Захисти Україну.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 4 чер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дивлячись на безглузду полеміку між учасниками форуму я хочу повернути до витоків теми - ЗАХИСТИ УКРАЇНУ. В ній я підкреслюю загрозу для моєї країни від сусідів-варварів та їх представників в такій же подобі на нашій землі.
    Я цим не закликаю до розпалювання ворожості, тим паче хочу відкинути якісь міфи про "братерство" двох народів, з яких один 300 років кабалив та нещадно експлуатував інший. Я закликаю до встановлення звичайного паритету між звичайними сусідами у всіх гілках співробітництва. такий паритет повинен встановити новий наш уряд, який ми ПОВИННІ вибрати в жовтні місяці на зміну цим відвертим пройдисвітам, які по висловах Коломойського "не пожалкують і нищення України якби лиш процвітала їх банда". Тому паритет ми повинні встановити наступний:
    - в взаємному економічному прониканні;
    - в військових відносинах з ЧФ включно;
    - в інформаційній сфері, де проникнення матеріалів з фільмами включно повинне бути 50Х50;
    - проникнення мов повинне бути теж паритетним;
    - кількість національних шкіл повинне бути адекватним (для прикладу Сургут- Севастополь);
    - на виклик заборони українських товариств в РФ повинна бути теж адекватна реакція;
    ...
    Тільки добившись цього ми вийдемо зі стану постколоніальної бидлячості. І давно потрібно відкидати толерантність в відношенню з хамом, бо він це по своєму розуміє. Янукович та Костусєв повинні бути в тюрмі, а Колісніченки повинні бути засуджені за ЗРАДУ своєму народові, як і Іскри та Кочубеї викинуті з території лаври.

2. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Я теж вчила фізику, і маю уявлення про те, які процеси відбуваються на Сонці.... Що відбувається на Марсі - знаєте тільки ви один (тому питання: чи ви свідок, чи то власний досвід, чи претензії на наукові дослідження)...

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Кроме изучения физики, я ещё немало читал книг по астрономии..
    Это, можно сказать, моё хобби...
    Что происходит на Марсе - я знаю из исследований учёных и специалистов по астрономии планет...
    Этого вполне достаточно, чтобы писать на эти темы...
    Надеюсь, Вы помните мой аватар - туманность Андромеды?...
    Я неплохо знаю рисунок созвездий, расположение ярких звёзд на небе и могу отличить планеты от звёзд...Естественно, я знаю в астрономии не только планеты.. Меня больше интересует галактическая астрономия и астрофизика, а также эволюция Вселенной...
    Как для неспециалиста в астрономии я сравнительно неплохо "подкован"...А знание физики помогает разобраться во многих проблемах асторофизики
    Большинство людей этим не интересуются...
    Они редко поднимают свой взор в небеса...

5. Фауст

Фауст Well-Known Member

Флудите Роман Степанович?

6. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ученые точно не знают какие процессы протекают на Солнце, а Вы знаете!
    Простая, украинская женщина.

7. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

Вы не находите, что "закон "Про мови..." Украинской ССР" несколько устарел?

8. STK

STK Дуже важлива персона

Ти впевнений на 100%, що знаєш? Бо ще не так і давно знавці астрономії знали, що Сонце обертається навколо Землі.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

… ВозвеличуМалих отих рабів німих!Я на сторожі коло їхПоставлю слово.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нахожу... А Вы не находите, что за двадцать то лет, это первый подобный законопроект. Пора бы узаконить языковые вопросы...

11. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

т.е. привести, наконец, законодательную базу и положение в Государстве в точное соответствие с требованиями Конституции Украины?

12. FourA

FourA Дуже важлива персона

not comment

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Безусловно...

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це суржик тих, хто планує змінити мовну політику цілого світу.
    Взагалі то в світі є "no comment", "... not comment..." чи "not commento".

15. bayard

bayard Дуже важлива персона

где он был 5 июня?

“In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends.”
    Martin Luther King, Jr.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

На пасіці.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Бидло, від якого потрібно спасати Україну.

18. Фауст

Фауст Well-Known Member

Поздно спасать Украину. Раньше надо было думать когда отделялись в 1991 году.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Прийдеться йому з часом цей "простір" змінити слідом за Мєшковим.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

У мене є дані, що цього примітивного провокатора часто лупили в школі за його вредність. Тому він зараз в інформаційному просторі і пробує зло зігнати. Ти дивись, а то тебе постигне доля такої ж З.Космодем'янської, яку свої селяни точно прибили б за спалену конюшню, якби їх німці не опередили.

а де твій аватар? :)