Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ а хто доведе, що користований? це можна сміливо до суду подавати... і головне все робити через заяву, письмово. Бо слова - то тільки повітря. Це стосується для прикладу не вживаних гігієнічних прокладок... а не телефону. Відчуйте різницю.
Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ ну я точно доводити не буду в деяких телефонах то якось автоматично реєструється, в деяких ні хтось вміє стерти ту інформацію, хтось не вміє деколи дзвонять ще в магазині - перевіряють телефон ну а деколи дійсно кажеш, що не дзвонив і все ну такі товари взагалі не повертаються, порівняння недоречне
Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ Купили ми в Ельдорадо Кухонний комбайн. Дали нам купони на знижку. Я надумала купити порохотяг і скористатися знижкою. Виявляється, та знижка діє не на всі товари або не в повному обсязі... А в купоні про то нічого не сказано. Я так розумію це не зовсім законно??? Чи варто поскандалити і кудись поскаржитися? Якщо так - то куди???
Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ Нема сенсу, всі умови обовязково десь зазначені, десь на рекламному плакаті кеглем 3-ім чи 4-им і вам обовязково пояснюватимуть, що була можливість з ними ознайомитись... Як це - погана вода?
Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ В захист прав споживачів. Але до того треба було взяти всі роздруківки по акції з умовами, щоб продемонструвати, що дійсно вони порушили свої ж правила. Я знаю випадки таких судів з компаніями - не продумають витрати, а потім виправляють по факту. У будь-якому разі, якщо приміток ніде не описано, вони порушують як мінімум один закон - про рекламу. Бо вводять в оману споживача.
Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ Замітила я , шо оті всі купони на знижки, акції всякі, і тп, ... це своєрідний лохотрон) купіть то-то, і ми вам це-то, а це це-то виявляється дешевим і нікому не потрібним, а знижку нереально використати собі на користь....... шо це... галицький бізнес.... ????
Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ а хіба Ельдорадо галицький магазин? Це брати наші .... сусідські дурять нас
Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ Ну працюють, ж наші львівські........... але я не про конкретне Ельдорадо, я в загальному говорю...
Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ Не знаю чи вірно сюди писати..Чи то мав би бути чорний перелік виробників. Вчора я купила зіпсутий торт в одному магазині близько дому. Однозначно додали старюче масло. бо торт ще виглядав зовсім свіжим. Повернулась дуже злюча, думала змушу з"їсти його когось в магазині Але зустріла адекватну реакцію - мені надали сертифікат якості, дату накладної та назву постачальника того товару. Звісно повернули гроші ще й в нагрузку щось намагались додати з солодкого, щоб враження від них не зіпсулось. Вигляджає вже, що в магазинах легше спілкуватись з адміністрацією ніж в супермаркетах, до речі. Так що вважайте на продукцію фірми МАРІАМ-С !
Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ а я купила двд-диск "Львів відомий і не відомий" 1 і 2 частини 1 частина просто велике г...о, якість ужасна. І то ліцензований диск. Я дуже зла , сьогодні йду в магазин віддавати того диска, хай самі дивляться його. А як не захочуть гроші віддати, о тоді я зроблю дебош (принаймні я постараюся), я вже з юристом проконсультувалася, так що я тепер геройка не позволю з себе лоха робити
Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ скільки вже говорене перговорено не купуй нічого ліцензійного автору всеоодно ри кращому розкладі дістанеться 10% ось завантажте собі першу частину і не тратьтеся на таксі Львів відомий / невідомий. Частина 1 (2006) DVD5
Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ а я не хочу миритися з тим, що я маю дивитися неякісну продукцію, та ще й за свої гроші. Якщо б я свідомо пішла на базар і купила з рук диск, а він був би не якісний, тоді б я з тим змирилася (і тут було б доречне прислів"я: "бачили очі, що купували, а тепер їжте хоч повилазьте" ). Додано через 3 хвилини доречі, я вчора ходила до того магазину і мені погодилися віддати гроші, хоча з тим були трохи проблеми, продавці явно не бачили дефекту диску, коли був той дефект, їх мов би засліплювало, і вони втрачали слух, мову, зір. А дефект полягав не тільки в поганій якості, а й в затримці кадру на 2-3 секунди, тобто фільм показував уривками
Відповідь: ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ ну можливо хіба в такому випадку, як ви описуєте з диском (хоча пригадую валяються в мене кілька дисків з якими я так і не пішов до магазину повертати - просто не купував більше в тих магазинах). але скандалити за неякісні продукти і в цілому за такі дрібниці просто нема сили - викидаю і хрест на магазині.