Минулого тижня постійно переслідувала одна і та ж пісня! тільки не зацитую, на жаль. східні мотиви. зранку телевызор ввымкнула - вона. в магазин зайшла - вона. в марштрутці - вона. і так цілий день. жай якийсь. може, просто всі одне і т ж радіо слухають - а там пластинка заїла? і ніякої містики...
не питання. Вмикаю ТБ - певні морди. Перемикаю канал - ті самі морди, третій - те саме. Відкриваю газету - вони ж, передивляюся укр.мережу - воно ж. І так - зо дня в день. Містика, холєра...
якщо серйозно, думаю, усьому є завжди пояснення - збіги обставин - це результат певних закономірностей. людина завжди бачить чи звертає увагу саме на те, що їй в даний момент хочеться бачити. от і все.
Гиииииииииииииии, МЛИНЕЦЬ МАХіку, всьо вам пробачаю і відьму і костьор, з тим млинцем ви мене розсмішили. Але дивіться як воно буває,поки чайник кіпів то включила копм, зробила каву з молоком, витягнула налисник з холодильника що мамочка передала і полізла на форум...захожу... а тут і МАХ з млинцемтобто Мах знав шо я прийду з млинцем, от ёлкі то хто з нас відьмак
Збіг чи не збіг? У понеділок з витяжки на плитку впав тарганисько, довівши мене майже до істерики. Цілий вечір я торочила чоловікові, що більше в цій хаті не витримаю. У вівторок натрапили на оголошення, подзвонили. Виявилося, що оголошення в нет щойно вивісили, а ми перші, хто задзвонив. Помешкання має всі плюси, яких ми шукали. Нині підписали контракт і скоро переїжджаємо. Колись ми так само купили своє помешкання у Львові. Оголошення тільки з*явилося у газеті "ваш магазин", ми перші подзвонили, перші прийшли дивитися. Збіглося все, за чим ми шукали, навіть вулиця, на якій мені хотілося мати помешкання. Отакі дива.
Мене на захисті диплому переслідувало число 13 і взагалі протягом навчання. Пояснюю це тим, що такі речі просто притягуються думками.. Якось "притягнула" таку ситуацію. Як тільки переїхала до Польщі, то в мене з'явилась нав'язлива ідея зустріти тут одну людину зі Львова. Це було нереально, звичайно, але я чомусь була переконана, що зустріну. За кілька днів до нас завітав знайомий, якого я вже колись бачила, але цього разу його зачіска, поголеність, одяг, міміка і все якось було зовсім по іншому і виглядав шалено схожим на того, кого я хотіла зустріти . А історія з білочкою? Це ж того дня, коли чоловік продав ноут і ми купили новий об'єктив, я побачила оголошення про фотоконкурс і надіслала білочку. До речі, це був єдиний день, коли оголошення про конкурс висіло банером на мистецькому сайті, на який я щодня заходжу. Саме в той день все сталось і мало феноменальні наслідки Це вважаю дійсно збігом, бо я не думала про те, що треба буде якось здобути той ноут, тобто думками я не притягнула нічого.. А історія про те, як з чоловіком познайомилась.. Там взагалі суцільні збіги обставин.. З мого вікна видно місце, яке я колись фотографувала як туристка і навіть не думала, що можливо буду тут ще колись хоч раз . То теж не було притягання. Ця історія залежала тільки від нас і поточних збігів..
Тільки написала про збіги і трапився збіг. Це теж збіжність? Годувала голубів, вивалившись з вікна. Розглядала вікна сусіднього будинку і одне з них було дуже цікаве. Вирішила фоткнути. Взяла камеру, вивалилась з вікна направляючи об'єктив на те вікно, аж там вже жінка у вікні. Я швидко сховалась :shy:. Ну і стою за фіранкою, чекаю. А вона каже - 24. Не знаю кому, не знаю навіщо, але це номер нашої квартири! Більше я не буду сьогодні висовуватись з вікна
Історія не про мене, але... Дівчина вирішує без запрошення приїхати (вперше) до свого хлопця в гості в іншу область. Приїжджає серед ночі, встигає погуляти містом. Дочекавшись пристойної години сідає в маршрутку і їде за відомою адресою. В маршрутці випадково знайомиться з чудесною жінкою, з якою мило розговорилася. Виходять на одній зупинці, й потім якимось чином виявляється що це є мама його хлопця (майбутня свекруха) ) Хлобець був ДУЖЕ здивований коли мама зранку з базару повернулася з його дівчиною.
а в фільмах і серіалах буває навпаки... що між незнайомими людьми виникає кофлікт, а вони виявляються майбутніми родичами.. типу свекруха і невістка купляють торт в магазині (свекруха - бо приїхала невістка, а невістка - щоб не прийти з пустими руками до свекрухи) і лишився останній, який вони видирають один в одного зубами
Сиджу фотошоплю фотки, експериментую. Пробую зробити фотку чорно-білу, а очі та волосся в кольорі лишити, бавлюсь.. І під час цього процесу по радіо починає звучати пісня зі словами ".. твоє волосся жовте і блакитні очі.. мені присняться цієї ночі". Щось таке. Збіг в тому, що модель має жовте волосся.. А очі не знаю якого кольору були в оригіналі, але саме в той момент я їх робила блакитними Колись мала такий же збіг тричі за день з піснями з альбому одної польської групи. Слухала їх в плеєрі гуляючи містом. І саме в той момент, коли зайшла на вокзал зазвучали слова "Їде потяг, якісь там вагони..". Коли звучали слова "послухай, як б'є дзвін.." я проходила повз одну з церков і в той час дзвони відбили якусь там годину. Третім збігом була пісенька про бурю. Бурі не мало бути, бо небо цілий день було чисто-блакитне. Але з цікавістю все ж таки глянула вгору і побачила на обрії чорнезні грозові хмари .
а в мене перед сповіддю теж були збіги... в асі в подруги був підпис з пісні...- щось типу " каетесь, не открывая свою Святую Книгу.." це зважати, що подруга не християнка, а вроді агностик... потім як їхала до церкви в маршрутці, зайшов чоловік і сказав до свого друга щось, вживаючи слово "гріх"
Вже вдруге за останній тиждень я запізнююсь на зустріч (галицька пунктуальність). І як тільки беру телефон, щоби повідомити про запізнення, мені дзвонить той, хто має мене чекати і каже "прошу пробачення, але обставини примушують запізнитися". Я з розумінням кажу "нічого страшного, для мене це не проблема"
От читаю себе і думаю, що як би це писав хтось інший, я б не вірив І після того побачив ще одну збіжність - хочете, знову підтверджу фотками! При переїзді до Києва на всіх кранах в кухні та у ванні були поплутані ручки - на холодній воді написано Hot а на теплій Cold. Через деякий чася змінив квартиру на більшу в іншому районі і... та ж ситуація, причому в кухні та ванні. Знову ж таки довго думав... може майстер один і той же, а може ХОт асоціюється в більшості сантехніків з ХОлодною а КОлд з КОрячою... А потім замахався думати про дурниці, взяв і перекрутив кришечки так як треба
Оце класна штука) В мене теж кілька різв таке було - дуже класно А з числами, які постійно трафляються то чисто психологічний ефект - те що шукає, те й знаходиш (на підсвідомому рівні, звісно) Так само в мене з авто. От сподобається мені якась модель, і відтоді око тільки її і фільтрує. І виявляється, що таких авто скрізь купа. І воно вже видається попсовим і, досить часто, перестає подобатис Таке