Збираємо комп"ютер в подарунок хворому хлопчику

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Натагідра, 17 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Відповідь: Збираємо комп"ютер в подарунок хворому хлопчику

Мне нужен рахунок, наша фирма работает только по безналу

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

на електронний рахунок далі падають гроші.

Надійшло $ 20 від Lady, а також три гривневих перекази на 150, 19 і 19 грн, не зрозумів чиї

• Подобається Подобається x 1
  3. MARTINI

Зібрано 2977 гривень і 106 електронних доларів

Уже очевидно, що після покупки комп"ютера залишиться ще кругленька сума. У зв"язку із цим виникає питання, що із нею робити.

Частина форумлян пропонують віддати все Андрійкові. Дехто ж звертає увагу на те, що можна допомогти іще одній дитині.

Рахуємо. У нас є ще один монітор 17 дюймовий, який запропонувала Ольга. Плюс тут пропонували ще деяке залізо. Плюс докупити дещо за гроші які залишилися. І рахуйте запросто уже вийде ще один комп"ютер. Можливо варто подумати, що ми могли б допомогти іще комусь, хто також потребує допомоги? Гадаю Натагідра має окрім Андрійка ще немало таких дітей, які були б щасливі отримати такий подарунок.

Хотілося б, щоб ви висловилися із цього приводу, особливо ті, чиї внески зараз є у фонді.

• Подобається Подобається x 15
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я надіслала свої надскромні студентські заощадження:shy:

Вважаю, що по-можливості треба допомогти ще якійсь дитині

• Подобається Подобається x 17
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Системник, з вищевказаною конфігурацією (заміна процесора 4200 на 4400, + заміна миші) вже готується.

• Подобається Подобається x 5
  6. demetris

demetris Well-Known Member

А може купити комп для лікарні? Там постійно діти є, і ККД зростає різко (використання одної машини багатьма). Типу - кому радіо, кому телевізор, кому процедури... потім міняються. Але треба з'ясувати чи є фізична можливість того в лікарні. Де тримати, хто відповідальний чи шо?
    Одним словом ідея потребує доопрацювання.

• Подобається Подобається x 4
  7. levandivka

Спочатку "лікарня потребує доопрацювання"...
    Нє? :)

8. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

для лікарів я вже один привезла, б/у але непоганий, а у відділенні поставити не дозволять , та й не має де.
    В декількох дітей є ноуттбуки. В бібліотеці є компютери. такщо це відпадає

З того що потрібне у відділенні і чим будуть користуватися усі це звичайна електрична плитка з духовкою на кухню (мікрохвильовку уже передали), але там треба щоб хтось подивився з міжчин, бо специфічна розетка дуже , або дві електричні варочні панелі, бо дітям треба готувати їсти лише свіже (при поганиг аналізах не пізніше 15 хвилин до їди) , а працюють 2 камфорки на усі 20 палат, тай красива посуда теж не завадить, бо те що є просто жах, в неділю пофоткаю відділення, і можу кинути фото кому цікаво - давно просили обладнати по людськи кухню і їдальню , але мені завжди на те бракує коштів.
    Як би форум міг взяти опіку над віділеннями і, скажімо збирати раз на місяць певну фіксовану суму на покращення життя , то можна гори звернути, адже проблема не в тому що ніхто не допомагає , а в тому що нерегулярно дуже і те що передають інколи приходиться розтягувати на 3-4 місяці, до наступних надходжень.

Ще є ідея обладнати ігрову кімнату у самому відділенні, бо проводимо заняття у їдальні, і заважаємо тим хто хоче поїсти в цей час, вже ніби були спонсори, але якось тишком випарувалися :sad:

я тут трохи захопилась , так що вибачайте :)

еге :haha:.

поро потреби окремих дітей я пишу тут http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=33056&page=2

• Подобається Подобається x 3
  9. syavych

syavych копач

Однозначно потрібно решту грошей використати для інших дітей. Можливо це буде інший комп'ютер, бо частина деталей в нас є; як ні - щось інше. Думаю варто зачекати на сайт фонду і ознайомитись з іншими історіями дітей і, їхніми потребами/мріями :)

П.С. От поки писав Наталя купу ідей підкинула де можна використати гроші. Застосування завжди знайдеться, лиш би було що застосовувати...

10. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

давайте будемо збирати гроші. просто чи захоче п. Мартіні виконувати роль постійно збирача коштів (з ЛФ). якщо так, то будемо налагоджувати контакти, звязки, напрацьовувати схеми (законні :)) - ВСЕ ДЛЯ ДІТЕЙ!

• Подобається Подобається x 2
  11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я би для інших дітей збирала. Компи можна з б.у зібрати, а гроші і на якісь інші потреби витратити...

12. Ірена

Ірена Well-Known Member

я думаю, щоякнайшвидше треба зібрати компутер для Андрія який вже давно на нього чекає і знає, що йому його привезуть (щоби вже скоріше), а згодом порадитися за Наталкою і вирішити нагальні питання (ігрової, чи посуду для їдальні)
    якщо буде потреба допомагатиму (чим зможу) і надалі

13. MARTINI

Я готовий лише в такому ж форматі - приймати гроші на еклектронний гаманець. Вибачайте, на особисті зустрічі, відкриття банківських рахунків та іншу громадську діяльність просто не маю часу. Гроші акумулюємо на вказаних рахунках і коли виникають ідеї, куди їх витратити - знімаємо і передаємо куди слід.

Якщо хтось може зайнятися тим більш активно, я не заперечую.

14. Натагідра

Є два віріанти

1. можно акумулювати допомогу на гаманці MARTINI і як тільки збирається певна сума виконувати щось з актуального списку потреб ось звідси http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=33056&page=2

2. Грошові внески можна переказати на розрахунковий рахунок фонду

БФ "Крила надії"

Львівське відділення РУ ВАТ "РОДОВІД БАНК" м. Львів
    МФО 321712
    ЄДРПОУ 35620901
    № рахунку 26009020000140 (рахунок в трьох валютах долари, євро ,гривні)
    призначення платежу - добровільна пожертва на ......(конкретно вказати на що) від Львівського форуму

Добре б було , щоб при передачі були представники Львівського форуму з відповідною символікою ;)

П.С. Для дітей до речі булоб цікаво отримати футболку з символікою Львівського форуму ;)))). такі в природі існують ?

Можна взагалі розробити дитячий логотип від форуму (чи логотип роділу "Доброчинна допомога ЛФ) і при передачі скажімо , посуду, чи ще чогось конкретного, наносити його на те що дарується :haha:

15. Ірена

Ірена Well-Known Member

до речі, а що там із збиранням-купуванням комп"ютера?...

16. levandivka

Допис 225

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

Наталю, оголосіть мінімальні потреби до кімнати? Що б там могло бути?

Я б казала цю суму про яку каже Мартіні дати або на оформлення кімнати, бо на купівлю самого необхідного для побуту дітей...

18. Натагідра

відносно кімнати . то є частина холу з якої можжназробити ігрову на 25-30 квадратів (то на око) , треба з двох боків перегородити склопакетами -то сама вартісна частина.
    потім підлога там паркет, або плитку. або лінолеум зверху.
    наступне 2 -3 столи+ крісла + поличку підіграшки і книги- думали меблі брати з ІКЕЇ серія МАМУТ - вони дуже дитячі + кварцеву лампу, звичані лампи денного освітлення набігає трохи багатенько але повірте воно того варте :haha:

Зараз робимо проект як буде викладу з детальним кошторисом. мені б ще пару людей (дизайнерів, архітекторів) було б швидше, бо поки не встигаю все і зразу :sad:

давайте ми спочатку розберемося з компом для Андрія, а потім подивимося що треба і визначимо приорітети, бо якось то незручно ділити шкуру невбитого медведя ;)

19. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

1. пропоную на гроші, що залишилися після придбання комп’ютера Андрійкові підключити йому інтернет і оплатити його хоча б на рік
    дитина два роки буде вдома, а два роки це дуже довго - інтернет йому згодиться в будь-якому випадку
    а ці гроші збиралися в першу чергу для нього, тому і на нього слід витратити

2. я за те, щоб гроші і залізо збирали безстроково.
    тоді слід визначити, хто за що відповідає:
    - хто збирає гроші
    - хто збирає залізо
    - хто складає і т.д.
    тоді вони зможуть складати докупи всю інформацію і скласти наприклад, перелік вже наявного заліза, бо в цій гілці можна голову зламати. де написано, що в нас вже є? нема ніде коротко і ясно в одному місці, а має бути цей перелік, щоб бачити загальну картину

3. і останнє. зібрати кілька компів з б/у заліза це добре, але чи хтось подумав як б/у залізо довго працює?
    поломки бувають дуже часто, щось може заглючити, щось взагалі зламатися
    хто буде лагодити? хто буде купувати нове залізо на заміну?
    чи мають сім’ї з хворими дітьми можливість самі купити нове залізо?
    комп’ютер недостатньо один раз настроїти і все. тим більше дітям, бо за день-два вони щось там нахімічать обов’язково
    чи готовий хтось в разі потреби добровільно їздити і все лагодити?

п.с. будь-ласка, всі свої пропозиції і зауваження пишіть коротко і ясно, бо тут все дуже наплутано :)

Додано через 12 хвилин
    неорганізованість руйнує всі чудові ідеї ще в їх зародку - подумайте для початку про це

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Гелено,повністю з Вами згідний.
    Є таке прислів’я:ми не настільки багаті,щоб купляти дешеві речі.В даному випадку - б/у.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)