Затулін запропонував зробити українську мову другою державною у Росії

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Shiver2005, 7 чер 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А в чому ні?

2. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Та куди нам до вас, о великий і могутній Гранде!

3. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

а вот с этим :)
    Да хоть в задницу пусть меня целует любая страна, например Польша, или Америка - я ее никогда не полюблю ;)

4. Heartland

Heartland Well-Known Member

:yahoo:
    Звісно, це не торкається досягнень ціх країн, чі ви згодні вдягти личаки, не торкнутися доларів, чі евро, і не користуватися інтернетом?

5. НаСекундуЗагляну

А при чем тут любовь?
    Вы гляжу тоже не брезгуете пользоваться тем, что осталось от совка, а "крепким словцом" не применете воспользоваться по случаю по отношению к оному ;)

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Чудово сказано...Прямо з моєго язика знято!:good:
    Знищення Запор1жської Січі...
    Погибель студентів під Крутами...
    Голодомор,i в першу чергу!...
    Потаємні вбивства українських лідерів Петлюри,Коновальця,Бандери,Шухевича...і Ким?
    ???
    Роблять пропорційним моє відношення до того Краю,тих людей,діячів і політиків,які це творили без розуму в голові і без Бога в серці!
    Україна війною Ніколи і Ні На Кого Не Йшла!
    Інші так!
    Тому і таке ставлення до пришельців з агресивними думками і діями.
    А вже,що буде за словами-думками,як в Затуліних-Путіних,то можна вже прикинути і заздалегіть.
    І прикидуємо...По-моєму такої нації яка постійно бореться,як Mи українці,які не хочуть бути рабами в когось,то...тяжко в Європі і знайти.
    І куди там Росія з росіянами,а чи-то рускими!
    Самі ж і бачите!
    Але дай Бог і Їм!

7. ГРАНД

А як що "в задніцу" не цілуватиме, а робити збоченні дії буде московія, Ви не змінете своєї думки?

8. ГРАНД

http://ru.wikipedia.org/wiki/Гранд_(титул)
    Мабуть смачна кава? Хоча знавці кави переконують, що розчинна кава це помиї, на відміну від натуральної.

9. Юрко НОТОЦО

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Між Аароном Шівером з Луїзіани і Грандом,то...то я вибираю друге!
    Своя сорочка,як тут мовили,ближча до тіла!
    А Затулін...той ва-а-а-шє! :))

10. ГРАНД

Стасовно самої теми. Серьозно сприймати дурь від дурака затуліна можна лише у вигляді маеріалу для підготовки якогось КВНу чи камедіклабу. До того ж я би наприклад такого варіанту не підтримав, і навіть активно протестував.

11. Luna

Luna Guest

В чому потаєнний зміст цього чудового запитання? Невже НаСекунду хоч на мить Вам здався прихильником збочень?
    А якщо збоченні дії (вибачте, у Вашому розумінні) буде робити Україна - Ви перестанете їїлюбити?

12. НаСекундуЗагляну

Шо за тяга стращать себя, любимого?
    Какие "збоченни дии"?:rolleyes:

13. Юрко НОТОЦО

Таки напевно так...

Кроме того, теперь в игру вмешиваются российские корпорации, которые спешат поучаствовать в этом празднике жизни.
    Русские прекрасно понимают, что окно возможностей может быстро захлопнуться из-за внутренней неустойчивости режима Януковича. Поэтому, они катализируют многие процессы, причем в ущерб их стратегическим интересам, как это было с флотом, соглашения по которому нужно было публично принимать позже, когда Янукович более прочно стал бы на ноги.
    Можно сказать, что сейчас определяется круг олигархов, которых будут раскулачивать. Первым в этом списке, пожалуй, Игорь Коломойский, но это не принципиально...
    В России вообще слабо представляют, что происходит на Украине, по крайней мере, на уровне медиа и экспертного сообщества.
    http://www.regnum.ru/news/polit/1296029.html

14. Luna

Luna Guest

Нееее, не себя. Это тебя стращают:p

15. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А я полюблю. :)

16. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]"Так просто " (с))))[/OFFTOP]

17. ГРАНД

Взагалі то я зарікся з Вами переписуватись, як з провокаторкою. Алде даний випадок можу сам собі виправдвти як одне із виключень, бо питання стосується третьої особи, до якої я ставлюсь з повагою.

абсолютно ні в чому немає утаємниченого змісту. Його слід розуміти майже дослівно, але з відомим метафоричним забарвленням.

Ні в якому разі. Він навів приклад за яких умов він не полюбить Полщу і Америку, а я знаючи що в задницю не лише цілують, але і буває дещо інше роблять, як правило у збоченному вигляді (метафорично і не тільки). І я навів цей варіянт щоб дізнатись його ставлення в разі такого розвитку подій.

Я собі такого не уявляю. Хоча б тому, що вона (моя Україна) не те щоб преценденту не створила - а навіть і натяку на нього.

Вона мати. А від матрі навіть самі невдячні діти не відмовляються.

18. Luna

Luna Guest

Взагалі-то я знала, що ваші гучні слова про провокаторок та дуреп - лише слова:) Не нервуйтеся, Ви самі обираєте собі спілкування.
    Та то ж бо й воно, що мати - чудове, лиш деякі діти ганьбять.

19. НаСекундуЗагляну

%-)
    Та я уже и не знаю, чем меня можно испугать.. я даже себя перестал бояться, а ничего страшнее чем собственная глупость я еще не видел:rolleyes:

20. Luna

Luna Guest

Отож...чем чужую искать - в своей бы разобраться.

а де твій аватар? :)