Фраза - безконтекстна. Це розповсюджене кліше і судячи з Вашої відповіді відповіддю, роблю висновок - західні українці не намагаються нав'язати свою позицію східним. Все вірно? ЗІ Ківалов і Колесніченко нав'язують мені, східному українцю, свою позицію по мовному питанню. То виходить східні українці нав'язують східним українцям свою позицію. Як Вам таке?
Не варто, бо в марсіан більше логіки та розуміння України. Так ви так і не відповіли - хто ви по національності і як ви попали на цю землю?
Софістика подобається? Це в розділ Т/Ф. Ніяк. Вони не "нав"язують", вони "дають можливість". Інша справа, що законопроект дуже недосконалий. Значить, потрібно вдосконалити чи написати новий. І прийняти спокійно, не напередодні виборів. А то логіка цікава, типу мені не подобається "Податковий кодекс", значить потрібно відмінити податки!
Совершенно верно - Закон. Но еще есть закон "Про мови..." Украинской ССР, который не противоречит Конституции. И Принимаемый закон не протеворечит, но подводит законодательную базу под эти вопросы. Посему - только "ЗА".
Ну тут чувак явно загнался... ) Может из схрона вылез? Так надобно обьяснить чуваку, что хватит паровозы под откос пускать... Пора Хюндаи...:rolleyes:
Вони "дають можливість" бур'яну, який витіснив нашу культуру з нашого ж городу, подумати про сором. Цікаво, в їхньому медицинському ПТУ викладали логіку?
Извините, Вы намекаете на некую породнённость интересов пана Прокипа и Леонида Черновецкого? Тогда это кое-что проясняет... Так они оба - космонавты?
Ви не праві... В законопроекті написано а) однією( -і) регіональною мовою, б) питання вирішує місцева влада, в) про зміну форми документів мова не йде. Відповідно, це, а саме внесення даних про особу, можливо зробити на сторінках "особливі відміитки", або на чистих сторінках. В крайньому випадку, як написано в законі - "поряд". Ну капку більше чорнила піде... ) Все добре, п.Таня... Бачив пам"ятник. Нарешті доробили... Щи би сміття прибирали, чи не смітили свідомі львівяни, взагалі було б фест... :rolleyes:
Я только что был в ТиФе.. Там стали разговаривать про попы.. То есть, грубо говоря, про жо*пы... Докатились философы! Дофилософствовались!!
Стидаєтесь місця перебування? Добре, не буду. Ви не питали. Але відповім - я суржик (українець по батькові, росіянин по матері). Як попав на цю землю? Ну, Прокопе, не знаю як на Марсі, на Землі усі однаково попадають.
Маєте факти, що то смітять виключно "свідомі львів'яни", то прошу навести! [CENZ]Пам'ятник добудували давно, а от чи Ви виконали обіцянку вступити в націоналістичну партію???[/CENZ]
[CENZ] Умова була єдина - закінчити пам"ятник до першого січня цього року. Не виконали. Я від даного слова звільнений... [/CENZ] А невже серед львівян є несвідомі ? Не вірю... :rolleyes:
[CENZ]Я не прихильник... Я тверезомисляча людина, з досить непоганим багажом знань і досвіду...[/CENZ] Я позапартійний (в душі протипартійний).
Вы полагаете, что я нарушаю правила Форума или этики? -- Там я уже своё отношение высказал...http://ostrovforum.net/showpost.php?p=764421&postcount=9 Улыбнуться и на политической теме не вредно... Потому что ситуация, на мой взгляд, забавная...
Так безапеляційно стверджувати, можна тільки з власного досвіду... Отже - Форей марсіянин... ):rolleyes: :p
Туда специально приезжают мусорить донецкие... Каждый день везут из Донецка во Львов пять тонн мусора... Поэтому в Донецке мусора мало, а во Львове - вон даже у памятника национальному герою - полно! Во всём виноваты донецкие и ПР.
Та ни, шановна пани. Ваша логика Вас подводит... Я добре знаю астрономию... --Я знаю из чего состоит Солнце, хотя на нём не бывал... И Вам не советую!