Ну, як завжди, нашим людям лише б нахамити і обізвати)))) Під лосинами, мала на увазі "рейтузи" на байці))) курточка "крижі" прикривала))) Ех люди, люди
Воно ж то так)))) В тихому болоті чорти водяться))) Самі скромні і є ті "чорти")))) Або свого не видно під носом, а чуже видно під лісом))) Може й собі похвалитись, так між іншим, що я теж за кордоном прожила 5 років, в Німеччині)))) Всюди однаково ходять))) Як розпущено, так і скромно, так і без смаку))) Взагалі, я думала, що це "ФОРУМ", а не обливання брудом людей, які висловили свою ситуацію.... Шкода... Дійсно, люди всюди одинакові.
А дівчатка на вулицях в стріп-шузах? А маєчки, котрі закінчуються ледь-ледь під цицями? Я вже не про мораль навіть, я про смак. І навіть не про смак дівчаток (молоде-дурне), а про смак їхніх мамаш. Спокійно, про Вас вже всі забули. )
нє я ше раз панєнці нагадаю, зима на дворі, тре вдягатись тепліше,майтки, бажано байкові, потім райтки, а тоді зверху штани чи спідницю, ну і довшу куртку чи ше краще плащ, може бути бальоновий пуховик А, чоботи краще на високих вобцасах не взувати, вони в сніг стрягнут і можна відірвати вобцаса. О, тепер вас хрен за дупу вщипнеш чи ше десь помацяєш...
Була у мене колись секретар. Розумна дівчина, золота медалістка у школі, дві вищи університетські освіти ( філолог з іноземних мов та юрист) англійська, французька, німецька, чудова українська. Прийшла якось у такий спідниці кожаній та блузку таку одягла, що запросив до себе, кажу: -Лєна ми ж працювати повинні, ти обличчя фірми, дуй додому переодягайся! Приїхала у такому облягаючому светрі кашеміровому, хоч він під горло був, та штанях шерстяних так само все підхреслюючих, що краще б не переодягалась.
Нє Там такі було на що подивитися Вона доречі непогану кар'єру зробила у господарському суді як від нас пішла. Впевнен що завдяки розуму.
До нашої частини якось направили одну дівчину-лейтенанта. Тато привіз на такому крузері, що командирський УАЗ-ік на його фоні виглядав, як іграшковий. Але не про це... Справа була після розводу, серпень мабуть, погода чудова, тихо, сонячно... Біля КПП курілка і весь армійський бомонд зібрався там, аби перед захистом родіни покурити і обсудити останні новини. І тут ТИША...!!! Хіба було чути, як падають об бетон щелепи і капає слюна... І це у формі...
Такая же фигня была. И тут я, в шитых львовских сапогах с задней вставкой, подхожу. То, да сё! Через год всем полком свадьбу сыграли.
Наши ёхари-перехватчики тоже кружились, как коршуны... Но девочка, прослужив неделю, была откомандирована в верхний штаб, где и затерялась на каръерной лестнице.
давайте робити перепис всі "збоченці" плюсуйте ! і додавайте свої фото, щоб дівчатка могли вибирати з якими збоченцями завтра будуть їхати в маршруці. У мене тактика проста спочатку по дупі , а потім щира така посмішка і підморгую. У Поручика Ржевского спрашивают: А как Вам удается пользоваться такой популярностью у женщин и добиваться их расположения? Ржевский Да все очень просто я подхожу к даме и прямо так спрашиваю "Здравствуйте! А можно я Вас в......?" _ Да но ведь так можно и по морде получить!!?? Ржевский Это-то ДА! Но можно и в........