Заставили дурака богу молиться...

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 4 гру 2010.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

[OFFTOP]:)) Ще побачимо, хто кого сну позбавить)))) Нам простіше, в нас цієї..простати немає)))[/OFFTOP]

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ого Остапа куди понесло.о_О

3. Luna

:o Совсем Вы, дядечка...с глуздом попрощались. Какой я Вам Остап? Меня за Остапа даже со спины принять слепому невозможно))) Не, ну я понимаю, что Остапы Вам ближе, нежели Одарки, но очевидные вещи отрицать глупо)))

А о_О вообще не стоит))) Муха влетит...чего доброго)) Это анекдот такой, ну..про вас с Юрком;)

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

я думаю что тут все проще.....
    из этих 11млн Лесик спишет себе соточку ну и по полтинничку раздаст депутатам.....

5. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Гранд, мы с супругом посмеялись :). Он про Вас ничего не знал. Про Луну в курсе, мы с ней давно знакомы, правда, только на форумах. Отвечать на Ваши скользкие намеки смысла нет никакого, невозможно объяснить человеку, который не умеет уважать людей, что другие люди на это способны. Мой супруг корнями с ЗУ, имеет родственников в УПА, почитав Ваши другие посты, сказал всего два слова: "политрук из схрона" ;). Политрук и схрон - вещи несовместимые, но это Вас очень точно характеризует: Вы лезете в схрон, будучи по сути политруком ;).

6. ГРАНД

Та Ви шо!?о_О От брехуха ця Луна. Бо вона мені Вас описала, наче вчора за одним столиком в кав"ярні сиділи. Розміри правда не називала, але зовнішність передала цілком детально. Тому приєднуюсь до Вашого з супругом сміху. ;):))

Які такі натяки? І при чому тут вміння поважати людей. Ви всих людей поважаєте з якими маєте знайомство? Чи може є й такі що на повагу не заслуговують? От наприклад я.;)

Передайте супругу, що він яничар із совка. Або просто любитель української природи (який має родичів в УПА, якої нині не існує нажаль)

От бачите і я цілковито обійшовся лише двома словами у штампуванні Вашого супруга. Отак лаконічно і кортко.

але ж "нєт таких крєпастєй, які б не брали бальшевікі". Так і з вашим супругом вийшло. Він же сумістив, даючи мені характеристику?;)

Да-а-а уявляю собі цього московського "знавця" схронів і політруків %-)

7. Luna

Сам брехуха!:ireful:
    :)):p

8. ГРАНД

Оп-п-паньки!!!;):))

9. Luna

Вот именно))))
    Ще й якА;)

10. ГРАНД

Спитайте у Акуліни, як же так сталось , що її чоловік родом із західно-української області (та ще й маючий родичів в УПА) не навчив її принаймні парочки українськіих слів? Мабуть сидиь у неї під спідницею і весь такий омосковлений?

11. Luna

:rolleyes: Это все патамушта кто-то невнимательный. На моей памяти был случай прекрасно изложенных Акулиной мыслей на чистом соловьином.
    Впрочем, тут дело даже не в языке. Просто у неё мысли светлые..в отличие от Вас, месье украинофоб))

12. ГРАНД

А я пам"ятаю, як вона писала, що у неї в голові крутиться лише слово "новини" замість "навастєй". А те що у неї думки світлі, я не сумніваюсь. Але розуму малувато, щоб зрозуміти, що в житті не все рожевого і світлгого кольору. Бувають і неприємні моменти і не веселі думки.

13. Luna

Не, ну может быть. У меня тоже его не торбина..часто смотрю на мир через розовые очки. Но все же у нас с ней его побольше, нежели у Вас, делящего все на белое и черное.

14. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Українофоб то ти Луна. Я б сказав, українофоб самого підлого гатунку. Який вміло маскується майже під справжнього українофіла, солоденько співає, виголошує правильні речівки з любого приводу. А сам переймається тільки своїм дрібним гешефтом, та коли з гешефтом усе добре, комфортно спів'існує з любим державним устроєм, тебе ж і з Лукашенко було б добре. Та ще докладає руку до зрощування чергового покоління совків, штовхаючи пропаганду з минулого по алеях слави.

15. Luna

:p Та хоч лусни, а вчу і таки навчу)))
    Підла? еее, ні. Підлості ніякої - я все кажу чесно і тобі в обличчя. А ти то сваришся, зая, то до себе заманюєш) Ти вже визначився б))
    А співаю таки непогано. Цьом, любий)))

16. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Луна, ты тут все еще продолжаешь дедушку Гранда хорошим манерам обучать? Он безнадежен, имхо. Уже давно вдоль лавки, как говорится...:)

17. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

:yahoo:!!! Зацепило "политрук из схрона". Ну, моему супругу все равно, как Вы тут его назовете. Он форум сам не читает вообще. Разве что я ему зачитаю что-либо. А я зачитывать не буду :p

18. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Не Гранд, Вы точно прошлый век...Когда есть интернет, то это обмен фото, обмен видео, скайп с видеокамерой...Не говоря уже про общих знакомых в реале. Такое ведь тоже может быть? ;) )))).

19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

[OFFTOP]Ай-яй-яй...як не стидно,калісони видно!Буде і у Вас простата!Шо не вірите?Ну не так щоб сразу...а помале-еньку так,помале-е-ньку причалапає!
    Да ви не переживайте...на форум пишіть,що всйо О.К.мол,ніхто не приходив і нічого нема!І що все це байки націоналістів з Галичини і Придніпров'я!:))[/OFFTOP]

[OFFTOP]
    :good:[/OFFTOP]

20. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Нудно тут у вас стало на острові [​IMG] Який топік не відкриєш - скрізь одне й те ж. І солісти одні й ті ж ...

а де твій аватар? :)