Відповідь: Зберігання інформації Кишеня то така коробочка шо сі вставляє в компутер, а в неї сі вставляє хард, во
Відповідь: Зберігання інформації Питалось - а нашо? Хард же для бекапу буде стаціонарним.. Мав би бути..
Відповідь: Зберігання інформації а то про то йде мова... але чи довго вінчестер триматиме інфу - от питання....
Відповідь: Зберігання інформації Поки не випаде з рук випадково, або поки хтось не постирає фотки.. Випадково..
Відповідь: Зберігання інформації для того хард і стоїть в кишені щоб не стерли Додано через 8 хвилин від 30 до100 років
Відповідь: Зберігання інформації Там є якийсь захист? 220В ? :D Жартую, звісно.. Знаю, що є ключики на кишенях, Ви про це?
Відповідь: Зберігання інформації Якщо не буде використовуватись то може. Найбільше зношення від постійного вертіння і процесів читання\запису, але якщо раз записати і всьо то може довго лежати
Відповідь: Зберігання інформації І правильно робите. Я зараз зношу на DVD архіви з CD, які писалися 6 років тому. Уплотнєніє. А тримаю робочу версію архіву на робочому харді, + відключений архівний хард, + одна копія на дисках.
Відповідь: Зберігання інформації Колись моя мама, яка обожнює фотки, сказала, що якби горів будинок, то в першу чергу вона б брала фотки і документи, а вже потім гроші, золото і т.д.... Надійно є роздрукувати фотки Я от зберігала, зберігала на компі ..а потім вирішила роздрукувати найкращі фотки. Вибрала з 6 тисяч 300....і як віддавала гроші за друк. 2 стипендії ушло. а якщо серйозно, то ДВД - то є моя порада. Думаю, вони ще прослужать довго. І навіть якщо з"явиться якийсь інший носій, то обов"язкоао зроблять такий прилад, який буде переписувати з ДВД на "то ось". Я от правда, десь біля 2 місяців шукала відео і ДВД рекордер 2 в 1. Знашла. Тепер дивлюсь на гору відеокасет і думакю, коли ж то мої руки дійдуть до оцифровки того всього
Відповідь: Зберігання інформації яка пророда фетишизації фотографій ,адже в порівнянні з історією людства, час їх використаня порівняно з золотом мізерно малий
Відповідь: Зберігання інформації Як на мене найкраще архів зберігати на DVD-дисках. По -перше як нормально з ними поводитися, термін служіння досягає 10 років. Можу навіть порадити фірму виробника Verbatim. Мене не підводила ще! Альтернативою бачу тільки змінні вінчестери і все! За диски надійніше! Хоча дороще! Бачив ще писали про флешки великого розміру. Ненадійно по тій причині що кожна флешка має певний скажем так ліміт перезапису, а оскільки фотки невеликого розміру, то дозаписи перезаписи точно будуть проводитися. Так що рано чи пізно флешка може просто не відкритися.
Відповідь: Зберігання інформації Я б теж :shy: В мене теж є симпатія до цієї фірми, бо свого часу вони виробляли дуже якісні дискети.. А диски мене рідко підводять.. Хіба останнім часом, після того, як я чуть не спалила рекордер, але то в рекордері справа
Відповідь: Зберігання інформації Не зовсім, фоти вицвітають скоріше ніж накриваються вінчестери. Хоча то ще залежить від того де ви ті фоти видрукували
Відповідь: Зберігання інформації Якщо зберігати перфокарти як слід, то термін їхньої придатності сягатиме 1000 років