Відповідь: Зарплатня у Львові Привнесу в розмову трохи конкретики: Я перекладач, працюю дистанційно для одної київської фірми, перекладаю на рос. мову західну пресу: щодня з 10 до 16 чи 17 години, маю з них 450-550 у.о. в місяць; плюс інші замовлення (книжки для видавництв, приватні) - ще до 150-200 у.о. (співвідношення обох "джерел доходу" можу бути й інше, але понад 700 у.о. не виходить). Жінка моя, психолог в лікарні, має порядка 600 грн. зарплати плюс пенсія (ІІ група) -- 370 грн. Колега мій, зам. директора в страховій компанії (невеликій), має порядку 700 у.о. Інший знайомий, журналіст у «Львівській газеті» -- менше 200 у.о. Інший, після закінчення аспірантури, як кандидат наук і асистент в ЛНУ Франка - десь, певно, трохи більше 200 у.о. (в Політехніці, кажуть, стільки має простий аспірант). Колега-програміст - понад 600 у.о. (простий програмер, проект-менеджери мають до 1000 у.о.). Наскільки я чув од людей, в нас у Львові зарплата в 400 у.о. вважається хорошою. Отак.
Відповідь: Зарплатня у Львові так. Але є два погляди - "могла б бути краща" і "аби не гірша". З якого варто глянути? Стосовно "чув" - зауважу зі свого досвіду - "одиничні" випадки. Тобто зазвичай "чув від родини - влаштувався" - і "подейкують". Сам факт, що у вас з/п як у дружини, така сама по розміру, лише троха вдрізняється у валюті - це вже "локальне львівське щастя".
Відповідь: Зарплатня у Львові Це з погляду - можна бути задоволеним і знати, що щось ліпше знайти дуже не просто. Хоча, визнаю, я «по роду деятельности» в колективі не працюю і з людьми спілкуюсь менше, ніж інші. Тому я це питання спеціяльно проясняв у розмовах із колєгами (звідси й інформація). А у Вас які дані? Напишіть... А ще цікаве питання: скільки в кого йде в місяць грошей на поточні витрати (без одягу, техніки, самі тільки продукти, транспорт, госп. товари), якщо брати з розрахунку на сім’ю з 3 чол. (в т.ч. одна дитина)?
Відповідь: Зарплатня у Львові не можна по перше - моральний елемент - нігди не хвалися статками та вправністю дружини в ліжку... "бо друзі допоможуть" орієнтовно - по 100 вічнозелених на людину. Син майже дорослий - тому видатки троха вищі можу "заощаджувати" до 70 в місяць на людину - але таки раз на цьому світі жиємо
Відповідь: Зарплатня у Львові люди в розмовах часто "прикрашають" або "чорнять" інформацію - тут спрацьовує різниця в "соціальних статусах" кореспондентів. Тобто - якщо ви переконаєте співрозмовника, що ви злидень - підуть "понти", якщо в якийсь момент "понтів" ви "вкинете" щось, що свідчить, що у вас далеко не нижчі доходи, але ви не проти приєднатися до бізнесу співрозмовника - і ви почуєте ту ж фантастику "зворотню сторону медалі". Загалом, не ІТ галузь і не банківська справа (вибірково, звичайно) - 400 - дуже непогано
Відповідь: Зарплатня у Львові Так то воно так. Але треба ж якось орієнтуватися, які навколо в житті розцінки: той ділюся інформацією, а хтось зі мною поділиться. Десь так і в нас: 1200-1300 плюс комунальні, плюс барахло різне, ліки й лікарі, виходить поза 2000. Як не економ, на харчі у нас менше 1000 в місяць не виходить.
Відповідь: Зарплатня у Львові Слухайте наступний гон. Я музикант, і щоб працювати у Львівській філармонії, я зобов'язаний провчитись 11 років у спеціалізованій школі, і 5 років у консерваторії. Загально 16 років, щоб діставати зарплату 800 гривень... І це нам тільки недавно підвищили, а діставали по 400... ЦЕ ЖАХ!!!
Відповідь: Зарплатня у Львові на двох без дитини самі прод., транспорт, госп. товари - десь 500-600 грн. вкладаємось, + доля в комунальних - 200-250 грн. і крохи конкретики (все біле): інженер-технолог нафтохіміч.промисловості (в проектній організації) - 1600 грн, інженер-будівельник в офісі - 1300 грн, інженер-програміст (контролери, плати) - 300 євро (на час стажування!!) інженер-енергетик - 1400 грн
Відповідь: Зарплатня у Львові угу... тільки після закінчення семирічки я відразу прикинув, що певно краще бути посереднім фрезерувальником на заводі за 350 рублів, ніж першою скрипкою оперного за 160 рублів І вирішив - мистецтво - фанатам та народу, а загальної музосвіти з мене цілком досить -- Хоча, безперечно - співчуваю. Можу лише порадити - спробуйте знайти видавця нот, що потребує операторів набору. Кажуть - непогано платять
Відповідь: Зарплатня у Львові У нас на найнеобхідніше (продукти, ком.послуги, харчування на роботі. транспорт) в місяць йде 1600-1800 грн.....Вроді і не викуповуєм нічого такого - економим трохи, бо ремонт забирає левову частку доходів....А ще й я в декрет піду, то важко трохи буде. Але як кажуть, дав Бог дитину, дасть і на дитину
Відповідь: Зарплатня у Львові А ще цікаво: начебто і заробляють люди небагато, середня офіц. зарплата так узагалі по області 1000 грн. А подивишся навколо - і не розумієш, хто тільки те все барахло дороге купує, яке на кожному кроці продають: телефони мобільні по 1000-1500, одьожки в бутіках, машини, квартири. Я, напр., маючи не найгірші гроші, не можу позволити собі кредит ні на машину, ні на квартиру тим паче. Є, ясно, фактор заробітчан, особливо у випадку з квартирами. Але все одно: приятель-страховик мені розказував, что в салоні «Міцубісі» на джипи черга! на сім машин вперед. Чекають, поки підвезуть... От і думай після цього, що хочеш...
Відповідь: Зарплатня у Львові Блін, а хто є там вгорі... Щодо бутіків, то я маю підозру, що вони відкриваються просто для відмивання грошей: треба відмити 50000, так прошу: продано п’ять «Ролексів» або десять штук ще якось барахла. Але все одно, в нас в країні якийсь «потребительский бум», хоча підстав для нього, згідно з офіц. статистикою, ніби й нема.
Відповідь: Зарплатня у Львові коли я то бачив перший раз - гм... нету тоді не те щоб зовсім не було.... Але я тоді довго тішився з тої макаки, на основі якої було зроблено видавничу систему.. Коли бачив другий раз - то було на пісюку, звичайно, значно гірші враження від макаки... Нет був, але роботу відправляли "традиційним" чином (хоча знову - я не був повністю в курсі всіх розкладів) -- Думаю, це саме та посильна допомога, яку можуть надати діаспоряни - знайти замовника та переконати його (замовника) спробувати...
Відповідь: Зарплатня у Львові обласне начальство бажано знати в лице. Ви ж регулярно голосуєте за тих обранців долі, для яких будують ті бутіки?
Відповідь: Зарплатня у Львові та можете, залежить від авто. Можна ще глянути сайті з вакансіями. По Львову переглядав. Офісні працівники хочуть від 300$ і до 3000$.
Відповідь: Зарплатня у Львові трохи свіжих даних... з реалу... (тільки вже не вся біла ) менеджер мережі автозаправок - 2600-3000 грн (+ компесац.пакет додатково!) експедитор, менеджер (соки, води) - 2500-2900 грн (в т.ч. компенсація) начальник відділу (програмування) - 1800 у.о. працівник відділу обліку (мол. бухгалтер) - 550 грн... вчитель іноземної мови СШ - 600-700 грн. далі буде...
Відповідь: Зарплатня у Львові Всім привіти! з зарплатою у львові більш-менш все зрозуміло..... я якраз зараз цікавлюсь цим питанням. - вчителі в школі мають порядка 700грн. - менеджери в офісі 250-400$ - вища ланка 500$ і вище - програмісти, як це не дивно дужже непогано заробляють від 500$ до кількох тисяч може то і собі піти в програмери?!