Відповідь: Зарваниця,Колодіївка,Почаїв Ромку, чи вже щось вирішили? Попробуйте піти до старенької церкви, що на південно-східній окраїні Сихівського масиву (поряд із залізничною колією, недалеко від кінцевої зуп. 22-ї маршрутки). Там поряд є цвинтар, а на ньому могила блаженного о.Андрія Іщака. Побудьте там у тиші, помоліться, послухайте.
Відповідь: Зарваниця,Колодіївка,Почаїв в Почаєві була- не земна краса...але саме більше там мені подобається як співає хор...в ту мить здається що туша взлітає на небо і мороз по шкірі....і взагалі хто ще не бував там-дуже раджу-----люди за тисячі км їдуть щоб приклонитись до такої святині...а вона тут так близько і багато хто не був...
Відповідь: Зарваниця,Колодіївка,Почаїв Пережиті там враження і відчуття важко описати. Ви ж, Миху, знаєте. Була сповідь - як рентген. Була і щира молитва десятків (чи й більше - я не вмію оцінювати) людей. Була проповідь о.Григорія і м о в ч а з н а, потужна молитва, від якої дрижало, напевно, все пекло. Було і благословення отців, багатомовніше від найдовших розмов. Приїхала щаслива, окрилена, з вірою у майбутнє і бажанням діяти. Але... Ще за тиждень до подорожі дідько шукав всілякі зваби, приманки і підступи, щоб я від поїздки відмовилась. Потім перейшов до залякувань: напередодні моє серце такі фокуси викидало, що хіба що до лікарні йти, а не в дорогу їхати. Та, Божою ласкою, я все ж поїхала. І серцю нині вже нічогісінько не бракує.
Відповідь: Зарваниця,Колодіївка,Почаїв На свята був у Зарваниці. Там така чудова амосфера, Дійсно відчуваєш поєднання із Богом.