Відповідь: Зарплатня у Львові насправді, здійснюється перефразований вислів: "Більше хочеш - більше отримаєш". Якщо нічого особливого не вимагаєш або не представляєш із себе, то ніхто і платити не буде. Рух відбувається при виникненні проблеми, а коли все тихо-мирно, всіх все влаштовує - то ніхто в ту сторону і не гляне. Цікаво взнати, хто скільки пропрацював в конкретній організаці для досягнення норамального рівня і з/п, і ставлення???
Відповідь: Зарплатня у Львові Нормальний рівень - це доволі неоднозначне поняття. Я була задоволена з/п після студентської лави! Через рік було зрозуміла, що я переросла і посаду і з/п. В такі моменти і по сьогодні я сама піднімаю питання підвищення з/п з керівництвом. Є варіанти - підвищення за збільшення кількості покладених функцій, зміна посади в межах тієї ж організації або..пошук нової роботи (тобіш роботодавця).. і після знаходження ще одна розмова з теперішнім роботодавцем. Думаю - це класика. Рівень з/п якому би був завжди радий - годі й уявити))
Відповідь: Зарплатня у Львові десь чув по ТБ - опитування - рівень задовільної зряплати - 3000 грн влаштувало б більшість.... :rolleyes:
Відповідь: Зарплатня у Львові Сама в декрет зараз збираюся, але дякую власникам, місце за мною збережеться.
Відповідь: Зарплатня у Львові КзПП зара лояльний до роботодавців - тобто все тепер від доброти роботодавця залежить
Відповідь: Зарплатня у Львові як повернеш так і вийшло. принаймні звільняти жінку із-за того що вона вагітна немає ніхто права.
Відповідь: Зарплатня у Львові дійсно, та й навіщо? адже вона ж може порушити трудову дисципліну три рази за 2 тижні? нігди не слід сприймати бажане за дійсне Як там з KDE на Gentoo? а на FreeBSD?
Відповідь: Зарплатня у Львові Ось про це я і хотіла сказати. Повне лояльне і доброзичлева ставлення до мого теперішнього стану, потрібно до лікара без питань, погано себе почуваешь - шуруй додому. На зарплаті то ніяк не відображається, скільки вважаешь за потрібне сидіти дома -сиди, коли захочеш вернутися чи через місяць, чи через рік - чекаємо.
Відповідь: Зарплатня у Львові а якщо згідно типової тарифної сітки - у вас вийде мала з/п, і керівництво піде на порушення, в т.ч. КзПП - ви теж скажете - закон це все, і я його дотримуватимуся?