Відповідь: Захист від загазованості Возьмешь их а как же. Вот зашел на сайт минэкологии, выбрал кнопку СТАН ДОВКІЛЛЯ В УКРАЇНІ, а информации никакой нет. Я понимаю Джарты лучше разбирался в дерибане бюджета, чем в экологии, ну а что остальные делают. Может у нового министра получится. Экологические службы занимаются только фиксированием происшествий, и то если это стало достоянием обществености, а не предупреждением их. А вам matvs могу только рекомедовать побольше овощей и фруктов, особенно с повышенным содержанием железа, т.к. от выхлопных газов страдает гемоглобин и почаще бывайте за городом, тем более у вас далеко ехать не надо
Відповідь: Захист від загазованості тю, а може то після виборів душок лишився? ви в якому районі пішки ходите?
Відповідь: Захист від загазованості matvs, а що ж ви хочете, у Львові нехай припустимо 1 млн. людей з них 999 999 будуть ходити без масок, распіраторів, хімзахисту і ви один з якоюсь бідою на лиці. ну звичайно що ви тут серйозних порад не побачите.
Відповідь: Захист від загазованості подихайте київським повітрям, і зрозумієте, що у Львові не все так погано...
Відповідь: Захист від загазованості більш ніж раз в тиждень не виходить. Треба ж якось на роботу ходити. Ось мій маршрут: Стараюсь частину шляху іти лісом щоб менше дихати вихлопними газами, але все одно велику частину шляху (біля Нового Львова) іду по трасі де багато автомобілів.
Відповідь: Захист від загазованості На форумі була чодова тема: Львів - велосипедне місто... чудово скоротить час вдихання газів..
Відповідь: Захист від загазованості Воно то скоротить, але де взяти ті велосипедні доріжки? Бо про трасі ганяти і небезпечно, і газів наїшся
Відповідь: Захист від загазованості Пропоною пішу ходу-протест громадян міста Львова в протигазах. Протестуватимемо проти маленьких львівських маршруток.
Відповідь: Захист від загазованості Конечно в МНС. У них сотни тысяч противогазов. Ну может быть придется раскошелиться
Відповідь: Захист від загазованості В Карпати, там де стоять поодинокі хатини, там де нема доріг - туди! (Є таке місце - в новинах показували!
Відповідь: Захист від загазованості Хатинка в Карпатах это супер. Я сам присматривал, думал выйду на пенсию и прикуплю. Но жизнь там не сахар, мне доктор наук в Трускавце рассказал, что продолжительность жизни в Карпатах невысокая. Но воздух настоянный на смереках, альпийских лугах это сказка
Відповідь: Захист від загазованості та не тільки там. Проблема медицинської допомоги є в інших селах. От. Забула про це написати. Місцеві кажуть що тими грошима рідко користуються : "Ми маємо все своє" (//вони вирощують, виготовляють самі -авт.//) В Карпатах насправді не заробиш, проте люди там щасливі. І кажуть, що ні про Київ, ні про інші великі міста навіть і не мріють.
Відповідь: Захист від загазованості Та ну? 1. Вдихаєш тих газів в енну кількість разів більше, ніж як ідеш машиною чи маршруткою. 2. Де їхати? Їдеш по дорозі - тебе з понтом ніхто не помічає я к учасника дорожнього руху, таке враження, що кожна ск... намагається якщо не збити, то нерви попсувати. Минулого року двічі проїхалася на роботу велосипедом, і подумала, що все ж таки життя і здоровя мені дороге!
Відповідь: Захист від загазованості Та нічого тут незробиш - це проблема всіх міст. Доречі у детройті на виставці цього року більшість машин шо були на показі були вже на біодизелі (біопальне)... І в США вжа на багатьох заправках є окрема колонка де можна заправитися біопальним. Хоча поки до України дойде......
Відповідь: Захист від загазованості Ось тому краще застосовувати не дефіцитні протигази (які в армії називали "Іздєліє №1"), але теж армійські "Іздєлія №2" (Баковського заводу рєзіноіздєлій). Ось тільки КУДИ їх надягати під час флеш-мобу (щоби публіка бачила) - подумайте самі!