Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА Іноді краще помовчати, а не виставляти на показ дурість. Що Ви знаєте сидячи у спортзалі в Ізраілі про життя в Україні?
Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА Та, думаю, банити немає за що, бо ми тут скоро залишимося "рафінованими галичанами" Категорично не визнаю "пролєтарского хамства", які желєзной рукой, і т.д. І зачинають всіх вчити "как надо".
Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА Данило,есть пресса - периодическая,Интернет,украинский канал "Интер" и 5 русских каналов ...Мне достаточно для получения информации.По поводу спортзала - второй "удачный" ход,жду третьего... Кстати,работаю я тоже в газете. Мне интересно,чтого ещё должен сделать Ющенко,пока такие,как ты,трезво будут смотреть на вещи.
Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА Саша, якщо вже говорити про тверезий погляд, то перелічені джерела не дають такої можливості, особливо російські.:D Ющенко зробив багато для того що б панувала свобода слова у тому числі.
Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА Так я то вже спитав але я хотів би ще відповідь почути!!! :D
Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА вас напевно відповідь здивує - але "а що - нема за що?" -- - за "профуркані" 2 роки охлократії - за завивання "н#$%ь Майдан" з подальшим власноручним реанімуванням януковича - за "культ особи ющенка" в одній окремо взятій Хоружівці - за перетворення "помаранчової революції" у посміховисько зі всіма вищеописаними наслідками. -- Цього достатньо - чи ще трішки заглибитися?
Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА Afterstep,тут вопрос не моем отношении к Ющенко/Януковичу,а жизненный опыт.Когда был молодой,то к власти пришел комабайнер Горбачёв и вопил :"...гланость,перестройка,плюрализЪм..."...К чему это привело уже видно.Не думаю,что Ющенко сделает чего-то иначе. А правда ,что Тимошенко выпустило на улицы Киева бабку Параску,котороя разъезжает в джипе и орет :"Зраду геть",периодически :"Вбивай жидiв та маскалiв",но тогда водила джипа ей подзательник отвешивает,чтобы интеллектуальный электорат не смущала.
Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА Бабка Параска - показательный символ "помиранчевой революции". Недаром недавно в партию принята.
Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА WIZARD,ну и как после этого можно быть оранжевым?Если такие бабок,без поводка,по Киеву выгуливают.
Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА Ну, какая политическая сила, такие у нее и символы.:rolleyes:
Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА тому що... Баба Параска - то поганий жарт, що затягнувся. Є правда ще більш поганий жарт - Янукович премьєр, Азаров - фінансист. Але то не настільки очевидно...
Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА Нет, Баба Параска - символическая фигура, а не шутка. А если ТАКие шутки возможны, то надо позаботиться о голове