Затулін запропонував зробити українську мову другою державною у Росії

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Shiver2005, 7 чер 2010.

1. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Неужели вы не любите рыбалить и выпить с друзьями хорошей горилки?:)

2. НаСекундуЗагляну

Не поверю, потому что в Украине не производились реакторы для атомных станций. И своих (украинских) специалистов тогда не было.

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ні не люблю.

І не вживаю алкоголь взагалі. Як кажуть , я вже свою цистерну випив.;)
    Мене приваблюють більш цікаві речі.

4. Luna

Luna Guest

Некоторые родились мучиться и других в своих бедах винить, вместо того, чтоб собственные сопли вытирать - так что ж нам, всем теперь так делать?
    А кто Вам дал право решать - на чужбине он или у себя? Ни разу не слышала от НаСекунду ни слова унижающего патриотов Украины. А вот от Вас грязь в адрес всех, кто хоть в чем-то с Вами не согласен, льется рекой.

5. НаСекундуЗагляну

Что может быть интереснее рыбалки?:))

6. Luna

Luna Guest

Клеймение позоором и обливание презрением не-украинцев по происхождению?

7. НаСекундуЗагляну

Та мы ж за увлечения говорим, а не за работу:rolleyes:

8. ГРАНД

Ви не володієте предметом. В Харкові (П"ятихатках) ще з 40-років на повну потужність працював інститут ядерної фізики (не менш потужний ніж будь який в імперії, а то і самий потужний), і до того ж саме в Харкові був і є підприємство "Турбоатом" яке виробляло і виробляє майже 100% всього обладнання для АЕС, за виключенням якихось корпусів. Тобто атомова галузь в Україні цілком повноцінна. До того ж щонайменше половина всих учених -ядерщиків саме українці.

9. Luna

Luna Guest

Думаешь?
    А я-то, наивная...убеждаю))

10. ГРАНД

Книжки наприклад.

11. Heartland

Heartland Well-Known Member

Не вертитеся дзигою, ви не на Привозі шкарпетками торгуєте,одесите.
    Так що там з Амерікою і Польщєю?
    Колись окупували Одесу ? Чі Рязань?

12. Luna

Luna Guest

Ні, шкарпетками тут я торгую. Розмір визначатиму самостійно. Більше поваги до присутніх, незалежно від місця їх проживання.

13. ГРАНД

Це зайвий раз підтверджує те, що деякі особи встряють в мирну бесіду з провокаторськими цілями, тому я ретельно проаналізувавши попередні часи та досвід на форумі прийняв рішення з такими особами в переписку не вступати. Бачите як плавненько нас з Вами хоче зіткнути лобами на рівному місці, приписуючі мені свої думки видаючі їх за мої стосовно Вас. Тонка робота, але я її розгледів.

14. Luna

Luna Guest

:rose: Я Вас теж люблю))) Пане Гранд, оцініть моє терпіння і облиште переходити на ОСОБИ. Розумію Ваше бажання показати всьому світові, яка я безсовісна, але гадаю, то марне. Бо я цього зовсім не приховую. НаСекунду це давно відомо.

15. Heartland

Конферансье торжественно объявляет:
    - Дорогие зрители! Начинаем эстрадный концерт! Перед вами выступят
    именитые певцы, знаменитые скрипачи, замечательные танцоры, лучшие
    юмористы...
    Голос из зала:
    - А можно сегодня без евреев?
    - Можно. Концерт окончен!

16. Luna

Luna Guest

Бабушка сказала, шо риба на потом)) Без евреев - нельзя.

17. olegp

olegp миється в бані

не українці, а граждане Украины, этноукраїнців среди них малоффато,эти ж технологии требуют высокого интеллекта:))

18. ГРАНД

Тепер дехто намагається відповідати за На секунду, хоча я би не був проти щоб він сам за себе відповів. мої бажання- тільки мої, а кому хочеться їх вгадати - нехай вгадує, але перед цим не забуває приписати що він (вона) так думає виходячі із власного розуміння і власної розпусти. На сосбистості я не переходжу і не перейду, бо вже навчений. тому кого стосується мій допис зрозуміє, а не зрозуміє, то і ладно.

19. Heartland

[OFFTOP]Передайте привет Вашей бабушке и пусть переховает золотые кольца из сахарницы в куда-то ,например в вазончик с фикусом.И ни в коем случае не ставит его на балкон перед росийским консульством.

[/OFFTOP]

20. Luna

Luna Guest

О...Поделитесь данными о количественном и качественном анализе различий в интеллектуальном развитии представителей нашей страны?)))
    Эхх..было бы смешно, но уж очень грустно.

а де твій аватар? :)