) випробували артилерійську установку РСЗВ 9К57 Ураган. радянська розробка реактивної системи залпового вогню калібру 220 мм, прийнята на озброєння в 1975. Кількість снарядів (кожен по 280 кг) в залпі однієї бойової машини - 16 штук, час залпу - 20 секунд. Система прийнята на озброєння в 1975 році. Головний конструктор системи — Олександр Микитович Ганічев. Головний конструктор бойової машини — Калачников Юрій Миколайович.
Українська суперзброя заткне російські "Іскандери": вражає ціль за багато кілометрів Україна власними силами веде розробку ОТРК “Грім-2” 04.01 Після завершення ходових випробувань пятиосного шасі оперативно-тактичного ракетного комплексу “Грім-2”, запланована і його навчальна стрільба. Перший вітчизняний ракетоносій, який розроблений в КБ “Південне”, призначається для обстрілу одиночних або групових цілей на відстані від 50 до 280 кілометрів. Перший пуск заплановано у вересні-жовтні 2019 року. А до 2022 року ОТРК “Грім-2” надійде на озброєння до замовника. Україна власними силами веде розробку ОТРК “Грім-2”, залучаючи до цього проекту підприємства “Укроборонпрому”. В рамках цього проекту було з нуля розроблено і виготовлено ракетне шасі 10х10, яке в Україні раніше не виготовлялось.
Які бувають Іскандери? Відео з оглядом про ракету 9М972, яка може стати причиною розірвання договору РСМД від 1987 року. Інщі відео від росіян занадто патриотичні і антимирні, хоча і цікаві інформаційно, але небезпечні ідеологічно.
ПУТІН РОЗПОВІВ ПРО СТВОРЕННЯ НОВІТНЬОЇ ГІПЕРЗВУКОВОЇ РАКЕТИ "ЦИРКОН" здатна досягти швидкості в 9 махів, що призначена для ураження морських і наземних цілей. Про це заявив президент РФ Володимир Путін під час послання Федеральним зборам. "...Ще про одну новинку, робота над якою йде успішно. У заплановані терміни безумовно буде завершена гіперзвукова ракета "Циркон" зі швидкістю польотів понад 9 махів на дальність понад 1000 кілометрів, здатна вражати як морські, так і наземні цілі. Її застосування передбачено з морських носіїв, серійних надводних кораблів і підводних човнів, вже збудованих і тих, що зводяться під ракетні комплекси високоточної зброї "Калібр", - сказав він.