Збоченці в громадському транспорті!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Rusla, 16 лют 2012.

1. Layma

Layma New Member

Ну, як завжди, нашим людям лише б нахамити і обізвати)))) Під лосинами, мала на увазі "рейтузи" на байці))) курточка "крижі" прикривала))) Ех люди, люди

2. Layma

Layma New Member

Воно ж то так)))) В тихому болоті чорти водяться))) Самі скромні і є ті "чорти")))) Або свого не видно під носом, а чуже видно під лісом))) Може й собі похвалитись, так між іншим, що я теж за кордоном прожила 5 років, в Німеччині)))) Всюди однаково ходять))) Як розпущено, так і скромно, так і без смаку))) Взагалі, я думала, що це "ФОРУМ", а не обливання брудом людей, які висловили свою ситуацію.... Шкода... Дійсно, люди всюди одинакові.

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А дівчатка на вулицях в стріп-шузах?

А маєчки, котрі закінчуються ледь-ледь під цицями?

Я вже не про мораль навіть, я про смак. І навіть не про смак дівчаток (молоде-дурне), а про смак їхніх мамаш.

Спокійно, про Вас вже всі забули. )

• Подобається Подобається x 5
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє я ше раз панєнці нагадаю, зима на дворі, тре вдягатись тепліше,майтки, бажано байкові, потім райтки, а тоді зверху штани чи спідницю, ну і довшу куртку чи ше краще плащ, може бути бальоновий пуховик А, чоботи краще на високих вобцасах не взувати, вони в сніг стрягнут і можна відірвати вобцаса. О, тепер вас хрен за дупу вщипнеш чи ше десь помацяєш... :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Gron

Gron тафгай

Була у мене колись секретар.
    Розумна дівчина, золота медалістка у школі, дві вищи університетські освіти ( філолог з іноземних мов та юрист) англійська, французька, німецька, чудова українська.
    Прийшла якось у такий спідниці кожаній та блузку таку одягла, що запросив до себе, кажу:
    -Лєна ми ж працювати повинні, ти обличчя фірми, дуй додому переодягайся!
    Приїхала у такому облягаючому светрі кашеміровому, хоч він під горло був, та штанях шерстяних так само все підхреслюючих, що краще б не переодягалась.

• Подобається Подобається x 4
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

В суд на неї подайте "за сексуальні домагання" :)))

7. Gron

Gron тафгай

Нє
    Там такі було на що подивитися:)
    Вона доречі непогану кар'єру зробила у господарському суді як від нас пішла.
    Впевнен що завдяки розуму.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

До нашої частини якось направили одну дівчину-лейтенанта.
    Тато привіз на такому крузері, що командирський УАЗ-ік на його фоні виглядав, як іграшковий. Але не про це...
    Справа була після розводу, серпень мабуть, погода чудова, тихо, сонячно... Біля КПП курілка і весь армійський бомонд зібрався там, аби перед захистом родіни покурити і обсудити останні новини. І тут ТИША...!!!
    Хіба було чути, як падають об бетон щелепи і капає слюна...
    І це у формі...

• Подобається Подобається x 2
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Такая же фигня была.
    И тут я, в шитых львовских сапогах с задней вставкой, подхожу.
    То, да сё!
    Через год всем полком свадьбу сыграли.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Наши ёхари-перехватчики тоже кружились, как коршуны...
    Но девочка, прослужив неделю, была откомандирована в верхний штаб, где и затерялась на каръерной лестнице.

11. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

давайте робити перепис всі "збоченці" плюсуйте ! і додавайте свої фото, щоб дівчатка могли вибирати з якими збоченцями завтра будуть їхати в маршруці.
    У мене тактика проста спочатку по дупі , а потім щира така посмішка і підморгую.
    У Поручика Ржевского спрашивают:
    А как Вам удается пользоваться такой популярностью у женщин и добиваться их расположения?
    Ржевский
    Да все очень просто я подхожу к даме и прямо так спрашиваю "Здравствуйте! А можно я Вас в......?"
    _ Да но ведь так можно и по морде получить!!??
    Ржевский
    Это-то ДА! Но можно и в........

12. Vorobushek

Vorobushek New Member

Боже... І що ніхто йому там по голові не надавав. Жодного парня не було в трамваї...

а де твій аватар? :)