Це не ваша жидівська справа. Ви дворняжка, нехай і на чистій , але помийці і без шансів стати породистим. А я породистий, нехай і в бруді, але завжди з шансом із нього вибратись.
Еліка. Завтра реально може розпочатись незворотній процес відторгнення вашої батьківщини (разом з вами) від України.
Завтра еще нет, но в перспективе такие планы ПРы вынашивают и к ним готовятся. Интересно, что будет завтра в Донецке. Был бы митинг сегодня - могла бы поехать без проблем, а как завтра будет со временем - не знаю - работаю. Инициаторы митинга сами дали возможности власти подготовиться кардинально и легко собрать антимитинг - власть может себе позволить снять с работы коллективы предприятий и добровольно-принудительно перекинуть на Киев, а вот у оппозиции такой возможности нет - придут только те, кто смогут, рабочий день все-таки.
Ось ми й будемо вилами доказувати окупантам, що останні вибори в ВР були такими: - 156+72= 228 (противники культури "рашен"); - 175+27+20= 222(бидло культури "рашен"). Ця "територія" мала колись демократію, про яку німці тоді могли лиш мріяти.
Я як завжди пошукаю позитиву. Завтра є нагода розпрощатись з януковичем, а заодне і з донбасом. Завтра є нагода нарешті вплотну розпочати процес реальної інтеграції в НАТО та ЄС (без вас звичайно ж). Завтроа є нагода оголосити про припинення діяльності в Україні бандугрупування донецьких бандитів і комуністів. Завтра повинен бути створений тимчасовий комітет відродження української!!! держави в будь яких кордонах. Завтра є нагода розпочати процес люстрації та десовєтізації. Завтра...... Завтра багато чого можна розпочати. але уже без вас люба Еліка. Без вас. Без Баярдів і Мінні, без Танни та Луни, ви завтра стаєте чужими. Чужими остаточно і безповоротно.
Дурня, Ґранде. Я впевнений, що на майбутньому Майдані Донбас буде гідно представлений і кількістю, і якістю.
Ні Прокопе. Не буде. Залякані та глупі істоти там лишились, навіть ті хто колись були українцями за походженням.
тузик, ты породистый. сиди на попе и маши кулачками дальше.. если ты, тузик, решил что силой их перебьешь. то сильно ты ошобаешся.. и в 18-21 тоже думали быдло перешибить - не вышло. ты еще не дорос умишком, как поступить.
Просто капец какой то.Сплошные матюки,хамство,троллинг.Культура общения просто на нуле.Господа Гранд и Прокоп уймитесь что ли.
Это далеко не позитив. Не в последнюю очередь для государства Украина как такового. И не надейтесь. В 2004 была нагода, да вот Ющенко продался не отходя от кассы и нагода тю-тю. Мечтать не вредно. И вот в этом, уважаемый Гранд, одна из главных причин того, что мы имеем в Украине сегодня. Но если вы думаете, что Донбасс можно будет аккуратненько отрезать вместе с Крымом, и все сразу станет чики-пики - не обольщайтесь. Легко, просто и бескровно такие разделы не совершаются и к светлому будущему в одночасье не приводят.
Так я породистий. І кулачками махати вмію. попадете під кулачок породистого тузіка - нейрохірургія та реанімація жидівському мізочку гарантована. Ви умішком доросли рятуватись втечею. Я і справді до такого не доріс. Та і не доросту.
Биндюжник, предки якого приперли десь з боліт, прийшов вчити культури. Ти хоча би вивчив справжню суть слова "господа".
Прийдеться. А якщо не хочете то або здпавайтесь без бою, або ідіть на всі чотири сторони з миром. І з кацапським язіком.