Затулін запропонував зробити українську мову другою державною у Росії

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Shiver2005, 7 чер 2010.

1. Tan To

Tan To сын империи

Блик, а ты "не послушный народ", на красный дорогу переходишь, в знак протеста, этакий зайчик-непослушайчик.:))

2. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Можно и нужно. Я законопослушный гражданин. ;)
    Хотя у Лермонтова речь шла о преданности, а это несколько разные вещи:)

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Законопослушный, и покорный произволу - совсем разные вещи.

4. НаСекундуЗагляну

Ну так ты сразу расшифровывай, чтобы не было двузначного толкования.
    :)

5. НаСекундуЗагляну

Слова, слова.....

6. Luna

Luna Guest

Я поражена...Мы, конечно, оппоненты, но так примитивно толковать Лермонтова - Юрко, Вы же грамотный человек...

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Діла лежать в архівах.

8. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Ну дик тому і Московія не Росія.

Пропустимо юридичну не відповідність - ви займайтесь наклепом, бо уяви не має про що говорите, без жодної статистики та порівняння. Я все таки звик говорити про реальні речі, а не фантазувати. У Москви можна повчитись одному - її мешканці не сруться через дрібниці.

9. Luna

Luna Guest

:good:
    Пан Дункан - здається, Ви були праві. Визнаю. А прошу вибачення за слово тролль.

10. ГРАНД

І Московія не росія, і росія не росія. Як що вже бути точним.
    Тоді що ж це за державне утворення? Це вже іншепитання, для окремої теми.
    Я статистику не привожу саме тому, що вона перебуває під відповідним грифом. Навіть померлі "барабанщики" не розгрфовуються.

От і не фантазуйте, а спробуйте ознайомитись із статистикою та порівняннями, хоча це дуже важко, тоді і вступайте в дискусію.

Дійсно. вони через дрібниці просто розв"язують громадянські війни, що ми маєм можливість спостерігати сьогодні. Хочете в них повчитись? Я ні. Я в такому випадку за те щоб срались між собою по дрібницям на виду у всього суспільства і з всима відповідними ток-шоу і прочих ЗМІ, а не вибухали в тиші нічній потяги в метро і дома на світанку зі сплячими громадянами.

11. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Я не спостерігаю такого, може хтось спостерігає таке?
    Та я також розумію, що чечени в горах тільки кіз здоюють та займаються заготовленням вибухівки, як би я не поважав їхнє прагнення за незалежність. Чечня - це не Москва. А ось якби наш столичний Черновецький піднімав пенсіонерам з/п, а не кашкою годував, то ось я за це!

12. ГРАНД

Вся московщина спостерігає. Крім вас і Путіна.

Замість кіз в горах чечени пасуть москвичів в самій москві. можливо Ви не знаєте , що саме чеченська діаспора контролює дуже багато москоських бізнесів, а також злочинний світ московський. Простіше кажучі - чечени "тримають" москву. А республіка цілком офіційно отримує контребуцію від уряду Московщини за поразку у війні, з тією різницею, що контребуцію назвали дещо по іншому - інвестиції по відбудові чеченської республіки.

У мене таке враження, що Ви або ще школяр (старших класів), або дійсно багато про що не маєте ніякого уявлення.

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

З чого це Ви та взялися Мене,а значить і галичан трактувати грамотними? Не нада!
    Дивно,направду...Ми для вас дикарі,якими так і залишимось ще на-довго (тільки ради-Бога не запитуйте мене,для кого це Bас...Ради-Бога не нада! Це все,що я пишу від себе і є...для тиx вас всіх!
    Ви он п.НаСекундуЗагляну похвалу i дифирамби співайте,що вчасно вже зяявляє про неугодний російському народові путінський режим...
    То не справа для українців,але так смішно стає,коли згадую "Кавказьку полонянку" Л.Гайдая з Г.Віциним...Совєтскій суд самий справєдлівий суд в мірє...Досить вчасно це було сказано!
    І...як на мене (це лише для мене),і як справедливо підмітив п.Гранд,російський народ і московський то дві великі різниці...Ну як американський і латино-американський (латинос),бо...американець,то бувший европеєць,євреєць,і кореєць також...А російський,то і руский,і татарин і якийсь там булгарин!
    Тому 2-ю мовою для РФ нехай Затулін пропонує татарську,де Казанський кремль - столичний центр.І Нарід їх татарський (а не якийсь фантастично російський) нічим не гірший від Московсько-кремлівського!
    А для нас українців нехай не "грає варята" той імперський холоп - "совєтський росіянин"!

14. Luna

Luna Guest

Ви - не значить галичани. Ви - ОДИН галичанин, Юрко. І для мене не уособлюєте всіх, аж ніяк. Дикуни водяться і в кращих університетах світу, і в Одесі, і у вас. І один з різновидів дикості - безпідставні висновки. Ви ж (особисто ВИ) не знайдете жодного мого слова з негативом до галичан...Але висновки на суд людський представили. Дивно...

А отут не кажіть мені, що робити, та я не малюватиму Вам маршрутів. НаСекунду дифірамби не потрібні, я цю людину поважаю і без дифірамбів.

15. Luna

Luna Guest

А в мене таке враження, що світ для Вавс поділяється на дві нерівні частини. Одна - невеличка - то є Ваші однодумці. Друга - величезна - ідіоти, дурні, школяри та запроданці московські.

16. Heartland

Heartland Well-Known Member

Так я і не зрозумів, чому українець повинен любити Росію з виворота.
    А люб,язний одесит так і не промовив, чі любив він її сам, з того боку.

17. НаСекундуЗагляну

Так я вроде и не заставлял вас это делать.
    Я спросил вы пробовали или нет?

18. Heartland

Heartland Well-Known Member

Гадаю, що ви самі заплутились, щоб у мене таке запитати, щоб спровокувати .

Одесите, доля розпорядилась так, що я народився саме в Україні і тут живу, і слава Богу! Тому любити чіюсь страну з нутра не доводилось.
    Любити, чі не любити іншу страну , чі державу я можу тільки пропорціонально тому, як інша держава, чі страна відноситься до моєї країни.

Тому в відносинах до Росії я схильний до того, щоб відокремлювати зерна від плевел.
    До російсьих "зерен" я відношу свого батька, свою дружину, кіномістецтиво, поезію, тощо, це я б позначив би як любов.

До "плевел"-нині існуючій політичний режим в Росії, більшовизм,назви вулиць, міст та пам,ятники російським більшовика-катам українського народу, шансон,Януковича,Добкіна,Маркова,Чечетова......це нелюбовь!

19. ГРАНД

20. НаСекундуЗагляну

Вполне удовлетворительный ответ.
    И во многом, даже соглашусь с вами.:good:

а де твій аватар? :)