Збоченці в громадському транспорті!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Rusla, 16 лют 2012.

1. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Та ж кажу - масаж паху ногою. Можна і лице промасажувати.
    Гнобити таких треба - шугати. Шоб боялися на вулицю вийти

• Подобається Подобається x 2
  2. iso

iso Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Судя по всему Вы ребёнка будете доканывать до конца.
    Даже если это была её фантазия, то теперь девочке надо как-то от мамы отделаться.
    Ещё пара опознаний и укажет на первого попавшегося.
    Жалко дядьку будет.
    Или, вдруг это правда, и, действительно, укажет на того, кого надо.
    Дальше что?
    10-летняя девочка показала на дядю и сказала, что он бяка.
    Ну, и?
    Дядя сразу согласится и выплатит Вам моральный ущерб?

П.С. Правильно тут пишут, оставили бы Вы ребёнка в покое.

• Подобається Подобається x 5
  4. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Rusla, вибачте, я буду дуже рада, якщо я неправа - всі ми різні люди, з різними реакціями, але якби в мене в сім"ї настала така проблема, я б точно не описувала дядька у форумі, якби в моєї дитини була така травма - я б була із своєю дитиною, а якщо б і знайшла час, аби описати ситуацію - використовувала б іншу лексику.

І навіть не в лексиці справа. Просто відчуття, що щось не те...

• Подобається Подобається x 7
  6. BOOL

BOOL Member

Істинно кажете, ось вам вже пофігу ваша дитина, якщо ви її саму пускаєте в трамваї їздити, та ще й по опізнаннях її тягаєте... Маразм!

7. Rusla

Rusla Member

"І навіть не в лексиці справа. Просто відчуття, що щось не те..."
    Звісно не те. Ніхто не побачив того, що я шукаю від вас допомоги. Всі кинулись "тему" обсмоктувати. Я очікувала реальных практичних порад і розуміння, навіть , більше того, що злочинця можемо разом шукати.
    в ваші голівки і думки прийти не могло, що маму написати таке оголошення змусив лише відчай. Але ви мені допомогли!!!! Злості додали!!! І також розуміння, що на форумі в більшості просто пліткарі і вони не хочуть бачити за буквою живу душу. Мертві лоюдочки. Ще не вмерла Україна, але вже конає.
    Що стосується дитини, то вона сьогодні в школі була і нормально себе почувае, і в тому числі завдяки міліції, знаючи, що того, хто її образив розшукують. Мені від того також легше стає. А щоб йому предявити злочин, то треба зловити на гарячому, сподіваюсь не з вашими впильнованими дітьми.
    Прощавайте добродії, з перших коментів пошкодувала, що написала сюди листа. Хай вас оминають нещастя. Хай Бог поможе, бо більше нікому!!!

8. BOOL

BOOL Member

Вам поради дали, ДИВИТИСЬ ЗА ДИТИНОЮ, але почує лише той, що має вуха. Тут не пліткарі, а такі ж батьки як і ви. В першій ж відповіді вам сказали що своїй доньці не дозволяють самій їздити в трамваї. Мої донечці 10 років, я її відводжу в школу і дружина забирає. І так буде як мінімум декілька років. А ви не чуєте...
    Ви переживаєте не за власну дитину, а за себе, потрібні вам не поради, а щоб вас пожаліли. А не дочекаєтесь. А часом те, що більшість дописувачів солідарні, ні на які думки вас не наштовхує? Може не варто обсирати користувачів і форум, а подивитися в дзеркало?
    По суті справи, який злочин? Людина, яка таке робить, однозначно хвора, а отже неосудна. А лікувати таких безкоштовно не будуть, повірте. Все чого ви можете добитись - це щоб міліціонери йому відіб'ють нирки. Заспокоїться ваше его як це трапиться? Дозволить совість спати спокійно, якщо з хворої людини познущаються браві "блюстітєлі закона", поціновувачко Біблії ви наша? А потім відпустять. І буде далі ваша дитина бачити чоловічі статеві органи в трамваях поки до вас не дійде, що насамперед ВИ маєте дбати про свою дитину!

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:41 ----------

Ще, як хочете поступити правильно, то допоможіть ближньому - як знайдете, оплатіть йому лікування в психіатричній клініці, можливо довічне. Не хочеться? Так от перш ніж осуджувати людство, подумайте про колоду в оці (як знавець Біблії, думаю, ви зрозумієте).

• Подобається Подобається x 4
  9. Finya

Finya enjoy the silence

Хтось каже, що раніше такого не було. Я в дитинстві мала безліч таких випадків. Один навіть дуже подібний до описаного. В безпечні радянські часи мене, так само у трамваї, битком набитому людьми, притиснув до себе молодий чоловік. Трамвай ледь їхав. Я не тільки дико налякалася, а ще й мало що зрозуміла, окрім того, що це якось пов"язано із появою дітей. На тренуванні, на яке я прямувала, займатися не змогла, всю трусило. Коли вернулася додому, була зовсім хвора. Батьки не змогли випитати, що сталося - мені було неймовірно соромно і страшно. Що від цього в мене тепер будуть діти. Стрес, який тоді пережила, наклав відбиток на подальше життя. В мене з"явилися напади неконтрольованого страху. Плюс почуття вини. Безглуздість якого розумієш, але дати з тим раду тяжко. Я була тоді в 4 класі. Чому не кричала ітд? Авторитет дорослих. А мене можуть насварити. Я ж дитина.

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Ви жінка?
    НІКОЛИ НЕ ЗАБУДЕ! Я в шоці від деяких коментарів, також! Мене на очах в купи народу в 7річному віці чоловік років 25 в кіно тягнув мультики дивитися. В самому центрі Львова. Ніхто уваги не звернув. А вас дивує, що в трамваї не помітили? Так!
    Якщо хтось здивується, що я на вулиці сама робила - в музшколу ходила. Серед білого дня. Так само, як і коли їхала в спортшколу. А батьки працювали до 6. І ніхто моїй. а також всіх інших дітей, присутності на вулиці не дивувався. Бо у ВСІХ батьки на роботі були.
    І зараз знаю багатьох дітей, в батьків яких немає можливості забирати дітей зі школи і відводити додому. Це не означає, що вони через це мають пройти і Крим, і Рим.

• Подобається Подобається x 9
  10. Mavra

Mavra Member

До теми:
    У Києві в метро член якоїсь партії хотів зґвалтувати дівчину
    http://zik.ua/ua/news/2012/02/13/333804
    З досвіду:
    Я в дитинстві пережила аналогічне - четвертий клас, повернення додому з подругою і дядько, який щодня певний відрізок дороги нас супроводжував. Одного дня, коли ми до нього вже добряче звикли, він попросив у нас допомоги, буцімто лежить у лікарні, йому зробили операцію, він ще трохи хворий, але потрібна наша допомога, щоб ми сказали, чи все добре у нього. Ну дядько знайомий, думали, сумку помогти нести (лікарня біля школи) чи прочитати щось, бо не бачить... Ми й поволоклися за ним. Завів на подвір'я однієї адмінустанови, де росли кущі в людський зріст, зняв штани і почав мастурбувати. Ми перелякалися настільки... що навіть з місця зрушити не могли. Просто заклякли. Але він дуже дружелюбно щось щебетав і питав, чи в нього нічого не капає... Невдовзі ми "відклякли" і чкурнули звідти. Про це ми з подругою не говорили навіть між собою.
    Дядько регулярно вшивався біля школи і я особисто бачила, як він вів в ті кущі іншу дівчину. Одного разу, на великому застіллі з якоїсь нагоди моя мама розговорилася з працівницею моєї школи, яка сказала, що в них є пролема з таким "голим дядьком", що вчителі про це знають, що заманює дівчаток і тре щось робити... Я розмову чула і так радісно кажу, - "Та я його знаю!" Моя мама випала в осад, всі гості поблідли і з того часу батьки до наступного, 5 класу, забирали мене зі школи.
    Про шкоду мені:
    Для мене це було пригодою. Просто однією з пригод, що трапилася. Я думала, що дядько хворий, що йому зробили операцію і щось з ним не так, що він справді потребує допомоги. Шоком було вперше в житті споглядання чоловічих статевих органів - але я це сприймала з мед. точки - ну зробили йому операцію ТАМ, уколи теж роблять в попу... Звісно, що краще було б, якби цього не трапилося.

Щодо поради мамі темки, хоч вона вже на нас всіх зла, то прошу тільки одне, знайдіть можливість дитину супроводжувати, хоч якийсь час. Поясніть, що дядько дуже хворий і "неправильний". Нормальні люди так не поводяться, але є ще ненормальні, яким місце у в'язниці.

Не тягайте доньку по міліціях, якщо вона вам дорога, адже це нові пригоди для її психіки.

11. SPB

SPB Well-Known Member

Будете сміятися, але сьогодні ввечері в 5ці бачив двох ППСників, які зосереджено видивлялися щось на вулиці крізь заднє шкло вагона, напевно тільки майстерність водія і швидкісні характеристики старенької Татри зберегли пасажирів від наглого зазіхання на їхню цноту:blush:

12. Forest

Forest Moderator

То точно, вірити таким бздурам просто смішно, кожен розуміє, що сексуальний потяг збоченця втамований і шукати його наступного дня по трамваях, ще й того ж маршруту це радше тупо ніж логічно.
    Шановна, Русла, можете не сподіватись, моя дитина вже давно вихована відповідно до часу та оточення і вона ніколи не буде не буде тратити свідомість при вході в інтернет, ввімкненні телевізора чи потраплянні на пляж з нудистами. І навіть при тому вона не гуляє містом сама. Думаю, що це ви самовпевнені, коли виховуєте дитину так як в монастирі при тому відпускаючи її на вулицю сам-на-сам з жорстоким світом.

13. Andr

Andr Well-Known Member

Треба зловити того дядька і заставити його прийти у трамвай з цьоткою та продемонструвати дитині, як усе насправді має бути. Бо вже й мама називає ото статевим актом. Геть збоченців з нашого суспільства!

ПіСі Шановна Русла, бережіть себе і свою дитину; я знаю одного пана, який на цей форум часто заходить в оголеному вигляді

14. Rusla

Rusla Member

Ви напевне перед своєю донькою з цьоткою проводите такий лікбез, що й другим радите.

Краще мати справу з голим, ніж з хамом

15. Andr

Andr Well-Known Member

А з голим хамом? ;)

16. Rusla

Rusla Member

Голого одягти можна, а на хама хіба що не реагувати...

А відповідь ваша дуже передбачувана, але ви того не розумієте, тому і тішитеся, бо думаєте, що дуже гострий розум маєте. Розум у вас може і дійсно гострий, тільки перевернутий, якщо ви навіть жартома такі речі радите. Не забувайте, що те що ви радите іншим може здійснитися в вашому житті.

17. Andr

Andr Well-Known Member

Я поділяю ваші вподобання коли вам більше подобається Ной ніж його син :)
    Але так про Ноя писати не слід
    "Хам" тре писати з великої букви.

То сі не ображайте на мене, ОК? ;)

18. Rusla

Rusla Member

:good: Дуже доречно... Таке почуття гумору мені до вподоби. Вмієте зняти напругу. Перфект

Останнє редагування: 17 лют 2012
  19. Even

Even New Member

цікава тема... нескажу що це нове для мене, але як противно коли зажимають в повній маршрутці і заді тебе молодик чи уже вуйко пристроюється комфортно передом ззаді мене (я хлопець) і ти відчуваєш ззаді що щось не те... і вирватись важко, жаліються люди "куда преш - заді місця нема!!!" і сказати якось неудобно і по морді дати неможна. куда котимся...

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А в дюндєль дати страшно?

а де твій аватар? :)