Засоби активної самооборони

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем ABDURAKHMAN, 26 лют 2011.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

А по темі...........я за балончик)....не страшно застосовувати( миж більше боїмося за бідних гопників) і досить дієво.......в білий день саме то) а в ночі жінці одній ходити не варто.

• Подобається Подобається x 1
  2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Коротше студентом начебто їх і грабують телефони забирають. Мода змінюється може вже інший сезон (весняно-літній) і по іншому хуліганять.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну от ...ви не шукаєте спосіб захисту...ви шукаєте для себе відмазки)
    Ви не велика шишка і на вас нападати буде звичайна шпана, а не головорізи мафії)
    Жодна людина не може рухатись безшумно і так щоб ніхто не бачив........просто потрібно бути обережним...

4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Ви про мене нічого не знаєте, щоб так говорити. :ireful1:
    Щоб зреагувати в тій ситуації, треба було бути спецназівцем, який завжди насторожі, який постійно очікує нападу. Навіть такі "герої на словах" не встигли б скористатися балончиком, якби його мали.
    Стосовно слів, що є типові жертви - це з того типу: "Зі мною таке не трапиться, бо я не такий". Це зручні слова, щоб не звертатись до міліції, бо там теж натякнуть, що причина не в нападниках, а в якійсь неправильній поведінці тих, на кого нападають.
    Цікаво, як би зреагували, коли почули б про подібну ситуацію від своїх рідних - теж їхні слова назвали б відмазкою???

Останнє редагування: 28 лют 2011
  5. Чупага

Чупага Well-Known Member

Справа в тому що так думають не тільки в міліції в жандармерії і карабінерії дотримуються схожої думки.
    PS
    Під електричку у нас студенти схоже частіше ніж стари баби потрапляють, йдуть з плеєрами увухах і самі там де музка (мей бi на Карибах й електричка з тилу..)

6. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Я до того ставлюсь інакше: все, що з нами трапляється - має певну причину замислитись, що в нашому житті не так.

• Подобається Подобається x 7
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та вони всі гострі, особливо PH 0...

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

Або викрутку....

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Хе-хе. Колись мого знайомого ("вишибалу 120 кг") стукнули по голові трубою. Ззаду, тихо і професійно. Жулік підбіг роззутий, в самих шкарпетках (взимку!), щоб тихо... І обібрали до нитки. Траєщіна! :))) Хто з Києва - знає. Не розумію - і чого туди занесло о 2-й ночі того знайомого... :)))

Ну і які тут засоби захисту? :/

• Подобається Подобається x 3
  9. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

ну да.
    Тут тре засоби пасивного самозахисту...
    Не ходити поодинці вечорами...
    Вночі спати, а не шукати проблем на свою голову.
    Не уявляти себе суперменом.
    І по можливості не вештатися в найбільш криміналогенних місцях.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не жити, не рухатись, не дихати... враз хто почує...;)

Після 24,00 вам нічого не загрожує - бандюгани теж спати хочуть.
    В 11 вечора- саме то отримати по голові (біля власного будинку).
    На широких вулицях ніколи нікого не зустрічав - нудно, але факт.

Суперменом можна бути але не можна вірити своїм силам. Краще вірити силі тиску газів горіння...

Та рецептів - загату гати...

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм.

Взагалі, захищати б нас мали інші люди... А ми б мали ходити по вулицях не задумуючись...

• Подобається Подобається x 4
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну от і договорилися)....самі ви нічого вдіяти не можете винні інші люди)

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

А як на мене то ті "інші люди" які мають захищати якраз і є найбільшою небезпекою на вулицях)........від них і втікати заборонено і захищатись не можна а штрикати викруткою то і мови нема...єдине шо дозволено то перейти на інший бік вулиці, щоб не захистили часом))

13. Кася

Кася Well-Known Member

сходіть на курси самооборони. як мінмум навчитесь не панікувати в таких ситуаціях. Як максимум - навчитесь захищатися. Але результат залежить від вас.

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Головний прийом самозахисту - це сміливість. Тут найважче дівчатам.

Якщо у вас немає страху, або ви його контролюєте - просто сильно натисніть або зі всієї сили ткніть звичайним ключем нападнику під носа, просто в ямку (попробуйте на собі прямо зараз, тільки обережно) :))). Або так само сильно ткніть ключем або ручкою в щоку (посередині між кутом рота і вухом), або під нижню щелепу. Добре місце для сильного натискування або удару ключем, олівцем, ручкою, гребінцем - ямка під вухом.
    Вдарте сильно затиснутою мобілкою в перенісся, тільки зі всієї дівочої сили, і дуже швидко. В кінці кінців - манікюром в очі - також непогано. Але не для нападника. :)

І тікайте. Бігти за вами він не захоче або просто не зможе. Ці прийоми дуже зручні в ліфті, коли немає куди тікати. Застосуйте зі всієї сили кілька подібних прийомів, і жулік зігнеться або й втратить свідомість. Непогано одразу пострибати йому по голові каблуками. Пам"ятайте, що якщо ліфт в цей час рухатиметься - то кабіна, скоріше всього, застрягне. Подумайте, що робитимете далі. Наприклад - подзвонити в міліцію або рятувальну службу, моб. телефон 101. Кричіть в трубку коротко і чітко - НАПАД!!!, вулиця, номер будинку, під"їзд, я в ліфті з нападником!!!

Якщо немає кмітливості\сміливості - не турбуйтесь - вона з"явиться після тренувань зі "спаринг-партнером", наприклад, коли він нападатиме на вас, а ваші очі будуть зав"язані. Певна сила та швидкість вам потрібна буде також, і вони також здобуваються тренуваннями.

Останнє редагування: 2 бер 2011
    • Подобається Подобається x 5
  15. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Не занадто?Якшо нігті моцні, можна й так по морді - як кицька:)З розмаху.Перевірено.
    Чоловіки, не ображайтесь, але якщо ситуація екстремальна - гепнути коліном в пах...і все.Грабіжник нескоро...кхм...очуняє, одним словом.

• Подобається Подобається x 2
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Йой...:nea:
    то найліпший вихід...
    Кіко разів приміняв...хоч сам і не женсчіна...
    А ше файно пальцьом в око.
    Великим.
    Або в кадик...він ніжний....
    Або моцно взятися за вухо,чи за ніс...

17. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

100%-на правда.Я з того списку вже всьо перепробувала...Крім тикання в очі - не зможу вибачити собі, як позбавлю когось зору.
    Біть буду акуратно, но сільно!(с)
    Ше файно помагає удар по колінах.Але то треба приловчитися і бити сильно і скоро.

18. Кася

Кася Well-Known Member

коліном - не дуже. а от стопою...оце так.

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Для підпилого надмір веселого "залицяльника" - занадто. Для того, хто напав з будь-якими іншими намірами - якраз добре.

Що стосується паху - нападник, найскоріше, чекатиме такої реакції, і свій пах "не виставлятиме" у зручну для вашого удару позицію. А якщо промахнетесь у пах, то одразу отримаєте кулаком один чи кілька ударів в обличчя, після яких, найвірогідніше, вже не зможете вдіяти хоч щось.

Так що в пах ще треба попасти. А ось свої очі бандит чомусь вважає "недоторканними", так само, як оце ви, і пишете пр це.

Але коли бандит напав - ви маєте право використати своє тіло для самооборони. І перевищенням оборони це не буде. Бо нігті - це не зброя. Не буде це порушенням і Божих законів - я запитував у священників, бо боронити себе, чи слабкого, чи свою родину треба так, щоб зупинити злочинця, а не спровокувати його на наступні злочини.

20. Чупага

Чупага Well-Known Member

Мені здається що від стану постійної "готовності номер один" не тільки характер псується і нерви здають, безсоння та інші супутні.

Деcь писав йшов дядько в мене ззаду , підсковзнувся на льоду впав з якимось шумом і бойовим криком , його мало не добив на землі.
    Дівчатам завжди мало, питали-якщо нападників буде п'ять?
    :pardon::nea::scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)