Зарплатня у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем SerP, 7 тра 2007.

1. andi

andi Well-Known Member

Відповідь: Зарплатня у Львові

Є різниця між вакансіями "по нету" - це пропозиції різних компаній на сайтах. Як таке може бути розводом? Адже у фірми такі на роботу через Нет не влаштовуєшся ;) а в реалі все-таки, де треба все перевірити, оглянути, розпитати...

а щодо вакансій робота в Інтернеті - дійсно, 99,7% - кидалово конкретне. ну хоча.... заробіток невеликий можливий при умові, що ти кинеш 10-20 лопухів тим самим способом, що і тебе...

2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

От уже 3 людей найшли по інтернету. Також, самі кандидати дзвонять.

3. YelloWS

YelloWS Well-Known Member

звичайно, я мав на увазі оголошення на сайтах роботи...
    єдине що швидко набридає, так це прокручувати оголошення про супер заробітки з намашками людей. на таке можна купитись напевне тільки в дуже скрутній ситуації.

4. andi

andi Well-Known Member

чи були якісь проблеми з такими оголошеннями на сайтах роботи? але від організацій і фірм, що існують фізично? напишіть, щоби інші не попадалися.

А взагалі чи знайшов хтось роботу суто через Нет?

5. murasz

murasz Member

Я знайшов. Працюю вдома, теж через нет. Ніби все непогано. Правда, роботодавців за рік ще в очі не бачив, все збираюся до Києва поїхати, познайомитись особисто, але все якось не з руки :)

• Подобається Подобається x 2
  6. REDevil

REDevil миється в бані

А що таке хороша зарплата, відповім, - це більша ніж у сусіда, така вже наша українська натура :)

• Подобається Подобається x 1
  7. dvin

dvin Well-Known Member

Я знайшов. Просто закинув резюме на мейл, що був вказаний на сайті компанії. Через місяць зателефонували і запросили на співбесіду. Ще через півтора місяця підписали контракт :)

8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

У молочників не погані з/п. Інженер на заводі до 800$.
    Регіональний менеджер до 2500$. І що саме головне - не в конвертах.

9. andi

andi Well-Known Member

непогано ;)
    а там інженера-будівельника часом не треба?

10. YelloWS

YelloWS Well-Known Member

звичайно, в оголошеннях багато сміття, але його видно відразу. особливо, якщо не вказується організація, що надала вакансію, а рекрутингова агенція. знайти реальну роботу можна, моя жінка ходила на кілька співбесід на різні роботи, подаючи резюме виключно через і-нет.

11. ArxangeluS

ArxangeluS Well-Known Member

Я теж багато подавав резяме, але так як моя професія трохи специфічна (музикант), то мені не таак і легко щось путнє для себе підшукати...

12. bug

bug Well-Known Member

взагалі вважаю що треба звикати до того шо роботу в більшості випадків люди знаходитимуть саме в інеті. то цілком нормальна справа.

13. ArxangeluS

ArxangeluS Well-Known Member

Я от також зараз вже другий раз відсилаю своє резюме в одну контору, а мені так і не відповідають. . . Напевно прийдеться все-таки подзвонити і записатись на співбесіду.

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

запрошують мене ніби у відому організацію, гарні умови праці... але зп таку запропонували, що мені хіба на няньку вистачить і на дорогу на роботу!

15. bora

bora Well-Known Member

Приймала на роботу колись. В 20 анкетах було зазначено рівень бажаної з/п 1000 грн. В той момент хотіла повірити в те, що диктує все таки шукач роботи. Я вже було збиралась йти до дирекції й казати, що встановлені нами межі з/п занизькі і треба піднімати.
    І тут приходить дівчинка й пише 600 грн. Можна було заховати її анкету й так зробити (самій невигідно коли загальний рівень з/п на фірмі низький:)). Але вона сказала, що зараз нема за що жити.
    Звісно її взяли:). А чому це відбувається? У нас високий рівень безробіття. І нічого з тим не поробиш. Виходить - як пощастить, то продаси себе дорожче (якби не та дівчина була б з/п вже вища 100:wacko:. Тобто тут двояко - якщо маєш час то зможеш продати себе за ту ціну яку сам призначиш (по власному досвіду не однієї роботи), а якщо часу і бажання на пошуки нема - то приймаєш умови роботодавця. Час=гроші (ну певно ще й якісь зв"язки не завадили б).

16. bora

bora Well-Known Member

Щодо машин так і є!
    Кілька знайомих з ніг збивалися, щоб Міцубісі купити, так черги страшні.))))

17. bora

bora Well-Known Member

ГГ:)) Колись заради потіхи пішла на Люкс влаштовуватися. Чому для потіхи? Бо чула, що там щось не те відбувається з набором, а роборту я мала. Стало цікаво. Панєнка імені якої не називатиму, після перегляду мого резюме назвала мені з/п 200 грн, без трудової,... але для того треба було їм ще 2 проекта безкоштовно накатати... так ніби - частина співбесіди. (Панство - не віддавайте їм свої ідеї в ході співбесіди;)).
    На той час я мала початкову з/п 1500 грн на крточку, плюс цивілізований соц.пакет, плюс службове авто по необхідності, це була крупна прогресивна фірма (про що в анкеті звісно йшлося).
    Що ВАм сказати. Там працює багато толкових людей. Але чомусь вони себе низько цінять. А ще там працюють отакі, які пропонують 200 грн за 2 проекти.)) Мені б совість не дозволила таке гавкнути людині в очі.:)

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

скоро маю йти виясняти мою майбутню зп на новій роботі, попередні працівники мали дуже малу зп. мені радять "давити" і "стояти на своїй сумі"... що це буде випробування на стійкість - скільки собі виб'ю зп така і буде...
    але, характер у мене ніжний і справедливий, вимагати не люблю :sad:

19. bora

bora Well-Known Member

Ніжний то важко. а справедливий, то мало б допомогти, якщо рівень з/п на якому настоювати треба виправданий.:)
    А взагалі у "скупих" фірмах важко працювати. Починається з зарплатні, а потім виходить, що кондиціонера їм шкода, чи прибирати працівники в цілях економії мусять самі, чи відпустку не проплачують.. З усяким зустрічалася.. З спокійним характером важко у таких компаніях. Адже за кожну дрібничку в такій треба воювати... чи вистарчить наснаги?

20. andi

andi Well-Known Member

таки-так... якщо час не піджимає, то просто маєш обов'язок знайти ще декілька варіантів, щоби і порівняти була можливість, і поторгуватися, і вибрати...

теж не вмію вибивати :sad: але про зарплату - чиста правда. Як показує досвід, старі працівники місяцями і роками працюють за ту ж саму зарплату (+ хіба індексація малесенька :) ), а як до на фірму нові люди приходять, навіть без досвіду, молоді, зелені, то чомусь їм зі старту дають на 100-300 грн більше від старих працівників. Напевно, в більшості випадків і діє оте вибивання...

а де твій аватар? :)