Збоченці в громадському транспорті!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Rusla, 16 лют 2012.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А як би міг допомогти водій трамваю?

• Подобається Подобається x 1
  2. Кохана

Кохана LuBimaya

тю, міліцію викликати! Скрутити того дядька, людей залучити до його затримання! А що? Мав би тупо їхати далі, коли таке відбувається?

3. Полковник

Полковник миється в бані

Да, да очень важно пояснить.
    И где что искать.

4. Кохана

Кохана LuBimaya

так Ви так і кажіть! Мастурбація... а не статевий акт...

5. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, водий не помог бы, наверное, а вот водийка....

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

)))) не минуло двох годин , як ми нарешті виявилися "орудіє" злочину.

ну знайдете ви мастурбатора , і що дільничий з ним має робити ?

• Подобається Подобається x 2
  7. Forest

Forest Moderator

Ну не скажи, до мене в дитинстві чіплялися різні придурки і з різних причин, від подібних до описаних до вимагання грошей, забирання велосипеда ітп. Але я всім давав бравий відсіч, одного разу навіть залучили старших хлопців, які впіймали "зайчика", що мав гастролі на подвір'ї нашої школи. Тому часи це відносна справа, набагато важливіше розуміння загроз і готовність до них.
    А відвернутися не додумалася?

8. Кохана

Кохана LuBimaya

Єдине, що можу порадити батькам постраждалої дитини - відведіть до психолога, якщо самі ради не дасте. Терапія не завадить.

• Подобається Подобається x 3
  9. Rusla

Rusla Member

Мені щойно зателефонували з органів і запевнили, що на кількох суміжних трамвайних мршрутах, а основним з них є маршрут №3 ведеться спостереження. Якщо пощастить, то зловмисника планують впійматина гарячому. Інакше, йому не зможуть предявити нічого. Сказали, що такого випадку публічного вже давно у Львові не було. Такі хворі роблять ці речі потай і багато з них похилого віку, які на обліку в міліції стоять. Вчора дитина по фото опізнання робила, а того, що з трамваю серед них не було.

Те, що наша міліція приймає активну позицію в цій справі додає нам відчуття захищеності.

• Подобається Подобається x 5
  10. Кохана

Кохана LuBimaya

нащо воно Вам треба... хай дитина забуде то чим швидше... а Ви їй фото дивитися даєте...

• Подобається Подобається x 4
  11. Rusla

Rusla Member

Думаю, від такого стресу, який вона пережила їй вдасться відійти, коли вона буде почувати в безпеці. Сподіваюсь, що з часом вона не буде боятись їхати в трамваї без супроводу близьких їй людей. Сподіваюсь, що ваші діти не потраплять в таку халепу, а самовпевнений правильний Форест зможе навчити свою дитину відвертатись в таких випадках і реагувати адекватно.
    Хай Бог береже усіх наших дітей, а дорослим додасть розуму і нічого такого не траплятиметься!!!

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

http://vuzlib.net/beta3/html/1/9136/9312/

12. Deus igrok

А такий різновид сексуальної девіації як ексгібіціонізм, потребує окремої регламентації в Кримінальному кодексі.

http://radnuk.info/statti/569-kvalif/15200-2011-01-21-10-05-35.html

краще б дітей самих не пускали ...

13. BOOL

BOOL Member

Дивитись за дітьми треба, нічого такого і не траплятиметься.

Як що? Буде його задовільняти, щоб в того зникла потреба робити це в трамваї. :)

14. Полковник

Полковник миється в бані

Вы не допускаете мысли, что ребёнок мог прифантазировать ситуацию?

15. iso

iso Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  16. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

та йой, правильно каже мій знакомий, то ся лікує регулярним попаданям ноги в пахову зону. Просто в нас народ пофігістичний став. Всі дивляться і ніхто нічого не робить. А нашо? Ексюа ж відкрили. А сексуальні збоченьці то ж дрібниці :)

17. Deus igrok

18. iso

iso Well-Known Member

19. Rusla

Rusla Member

Я в шоці від ваших відгуків. Не даремно в Біблії сказано, що в останні часи охолоне любов між людьми. Скоро дійсно кінець....
    А органи на диво працюють. Біля стадіону лісотеху був влітку замічений такий хворий. По опису схожий. Будуть розпитувати студентів, які проживають у тих гуртожитках.

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Дякую за підтримку, ISO.

20. iso

iso Well-Known Member

Я не маю підстав ні вірити Вам, ні не вірити. Але якщо це правда, лишіться того ровера. як вже Вам радили. Дитина швидше забуде.
    Не вірю, що правоохоронним органам такий випадок цікавий. Фізична чи матеріальна шкода не нанесена. Моральна шкода? - як почнуться упізнавання, допитування - буде і моральна. Та таких збоченців в парках, біля гуртожитків - десятки. Міліція їх не знає? Але що з ними робити...

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)