Нuman - у вас пише, що ви зі Львова...а-я-яй. Леопольд стоїть на вул. Сербській - бічна у пд.-сх. куті пл. Ринок (напрям - на південь). А взагалі, то раджу прочитати хоча б один його твір.
Ото все збираюсь почитати хоч щось з його творів але руки ніяк не доходять)) Читав лише його статтю про Галичину тих часів. Досить цікава річ. А. В кафе був. Гарно. Знаряддя всілякі. По телику крутять чорнобіле садо-мазо. Я б ще раз сходив, якби якась красива госпожа-львів'янка запропонувала мені її запросити)))
На днях одна знайома в гості заїхала, теж колись обіцяла в кишені пошарудіти і слова все-таки дотримала ...бідний Мазох - скільки людей його вже обмацало А один німець з Франкфурта, коли побачив наш памятник (вірніше фото), так здивувався, не знав він що Мазох в нас народився, а от помер він в них, десь біля Франкфурта.
А я коли був біля пам'ятника цього: там якась дівчинка з мамою, туристки з Баку, фотографувались. Я дівчині і запропонував залізти йому у кишеню, а вона й не знала, що там. Бідна так почервоніла! Йому напевно приємно це! Нє?