Відповідь: Зберігання інформації Ось що надибав в магазинах: DVD-R диск Verbatim 8x 4.7G, ArchivalGrade Printable Cake 25 для архівних записів довготривалого зберігання + шар Printable (33$ за 25 дисків )
Відповідь: Зберігання інформації От,вчора не зберіг інформацію...І 40 ґіґа музики пішло коту під хвіст... Какой жаль...
Відповідь: Зберігання інформації А в мене нещодавно диск на вінчестері просто пропав... накрилося 100Гб... Оце дійсно було шкода... Інфи було багато! Але не дарма напевне люди кажуть все що не робиться то робиться на краще!
Відповідь: Зберігання інформації Я трішки не правильно висловився. Він пропав, але при перестановці Windоws його бачило як нерозмічену область вінчестера. Причиною цього стала установка програми Power Quest Partitional Magic. В мене вона не пішла, і коли я взяв її деінсталяцію, вибив синенький екран смерті і все!!! Диска як не було!
Відповідь: Зберігання інформації Позавчора мав проблєму. З’явився глюк у віндовсі. Щоб не бавитися,я запустив Акронікс.Під час відновлення вибило світло.Звичайно,полетів вінчестер. Трохи помордувався,реаніматором відновив диски,переставив вінду. Виявилось,що кудись щезло 100 ґіґа інформації.Що я тільки не робив,але відновити не зміг.А,шкода. Там було 60 ґіґ музики...
Відповідь: Зберігання інформації Маю один плюс, користуюся ноутбуком, вибивання світла мене не лякає! А тобі РОМКО раджу поставити блок безперебійного живлення! Корисна річ! Дуже!
Відповідь: Зберігання інформації Та все ніяк упса не зберусь придбати... Найгірше те,що ота біда сталася,коли працював Акронікс...
Відповідь: Зберігання інформації В мене світло вибивало двічі на день, і нічо . Питання, як краще зберігати диски. Наприклад, в упаковках по 100 штук на стержні нормально? А то не знаю вже куди коробки дівати.
Відповідь: Зберігання інформації Якщо не часто треба їх перебирати в пошуках потрібного диску, то нормально.. В мене брат так фільми зберігає.. Я хочу знайти щось, то шукаю в таблиці екселівській в списку фільмів потрібний. Біля нього є номер диску, на якому є той фільм. Зручно, як на мене.
Відповідь: Зберігання інформації Я теж такий метод пошуку використовую. Весь архів описаний в екселі під назвою контент!
Відповідь: Зберігання інформації Нє, ненормально. Через тертя дисків один об інший шкрябається поверхня. Адже ідельно-пласких дисків за 40грн/100шт не придбати ... Та й гортати незручно. Альбом краще, і то бажано щоб кишеньки були не поліетиленові а акрилові або паперові - менше шкодитимуть поверхню при витяганні/засовуванні.
Відповідь: Зберігання інформації Щодо Оптичних дисків, то тут все ж таки на фірму виробника потрібно дивитись та й на диски самі. Є диски із більш захищеним покриттям(від механічних та інших чинників). Крім того дешеві диски можуть бути не центрованими, що псує, як їх, так і ваш пристрій зчитування. Щодо вінчестерів то можете скористатись кишенею, хоча зараз стає модна технологія SATA, що дає змогу на лботу вчіпати хард. А також є зовнішні харди під USB чи Firewire (Вони якраз для бекапу і використовуються). Також можете flash-дисками скористатись. Тож найдешевший варіант то DVD. А як хочете дуже багацько і все зразу тоді більш дорожчий(вінчестер, і ще до повного щастя у raid масиві ось).
Відповідь: Зберігання інформації Усі поділилися досвідом... Якщо зберігати на CD (DVD) то краще писати на -R, ніж на -RW. Теоретично більше років проіснує на диску. Флешки - то для оперативного перенесення. Але не для зберігання роками. Зовнішній вінчестер - теж годиться. А тепер про свій сумний досвід: 7 років тому я пішов у відпустку і не встиг перед від"їздом закинути до офісу ноутбук. Вкрали кейс, де був ноутбук та повний архів - магнітооптичний диск Jazz. Ще був бекап на RISC-сервері. І молодший адмін (зрадівши, що старший теж у відпустці) почав "вивчати внутрішню побудову жабки". І теж грохнув. А там (тобто всюди) були три мої фрілансерські проекти "на забугор". Після того випадку став розумнішим. Деякі відповідальні дані тримаю ще у друга за бугром - і на серверах, і на CD в його шафці.
Відповідь: Зберігання інформації Тіріон Якщо не часто витягувати, то зійде. Якщо брати альбом, то їх просто не стане. Мені вже 100 дискового стержня не вистачає. Ще 3 диска - повний. До всіх На рахунок UPS - обовязково купіть!!! Якщо не маєте дод. резервних копій. За 450 грн я купив UPS PowerCom 1000BNT. Середньостатистичний комп пропрацює майже годину Вже сидів 20 хв на ньому, коли вирубали світло. Трохи незвично. Всі при свічках, а я ще Quake граю Якщо писати на DVD, то DVD+R найкращі. Найкращі фірми: TDK, Verbatim. Особливо TDK рекомендую. Писати треба на 4х, а не на 8х, 16х. Запишеться на декілька хвилин довше, проте інформація зберігатиметься роками, а не рік. Ціна якісного DVD+R - 2-2,50грн. Якщо брати багато - трохи дешевше. Але звичайно якісна річ дешевою не буває. Провірити якість записаного диску можна за доп. NeroTolls-->NeroDiscSpeed!!!