Відповідь: Зарплатня у Львові на чому замовник скаже - а що? а роботу, де платили б більше - завжди шукаю тільки от у Львові з такою проблема -- Ну, ви ж розумієте - за 10% "навару" шкода насиджене місце міняти :D
Відповідь: Зарплатня у Львові Я теж знаю напевно це http://central.in.ua/cs/forums/TopicsActive.aspx? Бабкі і там не платять, це ж не Верховна зрада, де за "посєщеніє". Проте там немає таких як Ви Полковниче, і це добре.:D Йой, забув, зараз цю гілку закриють, Мартіні цю адресу у мережі не любить.
Відповідь: Зарплатня у Львові думаю, Ви помиляєтеся, є нестача розумних програмерів! І високі ЗП! Лиш би голова була там де тре... тобто на місці
Відповідь: Зарплатня у Львові добре, давайте зачнемо з анкетних даних мені цього року 39 років -- 90% кажуть, що в такому віці не може бути хорошим програмістом -- далі, близько 13 років я "прокалатав" на всяких різних заводах - то теж показник не на користь, чи не так? -- Далі, я "на дух" не переношу мікрософт - хоча при потребі можу програмувати під нього - теж мінус, чи не так? -- Ага, і з пхп знайомий лише оглядово - так само як з бейсіком. То що - мені певно навіть не варта й думати, щоб "пролізти" у програмісти? :D
Відповідь: Зарплатня у Львові так на чому Ви тоді програмуєте взагалі? можна бути тестером наприклад...
Відповідь: Зарплатня у Львові В принципі зі слів знайомих - про сітіком, вухоком і євросєть - чиста правда! щодо зарплати: друг пішов на нову роботу, програмістом обладнання (контролери, мікропроцесори...) - то зі старту 300 у.о. на випробувальний термін, а з часом - 400-500, то вже залежить від знань і здобутків... у рядового інженера-будівельника - так десь 1300 грн. на папері, 1000-1100 грн на руки. а в солідних установах (фінанси, банки, престижні організації) ті ж самі інженери отримують на руки від 1700-2200 грн і більше. але то ексклюзивні випадки - тільки там, де елементарна повага до технічних професій.
Відповідь: Зарплатня у Львові гм... щось у мене склалося враження6 що чоловіків на тестера неохоче приймають... тим більше - таких "старих" ...
Відповідь: Зарплатня у Львові ну, таких було кілька! Зокрема (ото вже й назву підзабув!) шукали тестера з перспективою створення групи тестерів, ну а на роботу хотіли прийняти людину6 що зможе ту групу організувати. На Стороженка якась фірмочка - дві просторі кімнати вщерть заповнені барахлом, комп'ютерами і, як ви влучно висловилися - win-програмерами. Ото й спробував туди резюме надіслати - так навіть на співбесіду запросили... Навіщо - до цього часу не розумію Адже відмовили через вік -- Так от, там мені молодий та ранній (в сенсі - всі розуми поїв6 незважаючи на молодість) "кадровик" - то по модному якось інакше називається - повів, що Кнут - ацтой, сучасне програмування принципово відрізняється від колишнього, Декстра - то єрунда, нічого він нормального написати не міг, бо писав у 60-х роках... І загалом - як керівник групи тестерів я не підходжу - хіба би був троха молодший. Я після тої співбесіди ще 2 дні хихикав
Відповідь: Зарплатня у Львові ага - ще забув - софтсерв. Ну, але там відмовили під приводом недостатнього знання англійської, насправді ж я сам винен - з їхнього договору реготав як кінь. Тобто з тими їхніми "немає права" і т.д. - насправді той договір (тоді, не знаю, - може зараз і поправили) настільки суперечив чинному законодавству, що на нього можна було відразу начхати влаштуватися, за півроку звільнитися ще й через суд моральну компенсацію виграти -- Але то таке - то лірика.
Відповідь: Зарплатня у Львові не тільки наш такий нарід.... ще мудрий німець геббельс говорив, що чим більша брехня — тим скоріше у неї повірять...
Відповідь: Зарплатня у Львові обманювати не вмію.... але щодо будівництва.... у мене три швагра на будівництві — в середньому по 100 гривень у день заробляють...
Відповідь: Зарплатня у Львові я також не люблю "масдай", але лінух на постійно ставити не поспішаю... час від часу бавлюся з лінухом, але це не більше ніж просто забавка... при всій моїй любові до опенсурс — має бути якась платна база...
Відповідь: Зарплатня у Львові принципово інший підхід - платити не за ліцензії на програми, а за послуги. Поясню. Якщо до дрібном'якого звертаються з серйозною проблемою - супорт відповідає "не знаю - з вас скількись там баксів за відповідь". Або "дякуємо, ми про цю проблему знаємо" і теж рахунок. На opensource практикується троха інший підхід. Ось тобі тексти програм - маєш натхнення правити - вперед. Не маєш - наймай програміста, який тобі то поправить. -- Крім того - на лінухах і комерційний софт є, і не всі лінухи безкоштовні от стосовно програмування - тут вінда є настільки обмежений інструмент, що після лінуха таке відчуття, що тобі всі пальці обрізали, но один лишили - і ти тим пальцем щось набираєш -- Але то виключно моя особиста думка
Відповідь: Зарплатня у Львові дякую за пояснення.... знаю... це принцип нулерів.... наприклад, якщо взяти пхп.... мова — безкоштовна, програмна оболонка включно з апачем і сервереми, на яких, як правило, розміщуються сайти — безкоштовна.... найдільш розповлюджена база даних для пхп — мускул, і вона теж безкоштовна... але... є два види програм на пхп: платно "від" і "до" (наприклад, "булка"), і безкоштовно "двіжок", оплачується супорт і плагіни... але номінально щось є платним, навіть якщо все решта безкоштовне... як приклад: гугл, мозілла... теж ніби безкоштовне...