Збіжності

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Forest, 3 кві 2009.

1. Ну не про холодець же! :haha:

2. Oddly

Oddly Well-Known Member

Минулого тижня постійно переслідувала одна і та ж пісня! тільки не зацитую, на жаль. східні мотиви. зранку телевызор ввымкнула - вона. в магазин зайшла - вона. в марштрутці - вона. і так цілий день. жай якийсь. може, просто всі одне і т ж радіо слухають - а там пластинка заїла? і ніякої містики...

3. smbds

smbds Well-Known Member

не питання. Вмикаю ТБ - певні морди. Перемикаю канал - ті самі морди, третій - те саме. Відкриваю газету - вони ж, передивляюся укр.мережу - воно ж. І так - зо дня в день. Містика, холєра... :)

• Подобається Подобається x 15
  4. Oddly

Oddly Well-Known Member

якщо серйозно, думаю, усьому є завжди пояснення - збіги обставин - це результат певних закономірностей. людина завжди бачить чи звертає увагу саме на те, що їй в даний момент хочеться бачити. от і все.

• Подобається Подобається x 5
  5. Vetta

Vetta Well-Known Member

Гиииииииииииииии, МЛИНЕЦЬ:haha:
    МАХіку, всьо вам пробачаю і відьму і костьор, з тим млинцем ви мене розсмішили.

Але дивіться як воно буває,поки чайник кіпів то включила копм, зробила каву з молоком, витягнула налисник з холодильника що мамочка передала і полізла на форум...захожу... а тут і МАХ з млинцем:scratch_one-s_head:тобто Мах знав шо я прийду з млинцем, от ёлкі то хто з нас відьмак;)

Останнє редагування модератором: 5 кві 2009
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Збіг чи не збіг? :)))
    У понеділок з витяжки на плитку впав тарганисько, довівши мене майже до істерики. Цілий вечір я торочила чоловікові, що більше в цій хаті не витримаю. У вівторок натрапили на оголошення, подзвонили. Виявилося, що оголошення в нет щойно вивісили, а ми перші, хто задзвонив. Помешкання має всі плюси, яких ми шукали. Нині підписали контракт і скоро переїжджаємо. :yahoo:
    Колись ми так само купили своє помешкання у Львові. Оголошення тільки з*явилося у газеті "ваш магазин", ми перші подзвонили, перші прийшли дивитися. Збіглося все, за чим ми шукали, навіть вулиця, на якій мені хотілося мати помешкання.
    Отакі дива.

• Подобається Подобається x 12
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я б казав, кваліфікація... :)))

• Подобається Подобається x 3
  8. Forest

Forest Moderator

Пан Садовий?

• Подобається Подобається x 1
  9. В Києві Садового не показують, у нас свій Льоня... :crazy:

10. illia

illia Well-Known Member

прямо "поворот не туди 2"

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мене на захисті диплому переслідувало число 13 і взагалі протягом навчання. Пояснюю це тим, що такі речі просто притягуються думками..

Якось "притягнула" таку ситуацію. Як тільки переїхала до Польщі, то в мене з'явилась нав'язлива ідея зустріти тут одну людину зі Львова. Це було нереально, звичайно, але я чомусь була переконана, що зустріну. За кілька днів до нас завітав знайомий, якого я вже колись бачила, але цього разу його зачіска, поголеність, одяг, міміка і все якось було зовсім по іншому і виглядав шалено схожим на того, кого я хотіла зустріти :).

А історія з білочкою? :) Це ж того дня, коли чоловік продав ноут і ми купили новий об'єктив, я побачила оголошення про фотоконкурс і надіслала білочку. До речі, це був єдиний день, коли оголошення про конкурс висіло банером на мистецькому сайті, на який я щодня заходжу. Саме в той день все сталось і мало феноменальні наслідки :) Це вважаю дійсно збігом, бо я не думала про те, що треба буде якось здобути той ноут, тобто думками я не притягнула нічого..

А історія про те, як з чоловіком познайомилась.. Там взагалі суцільні збіги обставин.. :) З мого вікна видно місце, яке я колись фотографувала як туристка і навіть не думала, що можливо буду тут ще колись хоч раз :). То теж не було притягання. Ця історія залежала тільки від нас і поточних збігів..

• Подобається Подобається x 9
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тільки написала про збіги і трапився збіг. Це теж збіжність? :)))
    Годувала голубів, вивалившись з вікна. Розглядала вікна сусіднього будинку і одне з них було дуже цікаве. Вирішила фоткнути. Взяла камеру, вивалилась з вікна направляючи об'єктив на те вікно, аж там вже жінка у вікні. Я швидко сховалась :shy:. Ну і стою за фіранкою, чекаю. А вона каже - 24. Не знаю кому, не знаю навіщо, але це номер нашої квартири! Більше я не буду сьогодні висовуватись з вікна :)))

• Подобається Подобається x 7
  13. fuxx

fuxx Member

Історія не про мене, але...
    Дівчина вирішує без запрошення приїхати (вперше) до свого хлопця в гості в іншу область. Приїжджає серед ночі, встигає погуляти містом. Дочекавшись пристойної години сідає в маршрутку і їде за відомою адресою. В маршрутці випадково знайомиться з чудесною жінкою, з якою мило розговорилася. Виходять на одній зупинці, й потім якимось чином виявляється що це є мама його хлопця (майбутня свекруха) :))
    Хлобець був ДУЖЕ здивований коли мама зранку з базару повернулася з його дівчиною.

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

а в фільмах і серіалах буває навпаки... що між незнайомими людьми виникає кофлікт, а вони виявляються майбутніми родичами.. типу свекруха і невістка купляють торт в магазині (свекруха - бо приїхала невістка, а невістка - щоб не прийти з пустими руками до свекрухи):))) і лишився останній, який вони видирають один в одного зубами:haha:

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сиджу фотошоплю фотки, експериментую. Пробую зробити фотку чорно-білу, а очі та волосся в кольорі лишити, бавлюсь.. І під час цього процесу по радіо починає звучати пісня зі словами ".. твоє волосся жовте і блакитні очі.. мені присняться цієї ночі". Щось таке. Збіг в тому, що модель має жовте волосся.. А очі не знаю якого кольору були в оригіналі, але саме в той момент я їх робила блакитними :pardon:

Колись мала такий же збіг тричі за день з піснями з альбому одної польської групи. Слухала їх в плеєрі гуляючи містом. І саме в той момент, коли зайшла на вокзал зазвучали слова "Їде потяг, якісь там вагони..". Коли звучали слова "послухай, як б'є дзвін.." я проходила повз одну з церков і в той час дзвони відбили якусь там годину. Третім збігом була пісенька про бурю. Бурі не мало бути, бо небо цілий день було чисто-блакитне. Але з цікавістю все ж таки глянула вгору і побачила на обрії чорнезні грозові хмари :pardon:.

• Подобається Подобається x 5
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

а в мене перед сповіддю теж були збіги... в асі в подруги був підпис з пісні...- щось
    типу " каетесь, не открывая свою Святую Книгу.." це зважати, що подруга не християнка, а вроді агностик...
    потім як їхала до церкви в маршрутці, зайшов чоловік і сказав до свого друга щось, вживаючи слово "гріх":)

17. Forest

Forest Moderator

Вже вдруге за останній тиждень я запізнююсь на зустріч (галицька пунктуальність). І як тільки беру телефон, щоби повідомити про запізнення, мені дзвонить той, хто має мене чекати і каже "прошу пробачення, але обставини примушують запізнитися". Я з розумінням кажу "нічого страшного, для мене це не проблема" :)

18. Forest

Forest Moderator

От читаю себе і думаю, що як би це писав хтось інший, я б не вірив :) І після того побачив ще одну збіжність - хочете, знову підтверджу фотками!

При переїзді до Києва на всіх кранах в кухні та у ванні були поплутані ручки - на холодній воді написано Hot а на теплій Cold. Через деякий чася змінив квартиру на більшу в іншому районі і... та ж ситуація, причому в кухні та ванні. Знову ж таки довго думав... може майстер один і той же, а може ХОт асоціюється в більшості сантехніків з ХОлодною а КОлд з КОрячою... А потім замахався думати про дурниці, взяв і перекрутив кришечки так як треба :)

• Подобається Подобається x 2
  19. papillon

papillon Active Member

Оце класна штука) В мене теж кілька різв таке було - дуже класно:)
    А з числами, які постійно трафляються то чисто психологічний ефект - те що шукає, те й знаходиш (на підсвідомому рівні, звісно)
    Так само в мене з авто. От сподобається мені якась модель, і відтоді око тільки її і фільтрує. І виявляється, що таких авто скрізь купа. І воно вже видається попсовим і, досить часто, перестає подобатис:) Таке

• Подобається Подобається x 2
  20. papillon

papillon Active Member

У нас та ж історія. Просто сантехніки англійської не знають:nea: А може вони ще й дальтоніки:mocking:

а де твій аватар? :)