Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Stanley, 30 бер 2007.

1. Львiва

Львiва Well-Known Member

Відповідь: Завтра в Харкові зносять пам"ятник УПА

2. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Насправді даремно забанилм Харків"янина. Кожен має право на свою думку і право вільно її висловлювати, хоч нам вона може і огиднга, це і є демократія.
    А що до того що це думка " жителів сходу і півдня" то це дурниці, попрошу за всіх не розписуватись, кожен може говорити лише за себе!

• Подобається Подобається x 3
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

У нас так і є - кожен може вільно висловлювати свою думку. Тільки коли воно сюди приходить зі своєю шовіністичною пропагандою і розказує , що українські солдати, що боролися за власну землю - це фашисти, то нехай займається собі цим в іншому місці. Ну і хамів, звичайно, ми тут також не тримаємо.

4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну а фальшивки типа приказов Берия и Жукова можно десятки раз приводить. А также про зверства НКВД и отождествлять со всеми русскими. Это, судя по всему нормально и не шовинистично. :)

А потом, все таки взгляните на социальный состав УПА и надо проанализировать и ОУН и УПА. Разные они по сути и по целям.

• Подобається Подобається x 1
  5. Forpost

Forpost Стоїк

Ну другие ,мы другие....Что ж теперь? Сибирь ,солнечный Магадан уже не Ваши.Вы волею ,неволею оказались на територии чуждой Вам державы.В чем собственно проблема.Возврата к старому не будет.Беспрерывная возня по вопросам, которые интерисуют только разве что диаспору.Так они и нас учат любить Украину.Да полноте господа ,никто вас не трогает ,живите на здоровье и не мешайте другим жить .А засерание мозгов это дело недобитой КПУ.

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Это о ком? В смысле о спорящих - представителях чьих? Варианты ответа:
    а) галичан
    б) остальных.

7. Forpost

Forpost Стоїк

Ну не укладываюсь в Прокрустово ложе...

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Добавляю ишшо один вариант:
    в) другое.;)

• Подобається Подобається x 2
  9. volk

volk Well-Known Member

Поступили бы не люди, а ублюдки, заслужившие родиться, прогнить, и умереть азиатами.
    И резюме: Вы таки боитесь этих "нескольких десятков" старичков.
    Более того, Вы ненавидите всех, не говорящих на русском, а галичан - в особенности. Вы ненавидите само понятие "Украина".
    И снова голосуете за ваших прос...вшихся депутатов.
    У Вас есть конкретно что-то предъявить каждому из маршировавших?

И вообще, Вы в календарь давно заглядывали?

• Подобається Подобається x 3
  10. Львiва

Львiва Well-Known Member

Человека уже забанили, так что можно перестать брызгать слюной европеец вы наш:D

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Я ся перепрошую, але для українця українська мова не є чужою, ні?

12. volk

volk Well-Known Member

Думаю, забанять ще не раз.
    Яка страва - така й виделка...
    Я не збираюся на пролетарському мітингу співати "Отче наш".

13. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Питання що до пам"ятника харківська міськрада буде вирішувати 11 квітня 2007 року. Всім кому небайдужа його доля ще є час підписати петицію http://www.petition.org.ua/?action=view&id=912

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я таку "правду" з кремлівським душком почув на виборах президента...
    до того часу ні сном, ні духом...
    приїжджали друзі з донецька, харкова — ніхто про це навіть не здогадувався, що виявляється тут (на заході!!!) їх чомусь вважають людьми якогось там сорту...
    ви, мабуть, живете в якомусь цікавому місці, де окрім "астанкіна" і "україни" (яке ім’я псують!) нічого більше не звучить...

15. Саша Львовский

Саша Львовский Well-Known Member

Кто против Ющнко - враг!Кто не оранжевый - враг!Кто - не ест сало и не тащиться от бандита и палачу Шухевича - враг!

Когда справжни галичане поймут,что Украина - это не только Львов и села вокруг!!!

16. Forpost

Forpost Стоїк

Нас мало ,нас очень мало ...но самое страшное ,что мы врось...

17. volk

volk Well-Known Member

Галичан справжніх і несправжніх не буває, - є просто галичани, а ті "села вокруг" знаходяться набагато дальше, ніж Ви думаєте.
    З чого Ви взяли, що всі галичани за Ющенка? Я ж не стверджую, що вся східна Україна "тащиться" від Будьонного і подвигів НКВС? (про сало коментувати не буду, бо Ви образитеся, але в Україні я не зустрічав людини, яка б не полюбляла сала ;) )

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Вважаю що Вас не завадило б за це забанити! Вас як представника єврейської спільноти ще ніхто тут не ображав, навпаки поважають. Тепер вже правда не дуже.

19. Саша Львовский

Volk,а чего это вы решили,что я не ем сало?Ем и мне нравиться,если яеврей,то это не означает,что я соблюдаю кашрут.Никаких обид.

20. Саша Львовский

Данило,забаньте - без проблем и пойте осанну Ющенко и как хорошо жить на Украине,под оранжевым флагом.Я не член никакого общества - ни еврейского,ни украинского ,ни японского,я говорю сам и за себя самого.

а де твій аватар? :)