Звернися до тамбовців, які тебе виховали. А "поц" - це на ідиші означає те ж, що москальське "товарищ".
Я может быть чего то не понимаю... Но мне тАк кажется, что защищать Украину надо начать с того, что бы: 1. перестать дружить против кого бы то ни было и 2. перестать бить друг друга. Мы (граждане Украины) от этого вряд ли выиграем, за то перестанем быть цирковыми гладиаторами для окружающих. :rolleyes: к перевыборам (легитимным) проффесиональных покращевателей это не относится. я тАк думаю.
Ось ще одна версія, чому саме зараз прийняли закон: http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/oleshchuk3/a67318
Я розумію цього дописувача. Він вихований в певній культурі, в якій щось подібне казав цар про вчинки того ж Чаадаєва (з іншої теми). Україні потрібна не згуртованість типу злочинної зграї, а в першу чергу ВИСВІТЛЕННЯ ІСТИНИ нашої сьогоднішньої суті. нам потрібно не вчитися в варварських сусідів з їх "потемкинскими деревнями", не боятися осуду сусідів, а соромитися в першу чергу ПЕРЕД САМИМИ СОБОЮ за сьогоднішнє наше невігластво. Україну в нас НЕ ЗАБИРАЮТЬ, а ми самі її ВІДДАЄМО своєю бидловатою інертністю.
нет. Вы не понимаете. Скорее Вы понимаете свои фантазии про своё понимание. Простите, но токсический стыд, к заражению которым Вы призываете, как раз и делает Человека - рабом.
Сором Бог створив неприємним для відповідної реакції людини для поправки своїх дій. Тому й сором раба про своє рабство є поштовхом до звільнення. А приховування цього є простим консервуванням ситуації без подальшого вирішення проблем. А ось патріотизм в вигляді зриву голосу на грі наших розтлівших від ліні футболістів не прикриє нашого національного невігластва.
Шкода, що платити за той закон будуть всі, а не виключно його прихильники, які продовжують сприймати все що їм каже ПР "на віру" http://blogs.korrespondent.net/journalists/blog/holylion/a67210
из Вашего этого поста видно, что: 1. Вы пишите о том, о чём не имеете ни малейшего представления; 2. Вы не умеете удерживать в фокусе внимания конкретный материал, оставаться в конкретной теме. ... из серии "смешались в кучу кони, люди..." Вы действительно убеждены, что именно битиё (от слова бить) определяет сознание? Это вопрос и не риторический.
Та ви що? Отак взяв та й обрізав. І звідки в мене стільки винаходів і майстерності в написанні патентних формул? Знаєте про останнє? Це ОДНЕ РЕЧЕННЯ, яке приходиться інколи писати місяць, а то й більше. Хлопче, повертайтеся до теми, а не до Прокопа, бо він мізерний по зрівнянню з темою. Краще поясніть, чому ви своєю відомою позою страуса хочете законсервувати нинішнє становище України. Вам її постколоніальна бидлячість подобається, коли якісь Яники-Путіни- Оніщенки-Колесніченки крутять нею як останньою повією?
[OFFTOP]и когда Вы наконец то проснётесь? И перестанете воспринимать действительность и окружающих не сквозь свои сновидения, а с открытыми глазами и осознанно? Прокіп, мне действительно приятно, в мои 54 оставаться (ну хотя бы гибкостью мышления) и только в Ваших затуманенных сном глазах) мальчишкой. Дети таки самая креативная часть человечества. Однако меня пугает присущая Вам чрезмерная (на мой взгляд) ригидность Вашего мышления. Это возраст? Иль Вы так поистрепались в политических баталиях? Что же касаемо Ваших изобретений... Простите. Но лично я ни в коей мере не причастен ни к тому что они были, ни к тому что они остались в прошлом. Нереализованными. Возможно что Вы или что то не так изобрели, или не там внедряли. Впрочем - это Ваша жизнь и я не считаю себя вправе её судить-оценивать. Что же до происходящего в нашей стране... Уверен, что Ваша попытка обыдлячить (старая истина - как Вы яхту назовёте, так она и поплывёт) вряд ли побудит Ваше "быдлоокружение" к протесту против кнута и стойла. А на Мессию Вы (уж извините) не тянете. И роль Спасителя явно писалась не для Вас.[/OFFTOP]
[OFFTOP]А вот давай те ка без "бла-бла-бла". Конкретно - как, кому известна. Как проявлена... Так сказать - "фамилии, явки, пароли"....[/OFFTOP]
Знову за рибу гроші! Яке відношення ВИ маєте до України? Ні, я розумію, що ВАМ так ЗДАЄТЬСЯ. Але до України ВИ ніяким боком. Маю на увазі реальну Україну, а не ту, яку ВИ створили собі у ВАШОМУ мозку.
Та я ж з Марса на неї споглядаю, дивуюся з цих нікчемних Степаничів, які засмітили її землю. Це точно, до вашої бидлячої теперішньої я ... Разом з Європою пробуємо витягти її з багна по назві "культура рашен". Та вона поки що пручається, каже "в багнюці краще", доводячи до сорому минулі та майбутні покоління.
Шо ж Ви так довго мовчали:ireful:! З цієї хвилини до Вас буду звертатися "Прокіп, який з Марса":rolleyes:!