Захисти Україну.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 4 чер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

2. Фауст

Фауст Well-Known Member

Тогда правильнее будет "не защищать", а очищать"

3. bayard

bayard Дуже важлива персона

полностью согласен

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Медики виявили цікаву закономірність: що більше людей говорить російською в Україні, то вищий показник смертності. А відомий київський психіатр і правозахисник Семен Глузман повідомив, що, за даними дослідження Асоціації психіатрів України, Київського міжнародного інституту соціології та університету Стоні — Брук (США, штат Нью- Йорк), карта рівнів наркотизації й алкоголізації та їхніх наслідків повністю співпадає з картою розповсюдження мов в Україні: чим більше в регіоні переважала російська мова, тим вищим був рівень вживання наркотиків, алкоголю, депресій, суїцидів.

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Баярде, друже, я не такий примітивний, як здаюся. А ти уважно читай мої дописи. Українець- це одна з націй (правда найбільша і титульна) яка мешкає в Україні. Можна бути по національності українцем і бути ворогом України...можна бути росіянином (турком, гагаузом, поляком...) і бути патріотом України і щиро її любити...
    А те, що діти українців не знають батьківської мови це трагедія українців (я не кажу "громадян України"...Хоча, по Конституції, громадянин повинен знати і водлодіти державною мовою)..

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

А хіба такий закон вже приняли? Не перекручуйте. Українська мова залишається єдиною державною.

Дивіться, ви не профукайте на наступних виборах. Прийдуть інші люди - відмінять закон.

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Так як воно там, Баярде ? За президента Тимошенко та БЮТ у парламенті просрали б Україну законом про російську мову ?

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я знаком з тим, до якої мови та культури він тебе привчив.

9. bayard

трагедія. алеж ти зауважив що російськомовні не є українцями, чи не так? з цим ніколи не буду згоден.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво, він хоч уявляє суть слова ЖЛОБ і яке він відношення має до нього?

11. bayard

прежде всего он меня научил думать. и делать выводы, прежде чем написать что-то.
    а вот тебя этому точно не учили.

12. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та заткнёт кто-нибудь этот фонтан или нет? %-):))

13. рівнянин

Це не наш метод...У нас ще є ліси і ріки ще не обміліли...:o
    [CENZ]Не приписуйте мені того, що в мені немає. Я цілком мирна людина... хоча в душі вовк...[/CENZ]

14. Inga

Inga Дуже важлива персона

разница между россиянином и русским - есть?

(хотя можете не отвечать - прочла Ваш пост выше :pardon:)

15. рівнянин

Ось бачиш, і ти перейшов на українську. Значить ти не цілком російськомовний?;)

16. Фауст

Фауст Well-Known Member

Индейцы США не знают языка своих предков.
    И кстати не очень от этого страдают.
    Итальянцы не знают язык своих предков, и тоже счастливо живут.

17. рівнянин

Взагалі то навіть шимпанзе від людини відрізняється тільки 4% ДНК...А між людьми різниця ще меньша...:rolleyes:

18. bayard

ну ти ба....зараз нам не вистачало мірятися відсотками:) а на питання не відповів

19. bayard

[OFFTOP]
    Глузман тот еще жидок©[/OFFTOP]

20. bayard

все, слез с темы:sad:

а де твій аватар? :)