Збираємо комп"ютер в подарунок хворому хлопчику

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Натагідра, 17 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Відповідь: Збираємо комп"ютер в подарунок хворому хлопчику

:o :o :o нема за що...

• Подобається Подобається x 1
  2. Ольга

Ольга Well-Known Member

в мене є якась - скажу чоловікові хай перевірить цілісність!

• Подобається Подобається x 3
  3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

та де дорога то ще дешева, а головне хороша

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Щойно почав писати, що не маю часу і можливості тим всім займатися. Але прийшла геніально проста ідея в голову. Можу відкрити електронний рахунок WebMoney. Зараз перевести готівку у Вебмані можна дуже просто - у багатьох супермаркетах і магазинах уже стоять спеціальні апарати. Принаймні у Львові і в Києві точно. Запихаєш в нього гроші, вказуєш номер рахунку, і все!

При цьому ніяких проблєм з податковою, економія часу, і вивести вебмані в готівку теж просто.

А у кого вже є гаманець із вебмані, то взагалі нікуди йти не треба, можна моментально переказати гроші прямо зі свого компутера

• Подобається Подобається x 6
  5. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

хм, ок не буду виступати тут проти Атлонів (що то "нехороше"), але дійсно процесор не оптимальний. краще взяти вже з лінійки Core Duo - чи я не зрозумів маркування?

нэ флоппік мусе бути - то така річ що її раз на рік, а треба позаріз (ну інсталяції всякі піратські іноді хочуть і таке інше). от я наприклад посилаю статті на конференції в інші міста, то мені що скажете флешки відсилати :) (але то про мене, хоча з іншого боку, а як малий стане науковцем?)

п. Мартіні супер - давайте. будете не тільки адміном, а й Президентом :)

6. MARTINI

Можна я не буду президентом? Я надзвичайно громадсько-пасивна людина, крім того ненавиджу бюрократію, для мене похід в банк ,ощадкасу, а тим більше в податкову - то ціла тортура

• Подобається Подобається x 4
  7. Гелена

Все залізо хороше, все залежить від цілей використання комп’ютера.
    1. Навіщо там вбудована відеокарта, якщо буде ще і звичайна?
    2. Навіщо Wi-Fi, якщо він у нас ще не використовується?
    Кожна з цих "залізяк" піднімає ціну материнці а використовуватись взагалі не буде.
    Якщо можна зекономити, то чому ні? Можна зібрати конфігурацію на двухядерному Атлоні, яка мало чим буде поступатись дорогому Інтелу.
    Моя думка: краще на чомусь зекономити, якщо є на чому.
    А грошей забагато ніколи не буває.
    Зекономлені гроші можна дати на ліки, або щось більш важливіше.

Макс.

• Подобається Подобається x 8
  8. Mariya

Mariya Well-Known Member

Коли він стане науковцем, то тоді і флешки вже морально застаріють. ;)

P.S. А мені як гроші перевести можна?

• Подобається Подобається x 2
  9. Гелена

Вся річ в тому що в нашій країні дуже добре поставлена рекламна компанія Інтела. Вони, до речі, спонсорують свою рекламу, чого звісно у нашій країні не робить АМД. Однак, якщо взяти той же Гонконг, там у АМД купа реклами. І там їх продукцію не вважають "поганою".

Ми маємо на чомусь зекономити. Бо грошей на нормальний "наворочений" КореДуо точно не вистачить. Всі частини комп’ютера мають бути збалансовані, немає змісту ставити дуже дорогий і "швидкий" процесор, якщо там буде припустімо мало оперативки, або ж буде інтегрована відеокарта.
    Пройдіться по магазинах і подивіться на системні блоки що там зараз продаються. В багатьох ви побачите дисковід?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гелена права і в тому, що краще АМД, ніж інтел, дешевше і ефективніше набагато.

11. Гелена

дякую :) то чоловік писав про комп

а скільки років дитині?

12. MARTINI

Отож відкрито спеціальні гаманці Webmoney

Гривневий: U262015023067
    Долларовий: Z895936239642

Переказати гроші на ці рахунки можна, звичайно ж, із свого гаманця Webmoney, або ж через спеціальні апарати, які стоять вже у багатьох магазинах. У Львові я особисто бачив такі в Арсені на Науковій і в Арсені на Зеленій. Ще на вул Б.Котика в овочевому магазині такий стоїть. Через ці апарати можна поповнювати мобільний рахунок і ще там є можливість переказувати гроші на рахунок Webmoney. Для цього треба лише ввести номер рахунку.

Наразі на рахунку $30, сподіваюся, це тільки початок :)

• Подобається Подобається x 9
  13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я б теж краще грошима. Рахунок є?

14. Doc.

Doc. Well-Known Member

Чесно кажучи я погано розумію медиків, гроші на путівку в санаторій, можливо за кордон- так, комп'ютер категорично ні.

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

флешку я маю нову! передам

Додано через 4 хвилини
    скажіть чи підійде - монітор LG 17" не tft...

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

До уваги киян.
    20-го березня, зранку приїду до Києва. Цілком імовірно, застрягну і на 21 березня.
    Пропоную зкоординуватися через Бориса для "найдешевшої" пересилки у Львів. :) (а мій тел. знатиме)

Щодо закупки супер-пупер компа.
    Не вважаю купівлю найсвіжішого (за любою прайс-колонкою) системника - мудрим\раціональним:
    Поки дитина розберецця і почне використовувати пройде значний час...
    Дитині краще дати РОЗВИВАЮЧІ ігри, а не торохтілки (яким треба останню модель заліза).

Пропоную купити хороший монітор, а решту - комплектувати, як і задумувалося на початку.
    Будуть "вільні" кошти - краще пустити їх на НЕТ і т.п.
    Варто розуміти, що в родині дитини немає коштів на амортизацію і обслугу.
    ТАК ми зможемо розтягти задоволення в часі.
    Нє?

Буде "вільне" залізо - ТАК і дітей, що не мають шансів на їх придбання багато. Це ж не останній "політ" Крил Надії...

На завершення.
    Візьму в поїзд Київ-Львів 20-го чи 21 зібране киянами.

• Подобається Подобається x 14
  17. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Мартіні, поясніть таким як я відсталим від життя як тим користуватися :shy: :shy: :shy: :shy:

18. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Багато років займаюсь як залізом так і ПК, отож немав метою скласти щось неефективне у конфігурації. На одному ви єкономите, на іншому втрачаєте. Переконувати у чомусь не маю бажання. Вважаєте, що інше буде краще - прошу, пропонуйте, купуйте, збирайте. Був і буду радий у чомусь допомогти.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А я "маю бажання" переконувати...
    Нажаль, ТАКих дітей більше ніж жертводавців.

Вважаю кращим дати 2-3 працюючі машини, ніж 1 "супер-пупер".
    Та й реальніше воно. Лишнє залізо є завжди, "вільні" гроші - іноді.

Пропоную зібрати в людей існуюче: не на цей, так і на наступний комп згодиться. А на гроші добирати тільки необхідне.

• Подобається Подобається x 5
  20. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Корпус тихенький сам від себе і завжди, рівень шумів лише залежить від якості і типу вентиляторів БЖ, як і корпусних.
    Досить пристойна та надійна материнка, яка у ціновому діапазоні не виходить за межі 100$, не говорячи про ту, яка стоїть у мене > 210.
    Атлон далеко не такий "трудоголік" як Пентюк, повірте не лише на слові але й на практиці. Економити на процесорі тим більше неварто, враховуючи те, що я обумовив "середній рівень" конфігурації і не настоював на Коре Дуо 2,4...3,0.
    Навіщо така частота і об'єм, вище ніж 667 материнка і так не пропустить (хіба що брати іншу, дорожчу), а щодо памяті в 1Гб то цього просто "по шию" як у роботі, навчанні та ігор.
    Зверніть на ціну флоп-дисководу - 34 грн, це копійки, але відмовлятись неварто - дискети ще ходять по руках, нехай дитина вміє і цим користуватись. Картрідер не варто встановлювати внутрішній через постійну наявність списку задіяних "дисків" як джерел. Краще мати зовнішній і лише при нагоді його використовувати, але мова про нього не йшлась.
    Не смішіть - дорога... Тут приведено оптимальний варіант для вибору. Клавіатур до кольору до вибору починаючи від 25 грн і поза 250. Все підбирається безпосередньо на місці.
    Не заперечую, але за цифровий вихід відповідно і прийдеться викласти кошти. Аналоговий - не впливає аж ніяк на якість зображення, якщо питання не стоїть ребром про подальше використання монітору для вишуканої роботи у дизайні, фото-відео-обробці, поліграфії тощо.
    Віктор, навіть і близько не мав на меті цими словами когось образити, повірте. Завжди радий прийти на допомогу, наголошую - завжди!

Це не "супер-пупер" - це середня конфігурація. А от щодо зборки декількох ПК з б/у комплектуючих - то я теж "За" - це вирішується запросто, як і сама робота. Я допоможу, без слів.

P.S. Якщо потрібно більш детальніше обговорити переваги/недоліки того чи іншого компонента - пропоную зустрітись, так буде краще, а ніж цитати/відповіді.

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)