Захисти Україну.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 4 чер 2012.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Так тому що україномовні у 99% випадків знають російську мову, але не вживають, а російськомовні часто просто не знають українську. Це ж принципова різниця.

2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

"
    - Недостаток конструкции?
    - Пища не та.."
    ( из к/ф "Отроки во вселенной" )
    Так хто ж їм дохтур...:pardon:

3. Фауст

Фауст Well-Known Member

Нет, я его не знаю, да и не с кем на нём общаться?!

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Слабак ти зі мною про нації сперечатись, уж я то більше на цьому розуміюсь. Але мене турбує зовсім інше питання. Що, за умов перемоги Тимошенко на президентських виборах 2010 року, нас би зараз не турбувало питання, що законом про мову Україну здали і відкинули туди, де вона не була навіть за умов більшості комуністів у веховній раді в 90-ті. І харьскіські угода про севастополь ніхто б не підписав.

5. Фауст

Фауст Well-Known Member

Да че там понимать, положение дел на Украине плохое.
    Если было хорошее гастарбайтеры как тараканы, не расползались бы с неньки.
    Нихартию нт чего то еще и знать мне не надо.
    Я вижу несоответствия положения дел с реальностью.
    На Украине русский язык востребован настолько, что должен стать вторым государственным языком.
    Ваше нежелание тоже понятно.
    Разделить два братских народа ещё и языковому признаку и править народом Украины как угодно.

6. рівнянин

А Україна однією з складових РФ...Вибачаюсь. Але це ми вже проходили...

7. рівнянин

Упсь...

Опсь...

8. Фауст

Фауст Well-Known Member

"А Украина одной из составной РФ" - Правильно перевел?
    НА зачем тогда в состав ЕС проситесь? Легкой жизни ищеет7

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та останні ж отримали від ханів своє "вєлічіє"!

10. spice

spice Дуже важлива персона

А я получаю от их воплей и стенаний огромное удовольствие. Но по моему мению, для ЭТИХ еще недостаточно покращення, чтобы наелись вволю.

11. STK

STK Дуже важлива персона

А я про що, багато російськомовних не хочуть знати "сільський діалект" і "польсько-російський" суржик, а деякі екземпляри при цьому ще й хваляться знанням іноземних мов.

12. tanna

Багато російськомовних (на форумі) є росіянами за місцем свого проживання. А тому природньо, що вони не хочуть знати українську мову. Та вона їм і не потрібна. Інша справа, що якщо вони приходять на український форум, не можна проявляти зневагу до української мови.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Більшої зневаги надають мові ті перевертні з наших країв, яким "удобнее думать по масковскі". Мові потрібні не слова про її підтримку, а реальне життя її в душах та діяльності українців.

14. tanna

Ви як маленький. Якісь книжки там шпаруєте, а не розумієте очевидних речей. Я думаю на тій мові, на якій я вчилася розмовляти, на якій я вчилася думати, яку я чую з народження. Отака от реальність.

15. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Поспешил, конечно, но, полагаю, в ближайшие десять лет это станет не только де-факто, но еще и де-юре.
    Просятся, да не все. Украинский народ является неотъемлемой частью Русского суперэтноса (галицаи не в счет, они вообще не Украинцы), а сама Украина - неотъемлемая часть России.

P.S. Кстати, друзья, поздравляю всех с нашей большой общей победой. Восстановление справедливости и возвращение Русскому языку статуса государственного на Украине - это большой шаг вперед и хороший удар в озверелую морду НАТОвской швали. Надеюсь, это заставит их более трезво взглянуть в глаза объективной действительности. На очереди - отшивание мошеников из МВФ, национализация и объединение центробанков в рамках ЕврАзЭс, создание единой НАШЕЙ валюты. А там и до единой конституции, единой армии и единого государства недалеко.

16. ull9

ull9 Дуже важлива персона

оптить. шо уже и в конституции прописали?

17. Ryokousha

Недолго осталось.

18. ull9

ull9 Дуже важлива персона

если конституцию не поменяли, чего поздравляешь со вторым государственным?
    прикалываешся?

19. tanna

От молодец! Истину написал. Украина для них - пешка в большой игре, типа инструмент дать в морду Натовской швали. И не более того.

20. Ryokousha

Нет.

а де твій аватар? :)