Відповідь: Зарплатня у Львові Продаж електроінструменту,обладнання,станків,приладдя,9-ти годинний робочий день з двома вихідними+відпустка.
Відповідь: Зарплатня у Львові 10 грн в день + 2% від вартості. гриваків 500-600 - для продавця. на базарах продуктових продавці мають гривень 30 в день.
Відповідь: Зарплатня у Львові це ж корпоративна таємниця! працівники фанатично зберігають таємницю своєї зп від інших працівників... а Ви так от відкрито на весь форум заявили йду я спати напевне, а то мій коханий муж, за свою велику ЗП має до ночі на роботі сидіти. Жодна ЗП не компенсує йому яскравих успіхів, які робить наша маленька доня. Життя доці просто проходить повз нього... хтось мусить заробляти, жертвуючи іншими речима...
Відповідь: Зарплатня у Львові Якщо хтось знає, яка з/п в Арсенах, Сільпо, Метро ? І які умови роботи. Відгуки, що я чув - досить негативні.
Відповідь: Зарплатня у Львові До речі,чуваки начальники форума,якщо заплатите я розвиватиму ваш форум,думаю, що з цим справлюсь!
Відповідь: Зарплатня у Львові Те шо я чув то теж кидалово.Більше 1500 не заробити хоть як би не шкірились
Відповідь: Зарплатня у Львові О! Я, кажется, знаю один форум, который срочно надо развивать. Но, вот как там у них с бабками - сумливаюсь..... :rolleyes:
Відповідь: Зарплатня у Львові чула за Барвінок. ЗП дуууже маленькі, дівчата сидять на касі, самі розкладають товар на поличках, самі прибирають і самі сплачують недостачу товару...
Відповідь: Зарплатня у Львові як і в будь-якій торговій мережі... особливо, якщо мережа не українська... можу навести кілька прикладів....