Збіжності

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Forest, 3 кві 2009.

1. Forest

Forest Moderator

Днями в Борисполі зустрічав друзів, несанкціоновано скористався вагою для багажу і побачив, що моя вага співпадає з роком народження. Без 19.. звісно :)

2. Кася

Кася Well-Known Member

в мого колєґи постійно щось трапляється з числом 13. то як гляне на годинник,то чи 13 година.чи 13 хвилина,або й вкупі.Послала якось фото на конкурс, де ми двоє позуємо,так під номером 13 виставили. Але він вважає то за своє щасливе число.
    А в мене щось таке рідко буває,хіба гарно відчуваю час,і як питаються,то з похибкою в пару хвилин кажу котра година.

3. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

А в мене недавно схоже було... Влізла мені в голову одна пісня старенька гурту "Кіно",так десь 3 дня з нею просиналась я лягала... Потім якось сиділа з другом в нього дома і він ні з того ні з сього починає її наспівувати... я аж заклякла. Якби носила рожеві окуляри подумала б що ми створені один для одного і це доказ того:)))
    В мене знайома так теж їздила знайомитись з батьками хлопця, тільки в маршрутці їй стала на ногу одна пані, ну і почався скандаль матерний,всьо як положено:))) Потім прийшла до хати коханого і побачила ту ж панянку:))) Правда обі промовчали і старались бути максимально вічливими:)))
    Шось типу того вийшло:

4. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

в мене з моїм знайомим сьогодні цілий день збіжності, чи то начальство пілюлей вставить, чи то роботу на дом дадуть чи то смски разом один до одного пишем, все це відбувається одночасно (а нас роділяє більше як 500км.) дивина тай годі

5. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ото потянула спину декілька днів тому, і так сумно стало, бо "накрились" мої плани піти на львівський іподром, щоб повчитись їздити риссю на коні. І все, спина болить, а коли щось болить, то лізти на коняку трохи ризиковано. (бо менше маєш сил, аби втримати коня в разі чого:pardon:).
    Але я трохи вперта буваю і думаю собі, а хочу і маю вільний час, то піду. Натрусь маззю, трохи спину мені "відпустить" і піду на іподромчик. :preved: От, дурні думки були. :))) Добре, що мене щось "дьорнуло" зайти в інтернет і почитати, які ж то новини у світі сталися. І таку вже новину я прочитала: 30 коней втекли з львівського іподорому! :eek: У висновку, звичайно, не пішла я тоді кататись на конях. ;) Така в мене вийшла збіжність цього тижня.

Пи.Си. Добре, що хтось придумав інтернет!:preved:

6. pukhnastyk

А тепер на двох сайтах прочитала інші цифри - на одному пише, що 20 коней втекло, на іншому - 3. Чому такі різні цифри? :dntknw: Бо різні ЗМІ? Але ж подія одна й та ж...:scratch_one-s_head: Та й коні ж великі тварини - не мурашки. :nea: Сумно якось. Яка ж тоді правдива інформація з того всього? о_О

7. illia

illia Well-Known Member

[OFFTOP]
    , повідають же то всьо ті американці, у військових цілях, так би мовити :)[/OFFTOP]

8. pukhnastyk

А чо' у військових? о_О Шо тоті американці не можуть спокійно жити, а тіко думати про якісь войнушки? :crazy: Чи то може не всі американці так думають? :) Як гадаєте?
    (пи.си. Але всім американцям "везе", що їхні керманичі держави люблять "побавитись" танками, військовими літачками і т.п.)

9. illia

illia Well-Known Member

то пентагон свою мережу почав лагодити, а громадськість ту ідею зацінила і так з"явився ЛФ, контакти і ше багато всяки всячин :)

• Подобається Подобається x 1
  10. pukhnastyk

Ви так багато всього знаєте! :girl_claping:
    А що з'явилось першим? :)

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Десь 2 місяці тому написав до мене хлопчина-модель на фотомодельному сайті. Хотів фотосесію. Я тоді не змогла з ним зустрітись, до Львова збиралась. Вже і забула за нього. Сьогодні знову написав, спитав чи маю час. Почали домовлятись. Пішла в банк отримати переказ зарплати (нарешті сьогодні прислали з місячною затримкою!!). Вже в тому банку отримувала переказ, подаю свої дані. Касир питає - а пані з України чи з Вірменії. Кажу - з України звісно, як і написано в документах. Каже, що з попереднього разу як я отримувала переказ в них в базі є запис про те, що я з Вірменії. Ну ми посміялись всі разом, гроші отримала. Приходжу додому, перевіряю повідомлення на фотомодельному сайті, той модель відписав в які дні йому зручно зустрітись. Я переглядую детально його портфоліо і завмираю в шоці - він викапаний вірменин!! Ну може не корінний, може походження вірменського, але зовнішність у нього дуже схожа на вірменську! о_О

• Подобається Подобається x 4
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

тому він і звернувся до "своїх".:haha:

• Подобається Подобається x 5
  13. victorys

victorys позитивчик :)

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сиджу перекладаю статтю про пресу і Євро-2012 з польської на українську. І от все переклала, та залишилась одна назва абзацу, яка дослівно перекладається "собака садівника". Але це польський фразеологізм, який означає людину типу "сам не гам і другому не дам". Тож думаю і думаю як би то по нашому перекласти. Нічого в голову не прийшло, тож зайшла на форум (а раптом тут Віка, Агатон чи ДІДІО засидівся?). Але нікого нема.. Ну думаю, хоч фотки нові подивлюсь. З думками про ту собаку садівника відкриваю всі теми з новими фотками розділу Фото. І в першій темі перша фотка - собаки!!!! :))) Це ж треба! Але притянуло!
    Всьо, зара буду думати про гроші :)))
    П.С. Польське "собака садівника" - то наше "собака на сіні" ;)

Останнє редагування: 11 лис 2010
    • Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)